Dodaj do ulubionych

Coś miłego dla CIEBIE.

13.09.04, 19:26
Ten pomysł narodził się w głowie naszej koleżanki,Romani.Ja jestem tylko jego
skromnym realizatorem.Wiecie,jesteśmy tutaj dobrymi przyjaciółmi.Możemy się
znać poza netem i siebie nie cierpieć,ale tutaj jesteśmy wśród
przyjaciół.Nikt nikogo nie zna i możemy dzięki temu rozmawiać o wszystkim co
nas trapi.Ja sam jestem szczęśliwy,że tu trafiłem.Poznałem mnóstwo ludzi i
wiecie co ...jesteście wszyscy wspaniali!!!Kochajmy swoich przyjaciół!!!
Wpisujcie się pod tym postem,opisujcie co zyskaliście dzięki przyjacielom z
forum,czym was to wzbogaciło.Na koniec swoich postów podziękujcie naszej
koleżance Romani za wspaniały pomysł na temat.Ja jej już dziękuję,Romani
jestem TOBIE dozgonnie wdzięczny za adres tego forum.Pozwól,że będę CIĘ od
dzisiaj nazywał swoim przyjacielem,czy mogę?Romani jesteś Wielka!!!Cejli.
Obserwuj wątek
    • andy_sz Re: Coś miłego dla CIEBIE. 13.09.04, 19:44
      Na forum gazety jestem od paru lat i jakos tak nie moge sie oderwac :-)
      Co mi dalo? Kilka bardzo ciekawych znajomosci w zyciu realnym, mnostwo w zyciu
      wirtualnym. A poza tym godziny "straconego?" na pisaniu postow czasu :-))
      Poza tym jest to dla mnie swoiste okno na opinie ludzi o tym co sie dzieje na
      swiecie, no i na naszym forum o tym jak zyjecie w Slupsku.
      • romani1 Re: Coś miłego dla CIEBIE. 13.09.04, 21:02
        Dziękuję Cejli, że założyłeś ten wątek. Cmok, cmok, cmok...
        Dla mnie to ciekawe miejsce spotkań z fajnymi i interesującymi ludźmi. Wiele
        przyjemności daje mi czytanie nowych (starszych też) wątków oraz poznawanie
        osób, z którymi tutaj się spotykam. Czytając niektóre posty śmieję się jak małe
        dziecko(Zuza), dowiaduję się istotnych dla mnie czasami rzeczy (Andy), mogę
        dostać przepis na przyrządzenie grzybków od Matalijki, rady związane z remontem
        mieszkania od Elenai, streszczenie Monka napisze Dorinek, Korky zachęci do
        obejrzenia "Władcy pierścienic" a Cejli wspiera jak może szarmanckimi a czasami
        także refleksyjnymi postami.Poznaję Was po tym, co napiszecie. A sądząc po
        Waszych wypowiedziach, to właściwie po co i gdzie ja znajdę lepsze towarzystwo
        Nie ma złego wątku, tematu, postu... I to jest właśnie super! Wszystkich gorąco
        pozdrawiam i całuję mocniutko :-))
        • zuzanna6 Re: Coś miłego dla CIEBIE. 13.09.04, 21:57
          Tak piekny wątek, tak piekne wpisy, tak piekni ludzie tutaj,że pierwszy raz
          zabrakło mi słow. Juz wczesniej nazwałam Was wszystkich rodziną, w której nie
          może zabraknąć żadnego jej członka, bo wtedy czuję sie jak matka, która wysłała
          dzieci na kolonie .... pozdrawiam wszystkich cieplutko.
          • matalijka Re: Oda do..... Was :) 13.09.04, 22:35
            Proponuję wszystkim założenie kasków,bo jak tak wszyscy urośniemy,to sufity
            będą dla nas za niskie i się w nasze mądre główki uderzymy ;)
            Mi jakoś za miesiąc stukną chyba 3 latka na forum :)andy,a Tobie kiedy stuknęły?
            W lipcu jakoś? :) Przez ten czas wiele osób się przewinęło,wielka szkoda (nie
            tylko dla mnie) że już ich nie ma (a może są,a nie chcą się ujawniać?)Dlatego
            bardzo serdecznie pozdrawiam tych "starych zaglądaczy" (jak kogoś ominę,to
            przepraszam),a więc cudowne dziewczyny:Beki,Pamelkę,Pati i Pixi oraz super
            facetów:andy(jesteś wielki :),umk,no i oczywiście Sabata,dzięki któremu tu
            trafiłam (Sabaciku,Tuwima po 15.00 chyba nie jest zbyt dobrym miejscem na
            spacerki :)
            No dobra,odżyły wspaniałe wspomnienia,szkoda,że tych ludzi nie ma w moim
            internetowym zyciu :( Ale na szczęście jesteście Wy,kochani moi,dzięki którym
            na mojej twarzy pojawia się uśmiech i choć na chwilkę zapominam o smutkach dnia
            codziennego.
            (kolejność przypadkowa :) :

*Zuza-proszę o więcej dowcipów i rowerowych wycieczek (pozdrów kicię :)
            *Romani-no jak tam Twój kolorowy remoncik?jest już?a okna dobrze wstawili?
            *Dorinko-jak się sprawują zwierzaczki?
            *Aragorn-podpowiesz coś o detektywie? :)
            *Ellenai(puk,puk,jest tam kto?a może monitor zamalowałaś tą niebieską farbą
            i nie możesz się tutaj dostać? :)
            *Korky-no nie znikaj tak.tęsknimy za wierszykami :)
            *Cejli-bardzo dziękuję za zdjęcia,napisze na pewno jakiś liścik (jak tam Twój
            synek?chodzi do przedszkola?)
            *andy-a dla Ciebie brak mi słów :) ale w takim pozytywnym bardzo sensie :) To
            wielkie szczęście,że Ciebie poznałam.Ciesze się,że moge pomarudzić
            Tobie,zapytać o radę,życzyć smacznego.......... :)

Bardzo mocno Wszystkich pozdrawiam,super,że tu trafiliście i znikajcie tylko :(
            Buziaków tysiąc dla każdego przesyłam :)

• ellenai Re: Oda do..... Was :) 14.09.04, 21:55
              moi kochani! nie zapomnialam o was, farba nie zamalowalam kompa! od czasu
              do czasu zostawie slad!
              zgadzam sie ze przez net mozna poznac super ludzi,takich wlasnie jak wy!cmok
              • zuzanna6 Re: Oda do..... Was :) 15.09.04, 19:11
                Matalijko,dzieki za ciepłe słowa. Kicia tez dziekuje i Twoje rybki całuje.
            • andy_sz Re: Oda do..... Was :) 17.09.04, 01:58
              No coz, pisac mozna wiele, bo wiele znaczy dla mnie pisanie tutaj i spotykanie
              Was. Fajnie miec Was na codzien, czy to w postaci nowych wypowiedzi, czy tych
              sprzed tygodni i lat, do ktorych czasami wraca sie ze smiechem albo z
              sentymentem. Milo ze przychodzimy tutaj i piszemy co nam do glowy przyjdzie.
              Stara Gwardia w wiekszosci odeszla, malo kto juz ich pamieta, ale na pewno nie
              zostana zapomnieni do konca i czesc ich wypowiedzi wciaz gdzies tam jest
              widoczna :-)
              Nataliaa - najdluzej znana mi osoba na forum, chyba przechodzilismy razem przez
              kazdy smutek i radosc, zlosc i uniesienie i kazdemu zyczylbym tak dobrych
              przyjaciol :-)
              Zuza - tak krotko na forum, a jak aktywnie, niejeden moglby pozozdroscic takiej
              energii w pisaniu, poczucia humoru i adaptacji w nowych warunkach.
              Romani - troche tajemnicza, a jednak jakby znajoma, hihi. Fajnie czytac Twoje
              wypowiedzi na tak rozne tematy.
              Dorinek - niezastapiona w przepisach kuchennych :-) Chociaz daleko od Slupska,
              to najwyrazniej pelna uczuc do tego grodu i zawsze pozytywnie nastawiona do
              swiata.
              Aragorn - najwyrazniej wstrzemiezliwy w wyrazaniu opinii (za wyjatkiem Monka),
              a jednak nieraz blysnal ciekawym wpisem, ciekawe czemu nie zaglada do nas, to
              chyba cecha Obiezyswiatow, tak jak Aragorna, ze znikaja bez uprzedzenia :-)
              Cejli - najkrocej obecna tutaj osoba, ale jakze szczerze dzielaca
              • andy_sz Re: Oda do..... Was :) 17.09.04, 02:08
                ...CD
                sie z nami wszystkim, co go trapi i cieszy. Milo ze jestes z nami, nie poddawaj
                sie, duzo powodzenia w szkole i w domu, pisz z nami dalej :-)
                ewkam - jakos ostatnio sie tutaj nie pojawia, ale fajnie ze nas znalazlas, mam
                nadzieje ze razem z synkiem bedziecie aktywnymi forumowiczami :-)
                Ellenai - hihi, moj personalny transfer, znalazlem Elly gdzies w otchlaniach
                netu i forum i sprowadzilem tutaj, nie to ze sie chwale, ale to byl naprawde
                udany zabieg, Ellenai, pisz ile wlezie wszedzie, od Gorlic przez Nowy Sacz i
                Slupsk i nie zmieniaj sie :-)
                UFO - jak to UFO, pojawia sie i znika i nigdy nie wiadomo kiedy znowu sie
                pojawi. W kazdym razie fajnie byloby znowu JE zobaczyc. I wyjasniam po raz
                kolejny, ze nie jestesmy kolkiem wzajemnej adoracji :-)))
                Korky - przedstawiciel ambitnej i zdolnej mlodziezy, mam nadzieje ze bedzie sie
                tu pojawial i pisal jak mu idzie na studiach i jak postepy w sztuce filmowej, a
                przy okazji moze jakies kolejne przeblyski tworczosci literackiej zaprezentuje,
                oczywiscie z charakterystycznym sobie pocuciem humoru :-)
                Wszystkim Wam dziekuje ze jestescie. Mam nadzieje ze bedziemy dalej ciagnac ten
                wozek. Dziekuje tez wszystkim tym bezimiennym, co to przychodza i odchodza,
                czasami popsuja atmosfere, czasami rozszmiesza albo wkurza. Bez Was nie byloby
                to zywe forum.
                • ellenai andy dziekuje! 17.09.04, 03:02
                  ha! ja sie ciesze ze sie poznalismy w tej netowej otchlani,a wszystko zaczelo
                  sie od czatu i od komanczy! cmok eh! super!
    • cejli Re: Coś miłego dla CIEBIE. 15.09.04, 19:19
      Matalijka nie ma za co dziękować.Tak synek chodzi do przedszkola,poza tym
      trenuje na rowerze.Musi się przygotować na wakacje,na nasz wyjazd w Polskę.Zuza
      nie wiem czy wiesz,ale masz poczte.Cejli.
      • jacaaa2 Re: Coś miłego dla CIEBIE. 15.09.04, 19:27
        a ja tylko rok a moze az rok -bywały dni ze bez forum nie dało sie życ
        ale i tak jestem forumanem a moze forumenem -(ciekawe słowo) no bo jak nazwac
        czlowieka co bez forum nie moze wytrzymać?
        • zuzanna6 Re: Coś miłego dla CIEBIE. 15.09.04, 19:37
          Cejli, zaraz sprawdzam pocztę, jacaaa witaj u nas. :)
          • jacaaa2 Re: Coś miłego dla CIEBIE. 15.09.04, 19:48
            ja tu już bywałem :)
            • zuzanna6 Re: Coś miłego dla CIEBIE. 15.09.04, 19:58
              wiem, wiem, ja tak witam cie za dzis
              • zuzanna6 Re: Coś miłego dla CIEBIE. 16.09.04, 18:48
                Dziekuję Wam wszystkim, że jesteście.
                • ellenai jacaa nawet ty do nas tutaj zagladnales! 17.09.04, 03:01
                  ale fajnie!!!!!!!!!!
                  • andy_sz Re: jacaa nawet ty do nas tutaj zagladnales! 17.09.04, 03:09
                    NO jasne, wie gdzie warto zachodzic :-)
                    • ellenai Re: jacaa nawet ty do nas tutaj zagladnales! 17.09.04, 03:12
                      ja zawsze wierzylam w jace!!!!!!!!!! cmok
                      • zuzanna6 Re: jacaa nawet ty do nas tutaj zagladnales! 17.09.04, 16:41
                        Matalijko, uwielbiam Twoje błyskotliwe, krótkie riposty, z dużą dawką
                        wyszukanego humoru i pomysły na oryginalne wątki. Cieszę się,że tak umiesz
                        cieszyć się drobiazgami, bo nasze życie własnie składa się z samych drobiazgów.
                        I masz w sobie to co najwazniejsze w człowieku, Andy napisał,że potrafisz byc
                        prawdziwym przyjacielem. To cudowne ! Ciesze sie, że jestes!

Ellenai twoje wpisy to jak fruwające motylki czy piórka - krótkie, lekkie,
                        wesołe, ciepłe, przyjazne, po prostu wspaniałe, a do tego podziwiam cie za
                        piekna polszczyzne. Moje pierwsze kroki na forum to odpowiedzi na nowy kubek
                        matalijki i twoje przezycia związane z przedslubną atmosferą. Wszystko bardzo z
                        Tobą przezywałam. I oczywiście uwielbiam ten twój galicyjski cmok. Ciesze
                        się,że jestes!

Andy, podziwiam cie bardzo za ogrom wiedzy w welu dziedzinach, za lokalny
                        patriotyzm, za intelekt, za forum o Ukrainie. To niezwykłe,że na kazdy temat
                        potrafisz tak pieknie pisać. Wzruszająca jest tez twoja tęsknota za ojczyzną.
                        uwielbiam cie za to,że jestes tak daleko a wiesz o wiele wiecej o Słupsku niz
                        ja. A oprócz tej całej złozoności zycia umiesz cieszyc sie drobiazgami i masz
                        poczucie humoru. I mimo zapracowania potrafisz znaleźć czas by tu pisać i
                        dzielić się ciepłem z każdym. Cieszę się,że jesteś!

Dorinku uwielbiam Twoją skoromność i szczerość. Dajesz dużo ciepła swoimi
                        wpisami. Zadziwiłaś mnie latem,ze mimo wyjazdu potrafiłas wpaśc na forum i
                        pozdrowic wszystkich i podzielic sie wrażeniami. Swietna jesteś w wątku o
                        Monku.Cieszę sie, że jesteś!

Romani - mało cie jeszcze tu znam, ale zrobiło się razniej jak jestes z nami.
                        Cieszą mnie wszystkie Twoje wpisy. Piszesz z duzym polotem i masz równiez
                        poczucie humoru. Dałas nam Cejliego. Cieszę się,że jestes!

Cejli, dzękuje ci za aktywność na forum. Twoje wpisy są bardzo ciepłe i
                        przyjazne. Cieszę się, że mamy podobne poczucie humoru. Cieszę się,że jesteś!

Korky, podziwiam cie za oczytanie w poezji, za pisanie wierszy i za film.
                        Jesteś cudownym młodym człowiekiem, który potrafi pieknie pisac i pieknie
                        żartowac. Strasznie mi ciebie tu brakuje!

Aragom, bardzo ucieszył mnie twój wpis o Monku i szczerze - zainteresowałeś
                        mnie tym filmem. Lubie twoje wpisy, choć na niektórych watkach mamy inne
                        zdanie, ale byłoby nudno gdyby kazdy miał takie samo zdanie, nie? A może
                        podobnie myslimy, tylko nie zawsze potrafimy to tak samo nazwać....ale to chyba
                        nie jest powód żebyś się nie odzywał. Jesli debata zaczynac stawac w martwym
                        punkcie to chyba warto ja przerwać, bo spierać sie i przekonywac nie lubie,
                        kazdy ma prawo myslec inaczej ....
                        Aragom daj więc znać,że zyjesz, bo tylko licealistki sie obrażaja

UFO - było miło z Toba, cos sie działo, szkoda ze juz nie piszesz....hej,
                        odzywaj sie czasem....

II6 - dzięki ze czasami tu wpadasz

jacaaa - dzieki,że czasami tu wpadasz
                        • ellenai zuzanno,jak ty pieknie do mnie napisalas! 17.09.04, 16:56
                          nawet sobie nie wyobrazasz jak milo zaczac tym dzien!!!!!!!!!dziekuje!!!!!!
                          • zuzanna6 Coś miłego dla Ciebie, Frido... :) 20.09.04, 18:57
                            Witaj, Frido w naszym forum. Bądź z nami. Widzę,że czytasz poezję i lubisz
                            piosenki z klimacikiem. Cieszę się,że jesteś.
                            • frida2 Re: Coś miłego dla Ciebie, Frido... :) 20.09.04, 20:04
                              ojjjj jak milutko :)))
                              ja strasznie się cieszę ze tutaj zaglądam i że Wy jesteście. a jesteście na
                              prawdę barrrrrdzo sympatyczni.
                              pozdrawiam Was serdecznie!
                        • romani1 Re: jacaa nawet ty do nas tutaj zagladnales! 22.09.04, 19:26
                          Dziękuję za "coś miłego" :-)
                          Fajnie posty poczytać i poczuć się też fajnie.
                          • zuzanna6 Re: jacaa nawet ty do nas tutaj zagladnales! 25.09.04, 21:59
                            Dobranoc Cejli, ciesze sie,że tu jesteś. :)
                            • zuzanna6 Re: jacaa nawet ty do nas tutaj zagladnales! 25.09.04, 22:00
                              Doranoc wszystkim, miłej niedzieli. To co, o 9.00 kawa?
    • cejli Re: Coś miłego dla CIEBIE. 25.09.04, 22:22
      Dobranoc Zuza!!!Śpij dobrze!Ja tu sobie jeszcze posiedzę i tak nie mam co
      robić.CMOK.Cejli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka