matalijka 08.01.05, 20:42 Najlepszy przjaciel,najepszy napój,najlepszy film,najlepsze jedzonko,najlepszy dzień tygodnia,najlepsza płyta...po jednej z tych rzeczy- osób,sytuacji proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Naj... 09.01.05, 12:43 wiesz, bardzo ciekawy watek, ale z tym naj.......wcale nie jest tak prosto.....wszędzie przychodzi mi do głowy kilka naj płyty.....moze E. John, L. Kohen i oczywiście Marylka Rodowicz Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Naj... 10.01.05, 20:28 Moja ulubiona muzyka to The Beatles. Najlepsze jedzonko...: makowiec Babci, barszcz z uszkami, pizza własnej roboty, mięsko z grilla. Ulubiony film to chyba "Gorączka sobotniej nocy" a jeden z ulubionych aktorów to John Travolta :-) Niedziela, herbata, piwko cytrynowe, kakao. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Naj... 10.01.05, 20:42 a ja wszystko co naj.....umieściłam w wątku o wspomnieniach......hi hi hi.....roztrzepanie to poezja w uczynkach Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Naj... 10.01.05, 22:18 Kurde,dorinko ale mi ochoty na makowca narobiłaś. :) Tak..piątek wieczór to zdecydowanie najlepszy dzień tygodnia 9 o ile oczywiście w sobotę się nie pracuje lub nie uczy). ja w osttatni piątek miałam najlepszy piatek tego roku. Aż wstyd się przyznać,po jakiej "dużej" ilośc alkoholu swiat wydawał się bardziej kolorowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Naj... 11.01.05, 11:37 Matalijko sama sobie narobiłam smaka dlatego zapraszam wszystkich na makowca w sobotę :-) A jak się udał ananasowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Naj... 11.01.05, 16:43 To czekaj na mnie w sobotę ;) ananasowiec-to moje postanowienie na 2005,więc jeszcze mam troszkę czasu :) Na razie jeszcze w główce mi siedzi,że mam nie robić żadnych ciast,bo i tak nie wyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Naj... 11.01.05, 18:10 Matalijka bój się Boga...z takim mysleniem to Ci nigdy nic nie wyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Naj... 11.01.05, 18:31 a...bo mi naprawdę nie wychodzą ciasta :( no,chyba że to jest sernik na zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Naj... 14.01.05, 16:14 Jakby co to mogę pomóc w wypiekach!!!Nawet mi to wychodzi.Podobno miałem urodzić się kobietą.hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Naj... 15.01.05, 19:07 Zapraszam...makowiec aromatycznie się pyszni na stole, kawa paruje, może ktoś ma ochotę na winko domowej produkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Naj... 29.01.05, 14:57 Ja na alkohol patrzeć nie mogę przez jakiś czas,ale jakbyś miała makowca,albo ogórkowa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Naj... 29.01.05, 16:48 Przyjaciel-moja mama(nie zyje), dzien poniedzialek(bo poczatek tygodnia i innych mozliwosci), muzyka-Chopin,Bach,i ktora mi wpadnie w ucho, ksiazka-Przygody Sindbada zeglarza,mitologia,"Pestka" Anki Kowalskiej, drzewo-brzoza,jablon(moj horoskop), jedzenie-kapusniak polski,fasolka po bretonsku,ryby, owoce-winogrona,czarne jagody,agrest,sliwki, zwierzeta-teraz koty, pora roku-jesien, pora dnia - rano, mezczyzna -mój. Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Naj... 29.01.05, 17:48 Spóźniłaś się Matalijko...ogórkową miałam wczoraj a dziś serwuję zwykłą drożdżówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Naj... 02.03.05, 18:34 Hmm, trudne... Przyjaciel - kilku, glownie z liceum Napoj - zawsze i wszedzie zlote, spienione, chlodne piffffffko Film - "Lot nad Kukulczym Gniazdem", "Hair" i inne musicale Jedzonko - placki ziemniaczane, pierogi ruskie Dzien - wyplaty, muahahahahahaha Plyta - zbyt wiele dobrych w kolekcji Ksiazka - "Zbrodnia i Kara" Fiodora i "Nedznicy" Victora i wszystko inne co napisali Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Naj... 05.03.05, 11:56 Najprzyjemniejsza chwila dnia.....kiedy obowiązki pozwalają zwolnic na chwile , zasiąść do kompa i z Wami popisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Naj... 05.03.05, 12:04 No, a jak jeszcze przy klawiaturze cos do popicia stoi to w ogole, marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Naj... 05.03.05, 13:45 hmm, akurat do forum to jestem za tym drugim, zwlaszcza teraz zima to grzanca lubie wypic :) Odpowiedz Link Zgłoś