zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 13:39 Wpadłam na troche spóźnioną kawke, bo cos mi sie znowu na łączach wirtualnych dzieje....wolno wszystko chodzi...brakuje mi cierpliwości do pisania w takim tempie.... ale co tam, pozdrawiam wszystkich przy niedzieli, pyszna kawka, no i na obiadek - pomidorówka Pogoda płacze deszczem, coraz smutniejsza jesien nadchodzi, ale tu jest z wami ciepło i słonecznie. Nie zwracajcie uwagi na jesień, poradzimy sobie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 14:09 Witaj Zuzanno! Ja dzisiaj mam leniwca. Uwielbiam to. Nie wyłażę z domu. Na obiadek rosołek, ale na deser lody. Powolutku sobie dzisiaj żyję Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 14:14 Witaj sówka, no to super spedzasz niedziele. Masz tak jak ja - najlepsza niedzielna czynność - nicnierobienie. :) Chyba zaraz wsunę się pod ulubiony pled, by poczytac sobie troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 14:55 Witajcie :))) u mnie pogoda śliczna, słońce na całego. zaraz zaparzę sobie kawkę, poczytam troszkę, obejrze coś w tv. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 14:55 a u nas w Gorlicach cieplutko i słoneczko-wiec na spacerek rowerykiem po miescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 15:35 Hmmm...niedzielny spacerek z mężem zaliczony, pyszny obiadek zjedzony, za chwilę pójdę na lody :-) a teraz pozuję córce do portretu kubistycznego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 16:06 O jak wszyscy miło spedzacie czas. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 16:08 jacaa, jaki masz rowerek? dorinku, ale masz utalentowana coreczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 16:42 A ja miło spędziłam czas w Retro iposłodziłam sobie co nieco to niedzielne popołudnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 19:16 w kubiźmie jest nawet niezła :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 19:21 dorinko,a może byś nam swój portrecik przesłała na skrzyneczkę? :) a ja właśnie zjadłam pyszną lazanię i korzystając z tego,że nie mogę się ruszyć klikam sobie na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 20:27 Bardzo mi przykro ale z przyczyn technicznych (braki sprzętowe)jest to niemożliwe :-( Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:00 A ja wedlug wskazowek Mamuta pobiegalem sobie pol godziny, zrobilem 2 okrazenia dookola parku i na dzisiaj juz mi wystarczy aktywnosci na swiezym powietrzu. Przebiec przebieglem, ale musze nad kondycha jednak popracowac, bo ostatnie 10 min. bylo ciezkie, ale moze za szybko bieglem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:09 koledzy, czas pożegnać niedzielę :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:14 Przyjezdzajcie od mnie, u mnie jeszcze pare godzin niedzieli pozostalo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:16 gdyby u Ciebie był wtorek, albo piątek to bym się skusiła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:19 Hehe, piatek to rozumiem, ale czemu wtorek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:22 NO tak, w sumie to prawda, proponuje przeglosowac w parlamencie ustawe o zlikwidowaniu poniedzialkow, niech tydzien zaczyna sie od wtorku, wszyscy byliby o wiele szczesliwsi i mieli usmiechniete pyszczki i efektywniej by pracowali... W niektorych wiezowcach nie ma 13 pietra, wiec czemu nie moze byc tygodnia bez poniedzialku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:25 no właśnie! podpisuję się pod tym postulatem :) rękami, nogami i czym się tam jeszcze da :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:28 Dobra, musimy zebrac 100 tys. podpisow jako projekt obywatelski, mysle ze nie bedzie z tym problemu :-) Ach, tydzien bez poniedzialku, juz to widze, wspaniale zycie bez stresow, wszyscy usmiechnieci, kazdy do pracy jedzie szczesliwy i pelen zapalu, czemu nikt jeszcze tego nie wymyslil... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:31 kurcze, też własnie się zastanawiam :))) nobelek dla kolegi się należy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:35 A dziekuje, dziekuje, przyda sie do kolekcji :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 24.10.04, 23:46 do kolekcji? no no no :) proszę proszę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 18:57 ... siedzę, słucham, piszę, myśle, i jakoś smutno mi... Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 19:07 Nie bądź smutna,usmiechnij się!!!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 22:44 Nie smuć sie Frida.....ja też usmiecham sie do ciebie.... :) Troche rano tez musialłam popisac.....ech...robota nie do przerobienia.....zawsze coś....no ale zawsze popisze to co polne i spadam cieszyc sie zyciem.... Niedziela miła, rodzinna, spokojna....ze spacerem po cmentarzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 22:49 Frida,ja też o usmiech proszę :) A przy okazji mam pytanko:co grają w czarne poniedziałki w 94? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 23:10 matalijka napisała: > Frida,ja też o usmiech proszę :) A przy okazji mam pytanko:co grają w czarne > poniedziałki w 94? muzyka- standard Radia 94, czyli dobre rockowe brzmienie :) kocham to! :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 23:11 zuzanna6 napisała: > Nie smuć sie Frida.....ja też usmiecham sie do ciebie.... :) staram się... ale taki jakiś lekki dołek złapałam i mnie trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 23:22 Zuza,jesteś może jeszcze? Bo mam przeczucie,że coś na skrzyneczce masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 23:34 Jestem, jestem, Kochana, dzieki, przeczytałam i odpisałam. Sprawdź czy doszło, już jedna osoba czyniła mi wyrzuty, ze nie odpisuje, a ja odpisywalam. Może tą drogą nie umiem odpisać...... sprawdź i koniecznie daj znać...ale to było fajowskie hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 23:39 no ja odczytałam i parę minut temu odpisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 31.10.04, 23:45 aaaaaaaaaa no to super !!!!!!!! wszystko rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 07.11.04, 11:47 A ja nie lubie popołudniowych/ wieczornych niedziel :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 07.11.04, 12:09 No to Kochani, pysznego, niedzielnego obiadku. Nie stresujcie się niedzielnym popołudniem, bo od środy mamy znowu długi weekend.....no i takie wazne świeto narodowe przed nami..... no tak, znowu długi weekend, znowu lenistwo, a my ciągle narzekamy, ze tak źle w tej Posce hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 07.11.04, 12:46 zuzanna6 napisała: > a my ciągle narzekamy, ze tak źle > w tej Posce hi hi hi bo to my Polacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 07.11.04, 14:23 Tak zadałam o tym narzekaniu apropos poprzednich wątkow......niby nie powinnismy narzekać, ale....... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 07.11.04, 14:25 ... no wlasnie, ale jak sie ponarzeka to od razu lepiej na duszy, tzn. lzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 07.11.04, 16:48 A ja się spytam: jaki długi weekend?jaki długi weekend? Koleżanka mi dziś sms napisała coś w stylu" to spotkajmy się po długim weekendzie"-a ja od razu myśle- hm...o co jej chodzi? Aż mnie oświeciło :) No cóż.Tym kto będzie odpoczywał 4 dni życze miłego spędzania czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 14.11.04, 17:23 Niedzielne popołudnie. Pałam do niego taką samą antypatią jak do poniedziałku. Wszystkich wywiało z domu, tylko ja jestem uziemiona z powodu przeziębienia, które czepiło się mnie jak rzep psiego ogona. Zła jestem :/ Zaparzyłam herbatę, słucham Turnaua i korzystam ze skrawków wolnych chwil jakie jeszcze zostały. Szkoda, że długi weekend uciekł tak szybko. Tyle miałam zrobić. Wszystko wzięło w łeb. Spotkanie też nie doszło do skutku. Nie wiem dlaczego boję się zrobić ten krok. Chyba jeszcze ‘tamto’ się we mnie nie zagoiło. Tak długo już czekam. Staram się zapomnieć, i się nie udaje. Czasami mam wrażenie, że nigdy nie zapomnę… Zerkam właśnie na korkową tablicę nad moim biurkiem. Mnóstwo zdjęć, pocztówek, plan zajęć, jakiś rachunek za buty, ściąga z hiszpańskiego, kartka z ulubionymi cytatami… „Szczęście zdobywa się pod warunkiem, że się go nie pragnie zdobyć” Jean-Paul Sartre Więc ja chyba nigdy go nie osiągnę, bo bardzo pragnę być szczęśliwa… Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 14.11.04, 18:44 Witaj Frida, a na mojej kartce z cytatmi znalazłam taki - Postanawiam nie wpadac w depresje z powodu braku faceta - mam osiągnąć równowagę wewnętrzną oraz pewność siebie i czuć się osobą pełnowartościową i kompletną BEZ FACETA, bo to najlepszy sposób, żeby faceta znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 14.11.04, 18:49 Mam troche, Frida podobnie jak ty z tym niedzielnym popołudniem, tylko z jedna małą róznicą - nie cierpie z tego powodu...akceptuje to co mam i spędziłam czas nad dobra ksiązka smiejąc sie do łez. Nie moge tez pozbyc sie przeziebienia i juz sama nie wiem co robić. Trudno - niedzielę spędziłam w domu przy gorących herbatkach. Troche przykro bo zanjomi poszli na piwko i do teatru sie nie wybrałam..... I gdzies tam po kościach latają jakieś dreszcze szepcąc - jutro do pracy, jutro do prcy - ale zagłuszyłam wszystko łagodną muzyczką i sympatyczną ksiąka. Nie myslę o niczyn tylko o tym ze miałam cudowny dzień na leniuchowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 05.12.04, 09:47 Gdzie jest caly forumowy Slupsk??? Siedze i kawe siapie i czekam az ktos tu zawita. Nie spijcie tak dlugo, bo przespicie cos waznego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 05.12.04, 10:38 OOO, w koncu ktos do towarzystwa i do kawy, witaj Zuza, juz myslalem ze sie nikogo nie doczekam, spiochy jedne, chodza spac z kurami a wstaja... no wlasnie, zabraklo mi slowa, z kim mozna wstawac ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 05.12.04, 10:37 wstała dzis później bo cała noc bolało mnie gardło, kurde nie mogłam spac znowu jakieś licho mnie bierze, a tu niedziela, nie wiem co robic, trudno gdzies do lekarza uderzyc a cos czuje ze bez antybiotyku sie nie obejdzie, nie wiem troche sie rozkręciałam....zawsze najgorsza jest noc, ale moze choć jakiejś apteki poszukam...... :( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 05.12.04, 10:38 ale was wszystkich serdecznie pozdrawiam zdrówka i usmiechu zycze Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 05.12.04, 10:48 Napij sie mleka z miodem, moze czosnku sprobuj, podobno pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 05.12.04, 10:59 od piątku biore czosnek, w kazdy weekend biore czosnek wiesz ostatnio maiłam to samo i czułam ze jestem niedoleczona niestety, mam pecha na lekarzy, powinnam isc prywatnie do laryngologa, cos jest nie tak z moim gardłem ale bedzie dobrze cos wymysle chyba na to sie nie umiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 ECH, NIEDZIELA !!!!!! 12.12.04, 20:56 Niedziela jak niedziela, leniwa, długa. Zwlekłam się z łóżka o 11. Potem obiadzik, tv, odwiedziłam babcie, a teraz porządkuje notatki. Jutro od nowa kierat. Za 2 tyg. święta, czas wolny, wreszcie się wyśpię :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ECH, NIEDZIELA !!!!!! 12.12.04, 22:40 no to juz prawie po niedzieli ,jeszcze spanko i jak Bog da to sie obudzimy w poniedzialek,ktorego wiele osob tak nie lubi,a wiec Dobrej nocy i milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś