zuzanna6 13.01.05, 20:58 ale numer, dobrze, że stałam obok, chyba byłby pożar..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 13.01.05, 21:04 Już nie raz słyszałam, jak to ludzie się chwala, że chleba im nigdy nie brakuje, bo go mrożą i w razie biedy to do piekarnika i jest świezy jak z piekarni znacie takie praktyki? zamroziłam sobie kilka bułek dzisiaj miałam ochot,ę na taka chrupiaca bułeczke wrzuciłam ja do mikrofaki - napierw właczyłam odmrażanie, była gorąca, ale twarda jak kamień, to jeszcze na mikrofale na 3 min, po 1 minucie zauwazyłam ogień, szybko wyłaczyłam, smierdzi jeszcze tyle było dymu......kurde ja sie wystraszyłam.....normalnie zapaliła mi się bułka....co źle zrobiłam? a mówią,że mikrofale sa bezpieczne, teraz juz francy nie zaufam, trzeba chyba sledzić proces pogrzewania Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 13.01.05, 22:29 Teraz to mnie przestaszyłas.Ja tam zawsze włączam ustawiam na byle jaki przycisk.jak coś tam się nie odmrozi,to inny ustawiam,albo jeszcze raz to samo włączam.Hm..Chyba jednak poczytam instrukcje.. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 13.01.05, 23:14 bulka to nie wiem ,ale jajka to rozrywa jak granatem,a ile potem mycia ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 14.01.05, 15:55 No to nasza Zuza bawiła się w strażaka.Musiał być ciekawy widok. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 14.01.05, 17:12 piekneeeeeeeeee,zuza nie spal ty slupska przez buly w mikrofali,cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 15.01.05, 18:01 jak jest mokra karma to pewnie nic sie nie satanie może za długo tę bułkę pogrzewałam, na moich oczach w sekunde pojawiłam się ciemna plamka, zaraz z niej zaczął uchodzić dymek i zanim pomyslałam co by tu zrobic z dymka zrobił sie ogien, słowo, szybko wyłaczyłam, wyciagam byłkę - smrodliwego dymu od groma a ona pali sie dalej, wrzuciłam ją pod zimna wode, normalnie cyrk, pieczywi trezba na krótko i na małe fale dobrze ze stałam obok i nie spanikowałam ech....czytaliscie jak Wojtej został strażakiem? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Pieczarki na piersiach 15.01.05, 18:03 dziś za to zrobiłam na obiadek bezpieczny obiad, piekłam pieczarki na piersiach hi hi hi to znaczy piersi z kurczaka umiesciłam na patelni a potem na nie pieczarki, pychotka Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Pieczarki na piersiach 15.01.05, 18:32 ślinka mi cieknie :PPP p.s. cześć zuza;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Pieczarki na piersiach 15.01.05, 18:37 He he he, coś mi to zalatuje lekką perwersją :-) Nawet w "9,5 tygodnia" z pieczarkami nie eksperymentowali. I fakt, ślinka cieknie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Pieczarki na piersiach 15.01.05, 18:38 stefankowadlo napisał: > He he he, coś mi to zalatuje lekką perwersją :-) Perwersja w życiu potrzebna jest :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Pieczarki na piersiach 15.01.05, 18:43 > Perwersja w życiu potrzebna jest :PPPPP ... i jeszcze moze napiszesz: Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek? (albo zwierzaczek) :-P Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Pieczarki na piersiach 15.01.05, 18:46 Ja jestem hetero, tylko i wyłącznie, a ten smaczek można uzyskać innymi metodami :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pieczarki na piersiach 15.01.05, 18:46 he he dobre dobre lubie troche świntuszyc przeciez nie mozemy ciągle być powazni i utyskiwac na zycie i na te cholrena pogode.... witaj fridunia Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Pieczarki na piersiach 15.01.05, 18:47 zuzanna6 napisała: > witaj fridunia nareszcie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 15.01.05, 18:47 dawno nie mogłysmy na siebie trafic jak zyjesz? zakuwasz? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 15.01.05, 18:50 zuzanna6 napisała: > dawno nie mogłysmy na siebie trafic kope lat ;) > jak zyjesz? zakuwasz? życie ja w Madrycie kochaniutka ;) zakuwam aż się kurzy, widać właśnie ;) / zrobiłam sobie herbatki i odpaliłam kompa:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 15.01.05, 18:54 a ja sie zastanawiam skąd ten kurz......a to od ciebie no no to dzisiaj masz nasiadówke? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 15.01.05, 18:58 a jak! ;) jazda extremalna :) co u Ciebie dobrego hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 15.01.05, 19:06 tez miałam troche ostra jazde, troche choruje znowu, ale teraz bede miała troche luzu to sie da przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 15.01.05, 19:09 to się cieszę, dpoczniesz :) wracam do knigi :/ do poklikania pa! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Bułka zapaliła mi sie w mikrofali......... :( 15.01.05, 19:14 trzymaj sie frida trzymaj sie matalijka jeszcze popijemy za wasze sukcesy Odpowiedz Link Zgłoś