Gość: Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 18:15 Denik, prosze uwolnic Nataliee, bo jak nie to bedziesz Panem Dzdzownicem! Daje Ci czas do konca dnia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:35 zobaczymy czy Denik sie przestraszy :) pozdrawiam hm ładna pogoda za oknem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:45 Obawiam sie ze Denik dlugo nie pociagnie jako dzdzownica. Jeszcze bedzie prosil o litosc :-) Pogoda ladna, slonce i te sprawy tyle ze zimno jeszcze w szyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 18:15 Denik, no cos Ty, o co Wam poszlo? Pogodzcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 07:11 A Denika nie ma, i chyba gryzie go sumienie, bo jakby sie tu pojawil to by nam wytlumaczyl jego wersje zdarzen. Przylaczam sie do ruchu uwolnienia Natalii Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaa_ Re: Denik, Ty nie fikaj... 10.04.02, 17:58 Dzięki,ale dajcie sobie z nami spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 18:42 To napisz ludziom co jest grane bo sie o Ciebie martwia. Jednym zdaniem nie zalatwisz sprawy a mozesz kogos urazic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.net-arena.pl 10.04.02, 19:24 Co jest garne to akurat nie jest nasza sprawa. Zresztą panie czarownice prosimy zostawić Kukiełki w skrzyni i na razie w spokoju zejść z Denika - to gość wporzo, wie co ma robić bo jest rozsądny (he he jak na swoj wiek oczywiście) A panie czarownice prosimy o czary na Słońca jak najwięcej słońca - more sunny days. Słońce rulezz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:12 Przepraszam Cie Sabat ale wydaje mi sie ze za bardzo wniknales w ten temat. Ktos rzucil wczesniej haslo ze Denik cos tam Natalii zabrania wiec nie dziw sie ze 3 czy piec osob zaczelo zartobliwie ciagnac ten temat. Ja tez chcialabym sie dowiedziec co sie wlasciwie stalo i wydaje mi sie ze Natalka wlasnie to powiedziala (wywnioskowalam ze to juz nieaktualne i malo wazne). W slowach Teddy nie widze nic zlego bo on mogl to odebrac inaczej. Przykro mi sie zrobilo natomiast po Twoim poscie, bo mam wrazenie ze przypinasz latke osobom ktore weszly w ten temat, a miedzy innymi mi. Jezeli to zart to ok, ale zaznacz to, bo poczulam sie tak jakbym miala cos do Denika. Jezeli moje odczucia sa absolutnie mylne to z gory bardzo Cie przepraszam. Nie gniewaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:31 Powiem tak. Chetnie bym chciala konkretnie pojechac po temacie, ale raz nie mam powodu, bo nie odebralam zadnych z powyzszych wypowiedzi zle, a dwa mam zasade ze nie wnikam, a z ta zasada zyje mi sie bardzo lepiej! :-) a teraz szczegoly: Natalka: podziekowala i poinformowala nas ze jest juz po wszystkim. Czego tu sie doszukiwac? Teddy: milo mi sie zrobilo ze jestes czujny i wrazliwy na uczucia innych. To pieknie o Tobie swiadczy. Miales prawo zrozumiec to inaczej. Sabat: jak to nasz Sabat. Tekscik nadziewany zarcikiem. Byl smaczny. :-) Pamelka: rozumiem Twoje odczucia. Jasno je wypowiedzialas i bardzo dobrze, bo stawiam na jasnosc sytuacji i jesli mialoby Cie to dreczyc to lepiej od razu prosto z mostu. Po prostu odebralas to tak a nie inaczej i kropeczka! Nie martw sie Pam, wszystko jest OK. Uwierz mi. Ha! I kto tu nie wnika? :-) Zrobilam taka analize postaci ze hej! :-) Sciskam wszystkich. CMOK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:45 Chce jeszcze cos napisac. Mysle ze mistrzem neutralnosci u nas jest Pan Andy_Sz i to z niego powinnismy brac przyklad (ja przynajmniej biore). Zobaczcie jaki ten facet jest spokojny. Na moj tekst o zabie czesc osob dawno by sie obrazila, a on umial z tego zartowac. (niech sie Wam nie wydaje ze to nic takiego, bo nic takiego jest to wtedy kiedy nas to bezpostrednio nie dotyczy, a facet bez najmniejszego komentarza znosil kontynuacje zartu chyba z dwa tygodnie). A przeciez mogl to odebrac zupelnie inaczej. Druga sprawa zauwazylam ze neutralny pozostaje rowniez na zdarzajace sie czasami dosadniejsze stwierdzenia i dla mnie jest to oznaka duzej dojrzalosci. Dla mnie to jest FACET. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.ct.com.pl / 10.0.0.* 11.04.02, 11:07 Ja tam akurat nie mam zielonego pojęcia o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.dialin.buffalo.edu 12.04.02, 02:38 hmm, dzieki Pixi, sam nie wiedzialem ze jestem taki neutralny, hehe, dyplomacja moze sie przydac w karierze :-) Ale przeciez Ty mnie zamienilas w zabke, gdybys mnie zamienila w zabe albo w ropuche to tak latwo by Ci to nie przeszlo :-) A tak to poczulem sie prawie jakby mnie ktos dopieszczal, przeciez nie czesto ktos do mnie mowi "zabko" :-) A tak poza tym to ja tez nie wiem o co chodzi w tym wszyatkim i mam nadzieje ze sie wszystko ulozy i Denik z Natalia szybko do nas wroca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 17:10 Bo zabki to piekne i pozyteczne zwietrzatka. Nie moglabym Ciebie zamienic w zwierzatko ktorego nie lubie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaa_ Re: Denik, Ty nie fikaj... 14.04.02, 17:39 Widzę,że wywołałam niepotrzebną dyskusję. Teddy,przepraszam jeżeli poczułeś się urażony.Nie miałam takiego zamiaru. A po wszystkim nie jest. Sabaciku-dzięki za przysłowie,ale na razie nie będę go pamiętać. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś