Gość: Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 09:41 Jaki byłby to program? Ja bym mogła prowadzić "Dom pełen pomysłów",którego już niestety nie ma,a który bardzo chętnie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Denik Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 11:00 A ja mógłbym razem z Andym prowadzić poradnik dla konsumentów. (Chyba wiadomo co byśmy konsumowali :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.gdan.gazeta.pl 21.03.02, 11:11 No proszę jak nam się tu Deniki rozwija dzięki zgubnemu wpływowi tego forum i różnych bad boys. Sex, drugs and rock'n'roll. Jeszcze niedawno pytał gdzie pójść na spacer z dziewczyną, a dzisiaj chiałby prowadzic poradnik kosumenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 15:06 W sumie to jakiś program motoryzacyjny też byłby niezły. Z osobą współprowadzącą(która siedziałaby za kółkiem) mogłabym testować szybkość samochodu.Na jakimś torze wyścigowym np. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.pubsites.buffalo.edu 22.03.02, 00:12 NO co Ty Denik, ile mozna mowic o konsumowaniu wody sodowej ,znudza sie... Ja to bym raczej jakis Miss Polonia albo Miss Mokrego Podkoszulka Show poprowadzil. Denik tez moglby sie wkrecic, moglby donosic szampana albo reczniki, oczywiscie jesli zechcialby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 06:32 Alez Nataliaa, jest! Teraz tylko nazywa sie to "I kto Cie tak urzadzil". Program swietny a najbardziej podoba mi sie jak to prowadzi Gosia z BB1. Dla mnie ona najbardziej naturalnie wypada w programach TVN sposrod bylych mieszkancow. A poza tym ja znam i wiem ze jest fajna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 09:46 Czarodziejku,tamten program był inny i mi sie bardziej podobał.I fajnie wyglądały zaskoczone osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 16:49 Tez tamten bardziej mi sie podobal, ale ten tez jest dobry. Gosia jest bardzo sympatyczna i ja ja tez bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 16:53 Ja moglabym prowadzic programik o ciekawostkach z roznych krajow swiata (ale to pewnie nie mialoby ogladalnosci) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.gdan.gazeta.pl 22.03.02, 16:55 Klub sześciu kontynentów na przykład - kto to pamięta? - był rewelacyjny. O Boże chyba nikt nie pamięta. Wycofuję pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.pubsites.buffalo.edu 22.03.02, 19:29 Tego nie pamietam, ale za to pamietam "Kalejdoskop Oko", super program, jeszcze jako szczyl biegajacy po trzepakach go ogladalem, fajny facet go prowadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmat Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 20:52 Debata telewizyjna. Ja i tuzin polityków usadzonych na fotelikach elektrycznych.:) I co pewien czas bzzzzt I małe audiotele- kogo teraz bzzzt? I podłączone do wykrywacza kłamstw bzzzt. Tak mnie naszło bo po raz pierwszy od miesiąca oglądałem TV i trafiłem na polityków. To się nazywa mieć pecha.*%?@{&^%#!!! A Klub pamiętam, tylko jakimś dziwnym trafem pamiętam tylko filmy z biegunów i pingwiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Wy - jako prowadzący program w tv IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 18:00 jmat,Twój pomysł z tymi krzesełkami jest rewelacyjny.A może nie tylko tak polityków ,ale np wrednych szefów też tak...:) Odpowiedz Link Zgłoś