Dodaj do ulubionych

Denik, Ty nie fikaj...

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 18:15
Denik, prosze uwolnic Nataliee, bo jak nie to bedziesz Panem Dzdzownicem! Daje
Ci czas do konca dnia! :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:35
      zobaczymy czy Denik sie przestraszy
      :)
      pozdrawiam
      hm
      ładna pogoda za oknem
      • Gość: Damian Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:45
        Obawiam sie ze Denik dlugo nie pociagnie jako dzdzownica. Jeszcze bedzie prosil
        o litosc :-)

Pogoda ladna, slonce i te sprawy tyle ze zimno jeszcze w szyje!
    • Gość: Pati Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 18:15
      Denik, no cos Ty, o co Wam poszlo? Pogodzcie sie.
    • Gość: Pamela Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 07:11
      A Denika nie ma, i chyba gryzie go sumienie, bo jakby sie tu pojawil to by nam
      wytlumaczyl jego wersje zdarzen. Przylaczam sie do ruchu uwolnienia Natalii
      • nataliaa_ Re: Denik, Ty nie fikaj... 10.04.02, 17:58
        Dzięki,ale dajcie sobie z nami spokój.
        • Gość: Teddy Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 18:42
          To napisz ludziom co jest grane bo sie o Ciebie martwia. Jednym zdaniem nie
          zalatwisz sprawy a mozesz kogos urazic.

Pozdrawiam
          • Gość: Sabat Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.net-arena.pl 10.04.02, 19:24
            Co jest garne to akurat nie jest nasza sprawa. Zresztą panie czarownice prosimy
            zostawić Kukiełki w skrzyni i na razie w spokoju zejść z Denika
            - to gość wporzo, wie co ma robić bo jest rozsądny (he he jak na swoj wiek
            oczywiście)
            A panie czarownice prosimy o czary na Słońca jak najwięcej słońca - more sunny
            days.
            Słońce rulezz
    • Gość: Pamela Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:12
      Przepraszam Cie Sabat ale wydaje mi sie ze za bardzo wniknales w ten temat.
      Ktos rzucil wczesniej haslo ze Denik cos tam Natalii zabrania wiec nie dziw sie
      ze 3 czy piec osob zaczelo zartobliwie ciagnac ten temat. Ja tez chcialabym sie
      dowiedziec co sie wlasciwie stalo i wydaje mi sie ze Natalka wlasnie to
      powiedziala (wywnioskowalam ze to juz nieaktualne i malo wazne). W slowach
      Teddy nie widze nic zlego bo on mogl to odebrac inaczej. Przykro mi sie zrobilo
      natomiast po Twoim poscie, bo mam wrazenie ze przypinasz latke osobom ktore
      weszly w ten temat, a miedzy innymi mi. Jezeli to zart to ok, ale zaznacz to,
      bo poczulam sie tak jakbym miala cos do Denika. Jezeli moje odczucia sa
      absolutnie mylne to z gory bardzo Cie przepraszam. Nie gniewaj sie.
    • Gość: Pixi Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:31
      Powiem tak. Chetnie bym chciala konkretnie pojechac po temacie, ale raz nie mam
      powodu, bo nie odebralam zadnych z powyzszych wypowiedzi zle, a dwa mam zasade
      ze nie wnikam, a z ta zasada zyje mi sie bardzo lepiej! :-)

a teraz szczegoly:

Natalka: podziekowala i poinformowala nas ze jest juz po wszystkim. Czego tu
      sie doszukiwac?

Teddy: milo mi sie zrobilo ze jestes czujny i wrazliwy na uczucia innych. To
      pieknie o Tobie swiadczy. Miales prawo zrozumiec to inaczej.

Sabat: jak to nasz Sabat. Tekscik nadziewany zarcikiem. Byl smaczny. :-)

Pamelka: rozumiem Twoje odczucia. Jasno je wypowiedzialas i bardzo dobrze, bo
      stawiam na jasnosc sytuacji i jesli mialoby Cie to dreczyc to lepiej od razu
      prosto z mostu. Po prostu odebralas to tak a nie inaczej i kropeczka! Nie martw
      sie Pam, wszystko jest OK. Uwierz mi.

Ha! I kto tu nie wnika? :-) Zrobilam taka analize postaci ze hej! :-) Sciskam
      wszystkich. CMOK!!!
    • Gość: Pixi Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:45
      Chce jeszcze cos napisac. Mysle ze mistrzem neutralnosci u nas jest Pan Andy_Sz
      i to z niego powinnismy brac przyklad (ja przynajmniej biore). Zobaczcie jaki
      ten facet jest spokojny. Na moj tekst o zabie czesc osob dawno by sie obrazila,
      a on umial z tego zartowac. (niech sie Wam nie wydaje ze to nic takiego, bo nic
      takiego jest to wtedy kiedy nas to bezpostrednio nie dotyczy, a facet bez
      najmniejszego komentarza znosil kontynuacje zartu chyba z dwa tygodnie). A
      przeciez mogl to odebrac zupelnie inaczej. Druga sprawa zauwazylam ze neutralny
      pozostaje rowniez na zdarzajace sie czasami dosadniejsze stwierdzenia i dla
      mnie jest to oznaka duzej dojrzalosci. Dla mnie to jest FACET.
      • Gość: Sabat Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.ct.com.pl / 10.0.0.* 11.04.02, 11:07
        Ja tam akurat nie mam zielonego pojęcia o co chodzi
      • Gość: andy_sz Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.dialin.buffalo.edu 12.04.02, 02:38
        hmm, dzieki Pixi, sam nie wiedzialem ze jestem taki neutralny, hehe, dyplomacja
        moze sie przydac w karierze :-) Ale przeciez Ty mnie zamienilas w zabke, gdybys
        mnie zamienila w zabe albo w ropuche to tak latwo by Ci to nie przeszlo :-) A
        tak to poczulem sie prawie jakby mnie ktos dopieszczal, przeciez nie czesto
        ktos do mnie mowi "zabko" :-)
        A tak poza tym to ja tez nie wiem o co chodzi w tym wszyatkim i mam nadzieje ze
        sie wszystko ulozy i Denik z Natalia szybko do nas wroca.
        • Gość: Pixi Re: Denik, Ty nie fikaj... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 17:10
          Bo zabki to piekne i pozyteczne zwietrzatka. Nie moglabym Ciebie zamienic w
          zwierzatko ktorego nie lubie! :-)
          • nataliaa_ Re: Denik, Ty nie fikaj... 14.04.02, 17:39
            Widzę,że wywołałam niepotrzebną dyskusję.
            Teddy,przepraszam jeżeli poczułeś się urażony.Nie miałam takiego zamiaru.
            A po wszystkim nie jest.
            Sabaciku-dzięki za przysłowie,ale na razie nie będę go pamiętać.
            Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka