Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 17:38 Moze ktos wytlumaczec mi dlaczego na Armii Krajowej maluja jeszcze raz ocieplony i pomalowany poltora miesiaca temu dom? To jakas pomylka chyba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agrest Re: Dlaczego maluja dom drugi raz w ciagu 1,5 mies.? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 20:51 O ktory dokladnie dom chodzi> Moze go najpierw pomalowali a teraz ocieplaja,.Takie smiechy u nas sie zdarzaja. Jak np. wyasfaltowanie drogi i za tydzien kladzenie rur. Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia .A może ... 06.05.02, 21:10 Hm ? Dziwne - jest kilka wersji na odpowiedź : 1. Wcześniej pomalowano tylko farbą gruntową - zabezpieczającą mury 2. Okazało sie iż firma wykonywująca prace remontowo - malarskie zrobiła nie tak jak zażyczył sobie właściciel posesji i teraz poprawia zgodnie z umową - czyli spaprali robotę a teraz .. 3. Za dużo mają farby w posiadaniu :) 4. Właściciel zdecydował iż nie podoba jemu sie ten kolor i zmienia :) 5. Tak jak pozycja 1 - czyli zagruntowali i okazało się iż nie ma więcej pieniędzy na pomalowanie i zakończono prace - teraz sie cudem znalazły i dokańczają prace :) Mam na dzieję iz jedna wersja będzie prawidłowa :) Ps. Do Pameli - jeżeli jest to możliwe to spytaj sie delikatnie robotników DLACZEGO.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: .A może ... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 01:29 Na Armii Krajowej nie ma kamienic wlasnosciowych. Wszystkie sa wlasnoscia ZBK. Oprocz Urzedu Rejonowego i domu siostr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: .A może ... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 06:41 > 1. Wcześniej pomalowano tylko farbą gruntową - zabezpieczającą mury Odpada, poniewaz budynek popmalowany byl juz normalna farba polozona na wczesniej gruntowa. > 2. Okazało sie iż firma wykonywująca prace remontowo - malarskie zrobiła nie > tak jak zażyczył sobie właściciel posesji i teraz poprawia zgodnie z umową - > czyli spaprali robotę a teraz .. To nie jest kamienica prywatna. Poza tym pomalowana byla ladnie wizualnie (na rozne kolory i odcienie) > 3. Za dużo mają farby w posiadaniu :) to mozliwe mi sie wydaje (najbardziej by pasowalo :-) > 5. Tak jak pozycja 1 - czyli zagruntowali i okazało się iż nie ma więcej > pieniędzy na pomalowanie i zakończono prace - teraz sie cudem znalazły i > dokańczają prace :) Teraz malowana jest dokladnie na ten sam kolor. Dom za pierwszym razem na pewno byl skonczony, bo pomalowali juz nawet oddatki jak fundament, okna w piwnicach, dtrzwi itd. > Ps. Do Pameli - jeżeli jest to możliwe to spytaj sie delikatnie robotników > DLACZEGO.. :) I ja dzisiaj mam sie wspinac po rusztowaniach?! To wysoka kamienica! :-))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś