Dodaj do ulubionych

Julka, ogladam Twoj serial (chyba)

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:37
Julka chcialam Ci powiedziec ze Twoj ulubiony serial "Samo zycie" przeszedl
wstepne testy i byc moze zostanie na stale wlaczony jako element codziennego
swiata Pixi...

Musze sie rowniez przyznac ze bardzo lubie serial kolumbijski Brzydula.

A teraz spuszczamy zaslone politowania i sie oddalamy :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasio Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:58
      Bo Brzydula jest bardzo smieszna. Ja tez ja ogladam.
    • Gość: Pati Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 19:54
      Ja jestem trzecia w klubie :) Jak mam czas, to przeważnie z chęcią sobie
      przełączę. To bardzo zastanawiające i dla mnie bardzo nietypowe, że serial
      latynoski nie opowiada o religii ani jego główna bohaterka nie jest zbyt
      pokorna, tylko też potrafi pokazać co myśli.
    • Gość: Czarodzi Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 16:53
      Polowa mojej pracy zachwyca sie tym serialem i komentuje rozne sytuacja z
      poprzedniego dnia :-)
    • Gość: Agrest Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 21:16
      Siedze i ogladam Samo Zycze. I o Julianie mysle :-)
      • Gość: Julka Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 11:45
        cieszę się bardzo, że Wam podoba się ten serial
        ja go oglądam za każdym razem
        szkoda, że taki krótki
        robi się coraz ciekawszy
        moim zdaniem jest inny od reszty
        nie opowida jedynie o nieszczęśliwej miłości
        i o bzdurach tego świata
        wróżnia się tym, że się coś dzieje
        nie ma samych sentymantów i maślanych oczek
        jestem rozmantyczna, ale wszystko czasem się nudzi
        zachęcam również innych do oglądania tego serialu

• Gość: andy_sz Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.dialin.buffalo.edu 13.05.02, 15:26
          No oki Julka, na ogol nie ogladam seriali i w ogole TV (oprocz The Simpsons),
          ale tak ladnie mowisz o tym ze moze obejrze jeden odcinek... :-)
          • Gość: Pixi Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 16:14
            A jak Ty go Andy obejrzysz?
            Odbierasz Polsat?
            Jak odbierasz Polsat a mi sie nie wpisales jeszcze w watku Idol to oberwiesz!
            :-)
            • Gość: Julka Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 08:48
              Pixi
              Andy na pewno się przestraszył
              tylko, że teraz może ze strachu budzić się w nocy albo jąkać
              mogą być różne objawy
              hehe
              Andy musisz obejrzeć kilka odcinków
              bo po piwreszym nie wczujesz się w ten film
              polecam
              • Gość: Pixi Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 20:28
                Andy`ego dzisiaj wykurzylo. Chyba ze skrywa sie kilka watkow pod spodem. Zaraz
                go odkryje. Ide szukac! :-)
                • Gość: Julka Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 10:21
                  i cio?
                  oglądacie?
                  • Gość: Pixi Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 18:41
                    Ogladam ale nie w kazdy dzien. Czesciej udaje mi sie wypatrzyc zwiastuny nowych
                    odcinkow :-) Ale staram sie go pilnowac. Moja ulubiona bohaterka to (no wlasnie
                    wychodzi jak ogladam :-) Chodzi mi o prywatnie Ewe Blaszczyk. Lubie tez
                    redaktorke ktora dala glownej bohaterce szanse sprawdzic sie jako dziennikarka.
    • Gość: Beki Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 18:47
      Bardzo podoba mi sie Stelmaszczyk :-)
    • Gość: Pamela Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 06:51
      Gdybym ja miala takiego gowniarza w domu co jezdzi na wozku i 6tak pyskowalby
      do mnie to ja bym go chyba rozerwala.
    • Gość: Czarodzi Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 17:56
      Skoro lubicie Stelmaszczyka to pewnie ogladalyscie Radio Romans gdzie tez gral
      glowna role.

W pracy nadal obok Brzyduli to najbardziej topowy serial :-)
      • Gość: Julka Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 10:17
        to bardzo się z tego cieszę
        ostatnio sporo się dzieje nowego
        szczególnie syn Pawła Dunina dobrze gra swoją rolę
        Agnieszka- jaka odmiana
        coraz bardziej mi się podoba

a jak wam sie podoba Jezioro marzeń??
        wiem , ze to serial dlA 15 LATKÓE
        ALE PODCZAS NIEGO MOGĘ WRÓCIĆ DO CZASÓW PIERWSZEJ MIŁOŚCI
        I SIĘ ROZCZULIĆ
        JEST CZASEM BARDZO ROMANTYCZNY
        I TEŻ GO LUBIĘ
        TYLKO NIE ZAWSZE MAM CZAS NA NIEGO

bo samo życie jest o 20 - Natka już śpi

a jak Wam się podoba Kate Brusher??
        to nowy serial
        były już chyba 3 odcinki
        fakt oglądałam tylko 1 z nich
        ale myślę, ze jest w miarę ciekawy i warto zajrzeć na polsat
        • Gość: Pixi Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 17:46
          O o chyba za duzo sie zmienilo bo zaczynam nie chwytac. Musze dzisiaj zasiasc w
          fotelu :-) Najbardziej jestem ciekawa odmiany... Moze w koncu zaczne ogladac
          na dobre tego tasiemca bo z Idola odpadla moja faworytka i jestem na ten
          program obrazona, wiec zostaje tylko niezawodna brzydula :-)

W Brzyduli lubie jeszcze to ze jest czesto pokazywana typowa ulica w Kolumbii.
          To pierwszy serial z tego kraju jaki zostal zakupiony przez Polske. Dotychczas
          Kolumbia kojarzyla mi sie z kartelami w Medellin i Cali, oraz przestepczoscia w
          stolicy Bogocie (zwiazana z wojna domowa). Na filmie jest pokazane zwykle zycie
          i bardzo mi sie to podoba).
          • Gość: Julka Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 14:33
            ostatnio troszkę opuszczam odcinki
            ale obiecuję się poprawić
            • blumek1 Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) 12.12.02, 22:28
              hej ludziska ja staram się oglądac każdy odcinek a Stelmaszczyk jest SUPER!
              bardzo mi się spodobał...graja świetny wątek z Aga...
              • Gość: Nataliaa Re: Julka, ogladam Twoj serial (chyba) IP: *.com.pl / 10.0.8.* 16.12.02, 20:35
                Hej kolego.Przypomnę Julce o tym wątku,to wpisze co jej się podoba :)
    • andy_sz pytanko 06.01.03, 06:06
      Na ogol nie ogladam TV, a juz od seriali to uciekam jak oparzony :-)
      ale ostatnio dowiedzialem sie co oznacza SITCOM, to proste a ja nie wiedzialem.
      A Wy wiecie?
      • Gość: new Re: pytanko IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 06.01.03, 19:27
        siedzaca komedia? :) od tych śmiechów publiki?
        • andy_sz Re: pytanko 06.01.03, 19:53
          hehe, nie New, ale bardzo blisko, zwlaszcza drugie slowo :-)
          • Gość: new Re: pytanko IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 06.01.03, 20:22
            ha, internet to najwieksza biblioteka

sitcom [sitkom] (ang. skrót od situation comedy ‘komedia sytuacyjna’) film.
            rodzaj komedii sytuacyjnej emitowanej w formie serialu telewizyjnego...
            • andy_sz Re: pytanko 06.01.03, 20:31
              bingo, hehe, ale nie trzeba bylo w internecie, nowszy slownik Collinsa juz to ma
              • Gość: new Re: pytanko IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 06.01.03, 21:57
                encyklopedia pwn czyli internetowa w onecie też to ma. a jeszcze kilka lat temu
                było to w kultowym w alternatywnych klimatach "słowniku postmodernizmu". a
                propos bo mi się nie chce otwierać tamtego wątku o sylwestrze - zanosi się na
                ciekawą jazdę. ach ci naczelnicy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka