matalijka 01.08.04, 09:07 utrzymujecie kontakt ze znajomymi:z podstawówki,średniej,studiów,byłych miejsc pracy..... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy_sz Re: Znajomi 01.08.04, 19:21 Najlepszy kontakt mam z ludzmi ze sredniej, jednak internat zbliza. Podstawowka to epoka tak zamierzchla, ze nawet jakbym na ulicy kogos spotkal to pewnie bym juz nie poznal. NO moze 2-3 osoby z dawnego sasiedztwa, ale i to raz na kilka lat... A ze studiami to troche moja wina, bo zawalilem kontakty z ludzmi. Ale wierze ze jeszcze je odbuduje Odpowiedz Link Zgłoś
ewkam1 Re: Znajomi 01.08.04, 19:34 Ja utrzymuje kontakt z jedna kolezanka z podstawowki, choc od zakonczenia szkoly minelo ladnych pare lat... Kontak wprawdzie rzadki, ale jak sie spotkamy to nigdy nie zapada niezreczna cisza. Najlepszy kontakt mam ze znajomymi ze sredniej, podobnie jak Ty, Andy. Z kilkoma osobami ze sredniej zlapalam kontakt juz po skonczeniu szkoly. I to sa chyba dla mnie najlepsze znajomosci. Fakt, ze najczesciej kontaktujemy sie przez internet... Coz, takie zycie. Wszystkich nas gdzies po Polsce rzucilo! ;) A z ludzmi ze studiow jakos nie zlapalam blizszego kontaktu. Wszystkie znajomosci umarly smiercia naturalna. Widac tak mialo byc. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Znajomi 01.08.04, 19:46 Ewa, a czy Twoje nazwisko nie zaczynalo sie kiedys na L (jak lawka, ale nie mam polskich znakow)i nie mieszkalas w rejonie Srodmiescia, okolice Mickiewicza itp. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewkam1 Re: Znajomi 01.08.04, 20:51 Tak myslalam, ze to Ty...:) A ja to ja! Wszystko sie zgadza. Wiedzialam, ze to Ty (tzn. domyslalam sie) bo znam niewielu takich entuzjastow i lokalnych patriotow. A jeszcze jak napisales, ze wychowales sie w okolicach placu zabaw na Niedzialkowskiego... I wszystko jasne... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewkam1 Re: Znajomi 01.08.04, 21:02 Napisz co u Ciebie... Adres gazetowy sprawdzam na biezaco. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Znajomi 01.08.04, 23:03 Ja nie moge, ale numer... i to w watku o znajomych :-) Juz wyslalem maila, fajnie Cie widziec Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Znajomi 02.08.04, 22:41 Ale wam zazdroszczę ! No proszę, tak się odnależć.....fajosko! Szuklajmy sie dalej....stawiacie dobrą wódeczke matalijce : )to jej pomysł na watek Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Znajomi 03.08.04, 09:41 NO wiesz Zuzanna, swiat jest maly, a Internet jeszcze go zmniejsza. Ciezko mi teraz powiedziec jak dlugo znam Ewe, ale na pewno dluzej niz 10 lat. A dogadalismy sie dzieki kilku poszlakowym sladom, fajnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Znajomi 03.08.04, 04:49 staram sie utrzymywac kontakt z tymi ludzmi z ktorymi jestem blisko,nie zawsze sie to udaje,ale mam dwie znajomosci z podstawowki,nie sa one badzo bliskie ale sa wazne i to sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Znajomi 03.08.04, 18:08 andy,Ty nie zmieniaj tematu tylko azykuj wódeczkę :) (Zuza,dzieki za pomysł,podzielę się). ps.Super,że się tutaj znaleźliście :) Odpowiedz Link Zgłoś