Gość: Czarodzi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 18:09 Slyszalem przed chwila w Vigorze utwor ktory chodzil za mna od tygodnia. Teraz nareszcie uslyszalem kto go spiewa. Kim Wild!!! Szczena mi opadla, bo ta wokalistke bardzo kiedys lubilem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Kim Wild IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 13:00 Nie slyszalam jej, to na pewno nowa piosenka? Tez ja bardzo lubilam, ale ostatni przeboj to ona miala chyba jakies 8 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONY Re: Kim Wild IP: *.net-arena.pl 14.04.02, 14:29 Jeszcze nie słyszałem ale chętnie posłucham. Też ją lubiłem. Mam nadzieję że nie zestarzała się od czasów Kids in America Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Kim Wild IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 18:37 Piosenka bedzie hitem tylko nie wiem dlaczego nie puszczaja jej w zadnej stacji muzycznej. Ale trudno sie wybic wokalistce ktora juz dla mlodzszego pokolenia nie istnieje. Tak bylo i z Kylie Minigue. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_1970 Re: Kim Wild 17.04.02, 13:14 Cool babka (wlasciwie kobieta), bardzo lubilem "Never trust the strangers", i takie inne (nie znam tytulow) - ale przyznam sie ze teraz bardziej lubie inna wokalistke z ju.kej -> Kate Bush. pozdro, tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Kim Wild IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 16:44 Ja tez lubilam Kate Bush! Szczegolnie piosenke do ktorej teledysk jest jak ona i znany aktor sa naukowcami i wynalezli maszyne do wywolywania deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Kim Wild IP: *.ct.com.pl / 10.0.0.* 17.04.02, 16:47 Wiem znam ten kawałek Z płyty Kate Bush - Hounds of Love, tytuł piosenki Cloudbusting, aktor Donald Sutherland Odpowiedz Link Zgłoś
sabat99 Re: Kim Wild 17.04.02, 17:06 Z wokalistek tego okresu lubię też Chrisi Hyde z the Pretenders Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Kim Wild IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 18:41 Bush to ja znam zespol. Z wokalistek tego wieku lubie Sheryl Crow. Odpowiedz Link Zgłoś