Dodaj do ulubionych

Teczka... pomocy

20.07.07, 22:50
Dzisiaj przyszedł do mnie list z informacją że się dostałem na Ekonomię (niestacjonarne) i w kopercie była informacja o tym jakie dokumenty mam zanieść do 30 lipca, dostałem również "Teczkę Pomocy Materialnej" oraz "Wniosek do Uczelnianej Komisji Stypendialno - Socjalnej" czytałem gdzieś jeszcze że powinienm dostać Teczkę na dokumenty którę muszę zanieść do 30 lipca, czy to jest ta "Teczka Pomocy Materialnej", czy powinienem dostać jeszcze jedną? Bo nie dostałem i nie wiem co robić... pomóżcie. Co mam zrobić aby otrzymać tą właściwą teczkę na dokumenty?
Obserwuj wątek
    • martucha_lbn Re: Teczka... pomocy 21.07.07, 14:23
      Powinni przysłać ci 'okładkę na dokumenty'.
    • rafal.piotreq Re: Teczka... pomocy 21.07.07, 14:47
      Jeżeli brałaś udział w rekrutacji na kilka kierunków, a dostałaś się na więcej
      niż jeden, to okładka na dokumenty przychodzi wraz ze szczegółowymi wynikami z
      tego kierunku, który wybrałaś jako tzw. kierunek "pierwszego wyboru", czyli
      mający priorytet nad pozostałymi kierunkami, na które zostałaś przyjęta.
    • boo17 Re: Teczka... pomocy 21.07.07, 21:26
      No właśnie nie dostałem tej 'okładki na dokumenty', a dostałem się tylko na jeden kierunek Ekonomia (niestacjonarne) i w tej kopercie była tylko "Teczka Pomocy Materialnej" jestem trochę zły i nie wiem co robić, może Wy macie jakieś pomysły co mam robić? Pomożcie.
      • monique_mi Re: Teczka... pomocy 21.07.07, 22:04
        kurde...ja tez dostalam TYLKO ta "Teczke pomocy materialnej" :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka