Dodaj do ulubionych

Villa Wenel - Pensjonat w Ustce

27.04.11, 18:48
Nie tylko tych z Państwa, którzy nie mają jeszcze planów wakacyjnych, lecz wszystkich zainteresowanych wypoczynkiem nad morzem, zapraszamy do zapoznania się z ofertą obiektu Villa Wenel. Oddalony o zaledwie 180 metrów od morza całoroczny pensjonat, spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Pensjonat zlokalizowany jest w jednej z reprezentacyjnych dzielnic kurortu Ustka, lecz to nie jedyny powód dla którego każdego roku wyróżniany jest przez władze Ustki jak i organizacje turystyczne. W ciągu kilku letniej swojej działalności udowodniliśmy, że jesteśmy jednym z najlepszych miejsc oferującym noclegi w nadmorskiej miejscowości Ustka, nawet dla najbardziej wymagających klientów.

Na terenie obiektu znajdują się miejsca przystosowane do wypoczynku dorosłych i dzieci, miejsca do wspólnego grillowania, aneksy kuchenne, garaż, przestronny taras z leżakami i stolikami, siłownia oraz prywatny parking. W każdym z tych miejsc można swobodnie połączyć się z Internetem. W znajdujących się nieopodal uzdrowiskach i centrach SPA można skorzystać z niemalże wszystkich nowoczesnych form rehabilitacji i odnowy biologicznej.

Wszelkie informacje na temat aktualnie dostępnych pokoi oraz atrakcji przygotowanych dla Państwa przez władze miasta nie tylko w sezonie letnim, udzielane są pod poniższymi danymi teleadresowymi.

Firma:
Villa Wenel
Elżbieta Wengler-Nowińska
ul. Tadeusza Kościuszki 1
76-270 Ustka
NIP 839-111-41-65

tel./fax: +48 (059) 8144885
tel. kom: +48 0 501 378 777
tel. kom: +48 0 505 087 097

e-mail: villawenel@op.pl
www: www.villawenel.pl
Obserwuj wątek
    • amika233 Re: Villa Wenel - Pensjonat w Ustce 02.04.12, 16:13
      A czy ktoś z Was był w Ustce w kompleksie wczasowym "Czarodzieka"? Bo czytałam o nich bardzo dobre opinie i chciałam się również zapytać na forum. Dziękuje za Wasze odpowiedzi
    • www.apartamentnadmorzem.pl Re: Villa Wenel - Pensjonat w Ustce 29.04.12, 00:02
      A ja zapraszam do Apartamentów STUDIO.
      Są to trzy wygodnie urządzone apartamenty. Dwa z nich są wynajmowane wraz z garażem. Wszystkie trzy są wyposażone w bezprzewodowy dostęp do sieci. Nasze apartamenty w Ustce położone są w Ustce w niewielkiej odległości od plaży - 200 - 600m. Apartamenty Port, Przystań i Pod Sosnami to niezrównane miejsce na wczasy nad Bałtykiem w Ustce. Jeśli przyjedziesz tu na wakacje nad morzem w Ustce, to spędzisz najpiękniejszy urlop nad morzem w Ustce.
      Nasze apartamenty Ustka są zdecydowanie tańszym sposobem na urlop niż wypoczynek w jakimkolwiek hotelu umożliwiając jednocześnie intymność pobytu, o której w hotelu trudno myśleć. Są one jednocześnie po sezonie zdecydowanie tańsze niż w trakcie lata. Za apartamenty w Ustce zapłacimy 120-150zł/noc a nie 200-240zł/dobę. W ten sposób stać nas na częstsze rozkoszowanie się smakiem potraw z ryb w doskonałym wykonaniu kucharzy w znanej restauracji „Siódme niebo” hotelu „Rejs” lub tak samo smaczne ale podawane w prostszych klimatach baru „Pod strzechą”.
      Ustka jest coraz piękniejsza z dnia na dzień. Program rewitalizacji miasteczka objął już całą nadmorską część Ustki, wraz z prowadzącą do portu główną ulicą Marynarki Polskiej. Granitowa kostka nawierzchni ulic w połączeniu z kutymi ławeczkami i udającymi XIX wieczne latarniami - to naprawdę ładnie wygląda. Dodatkowo odnowiono, zachowując szachulcowy charakter budynków, wiele domostw rybackich. Prace te sprawiły, że miasteczko staje się coraz ładniejsze.
    • elawn Re: Villa Wenel - Pensjonat w Ustce 07.06.13, 18:10
      Byłam i mogę polecić, w tym roku niestety urlop już wykorzystany na inny wyjazd ale w przyszłym roku znów wybieram się do Ustki!!
      • apartament2 Re: Villa Wenel - Pensjonat w Ustce 30.06.13, 20:34
        Mój wpis z zeszłego roku (powyżej) jest cały czas aktualny.
        Zapraszamy do STUDIO - apartamentów w Ustce od 17.08. i ... przez cały rok.

Bogusia
    • janusz.kopyt Re: Villa Wenel - Pensjonat w Ustce 07.02.15, 19:35
      Kombinatorzy kupujący opinie. Szczegóły na zdjęciu
      Ogłoszenie na forum
      zapodaj.net/c1799b3272200.jpg.html
    • eliza.kraszynska Re: Villa Wenel - Pensjonat w Ustce 25.02.16, 12:14
      Ja polecam dom wypoczynkowo-rehabilitacyjny rehabilitacja Ustka. Jest to świetne mejsce dla wszytskich, którzy wczasy łączą z reperowaniem swojego zdrowia. Oferują wiele zabiegów, gastronomia stoi na wysokim poziomie plus oferują podwożenie gości na plażę. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka