Dodaj do ulubionych

Szalony Cejli!!!

14.10.04, 22:09
Wiecie co dziś zrobiłem?Przefarbowałem włosy,na ........czarno!A co,jak
szaleć to szaleć,teraz jednak zwątpiłem.Dobrze,że to zrobiłem jakimś
szamponem,który zejdzie po paru myciach.Teraz jak spotkacie na mieście 30-to
letniego faceta w zafarbowanych włosach na czarno i w okularach to znaczy,że
stoi przed wami Cejli.Zrobiłem to bo chciałem zobaczyć czy mam w sobie
odrobine szaleństwa.No i mam.Jestem szalony,hurrrraa!!!CMOK.Cejli.
Obserwuj wątek
    • andy_sz Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 01:46
      hehe, fajnie, ciekawie czasami tak poeksperymentowac, moze akurat sie trafi na
      ciekawszy image. A co znajomi na to, poznaja Cie???
      • ellenai Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 02:21
        ooooooo cejli to fajny eksperyment,! pewno ladnie wygladasz! moze jaka fotka?
        heheh cmok
        • andy_sz Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 02:26
          Cejli, powiedz chociaz do kogo jestes podobny ze znanych ludzi, juz kiedys
          mielismy taka zabawe :-))
          • ellenai Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 02:32
            o wlasnie, wtedy bedziemy mieli lepsze pojecie o cejlim cmok
            • andy_sz Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 02:38
              Ellenai, to moze zacznieszz od siebie, jestes do kogos podobna ???
              • ellenai Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 02:40
                ha, nie mam pojecia?????????naprawde,sam ocen! powiedz ty kogo ja ci
                przypominam!
                • andy_sz Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 02:44
                  Hmm, wiesz, widzisz siebie w lustrze troche czesciej, moze ktos kiedys cos ci
                  powiedzial, ze kogos przypominasz :-)
                  Mi raz powiedziano ze troche podobny do Hettfielda z Metallici jestem, ale to
                  bylo zaraz jak obcialem wlosy. Teraz znowu sa dluzsze i troche sie poprawilem
                  na twarzy, wiec ciezko powiedziec... :-)
                  • ellenai Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 02:48
                    a faktycznie,z tym hatfieldem to sie zgodze,podobne facjaty macie! a o sobie to
                    nie wiem! amen
                    • andy_sz Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 02:53
                      No na pewno ktos jest, jakas piosenkarka, atkorka, miss, sportsmenka,
                      artystka... pomysl, moze jest chociaz w czesci podobna, wlosy, oczy, nos...
                      • ellenai Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 02:58
                        no nie wiem,nos mam po mamie, oczy po babci,one nie spiewaly ani nie graly w
                        filmach,,,,,,,,no to co ja teraz zrobie?buuu
                        • cejli Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 15:38
                          Do nikogo nie jestem podobny,jestem jedyny w swoim rodzaju.Co do zdjęcia,to
                          pewnie mogę wysłać,czemu nie,tylko muszę je zrobić i wyślę.CMOK.Cejli.
                          • zuzanna6 Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 21:08
                            Fajnie Cejli, lubie szalonych facetów.

Wiesz, Ellenai, jak ktos mówi co ma po mamie to ja zawsze mówie,że mam zęby po
                            mamie - pasowały mi hi hi hi
                            • cejli Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 21:18
                              Wspaniałe poczucie humoru ma moja żoneczka,będzie nam się dobrze
                              żyło.CMOK.Cejli.
                              • andy_sz Re: Szalony Cejli!!! 15.10.04, 21:39
                                A ja nie wiem po kim mam brodke, generalnie jest normalna, ale jak troche
                                dluzsza zapuszcze to mowia ze jest ruda. Jakis odszczepieniec jestem...
                                • cejli Re: Szalony Cejli!!! 24.10.04, 23:09
                                  Dlaczego tak jest,że jak kobieta pomaluje włosy to jest to normalne?Jak ja to
                                  zrobiłem to było wesoło.Przyszedłem do pracy,przebrałem się,idę na stołówkę,a
                                  tam gwar,wszyscy sobie gadają.Wchodzę,cisza nastała,a później
                                  śmiech.Myślałem,że się tam rozpłynę,ale przeżyłem stres,później
                                  dogadywania.Najważniejsze pytanie,które mi stawiano to było"...kto mnie
                                  przekonał do zmiany koloru włosów...",nie mogli tego zrozumieć,że sam na to
                                  wpadłem.Mam w pracy nowe pseudo,Czarny Ali-Baba.HAHAHA.Natomiast w szkole moja
                                  ksywka to -blondyn {chociaż się przefarbowałem na czarno}hahaha.Ludzie nie
                                  potrafią przystosować się do szybkich zmian.CMOK.Cejli.
                                  • frida2 Re: Szalony Cejli!!! 24.10.04, 23:10
                                    jeśli już zeszliśmy na temat farbowania to ja wczoraj farbowałam włosy...
                                    mamie :)
                                    • andy_sz Re: Szalony Cejli!!! 24.10.04, 23:16
                                      Mnie tam wystarczaja moje naturalne, ale kto wie, moze kiedys pojde za
                                      przykladem Cejlego :-) znaczy Czarnego Ali-Baby, hihi
                            • ellenai ehhehe zeby od mamy,zuzanno! 25.10.04, 18:54
                              heheheh ale mnie ucieszylas tym powiedzonkiem,smieje sie dzis! heheheh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka