aneladgamm 18.03.05, 19:39 Zna ktoś jakiś dobry sposób na nudę? Mi juz wyczerpały się pomysły:-). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matalijka Re: Co tu robić? 19.03.05, 09:03 Czemu szukasz na nią sposobu? Nuda jest fajna :) Tak leżeć i gapić się w tv np... rany,jak mi tego brakuje :) Idzie wiosna-spacerki,rowerek-bierzesz to pod uwagę?A ksiązki? ps. a może u kogoś w domu chciałbyś posprzątać?super sposób na nudę. Podaję adres :.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tu robić? 19.03.05, 09:46 moc sie nudzic to ogromne szczęście, to znaczy, ze chilowo mozesz odstawic wszelkie obowiąki i miec czas dla siebie, nuda jest boska.......a jak juz sie wynudzisz to tak jak matalijka ci podpowiada...hi hi hi...zainteresowania własne lub porzadki u kogos...hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgamm Re: Co tu robić? 19.03.05, 22:30 Dobra dziewczyny, od jutra mam wolne:-), podawać adresy:-). Święta się zbliżają każda z nas na tym skorzysta:-). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Co tu robić? 20.03.05, 18:25 Tobie chyba naprawdę się nudzi... :-) Ale do mnie to napewno nie przyjdziesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Co tu robić? 22.03.05, 17:29 Czekam i czekam,słońce świeci,okna brudne... Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgamm Re: Co tu robić? 25.03.05, 00:33 Z miłą chęcią Ci pomogę matalijka:-), ale bez adresu ciężko będzie. Napisz chociaż w którym kierunku mam podążać... Pozdrawiam i życzę spokojnego sprzątania:-). Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Co tu robić? 25.03.05, 21:07 A kiedy się do mnie wybierasz?To nawoływać będę :) ps. szmatki i odkurzacza nie musisz brać, one już na Ciebie czekają ;) pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tu robić? 26.03.05, 14:41 hi hi hi i jak tam porządki dziewczyny ? Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgamm Re: Co tu robić? 26.03.05, 16:40 To krzycz głośno, właśnie wyruszam w długą wyprawę do Ciebie. Napoczątek będę się kierować na północ. Oczekuj mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aragorn Re: Co tu robić? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 22:10 Sex - drugs - and - rock'n'roll :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgamm Re: Co tu robić? 28.03.05, 01:04 Po czymś takim mogą pozostać zbyt dobre wspomnienia i zbyt szara rzeczywistość:- )) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Co tu robić? 28.03.05, 02:26 Hihi :) Połowa świąt za nami,ale jak przyjdzie wiosna,to zaprosze Ciebie na wiosenne porządki.I przemeblowanie małe :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tu robić? 28.03.05, 12:33 ojejciu, swieta sa oczywiście cudowne, ale jak meczą........ :) dzis chyba sie nie rusze, jakies bandy z wiadrami wody biegają :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Co tu robić? 28.03.05, 12:42 No wlasnie, co tu robic, zeby sie nie narobic... Chetnie bym sie tez ponudzil. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tu robić? 28.03.05, 13:24 a co robisz Andy? tak mysle nad tym jedzeniem......szkoda zeby sie zmarnowało hi hi hi, ale juz chyba nie mam apetytu i nie wiem czemu....... :) co ci podesłac, serniczka czy makowca ? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Co tu robić? 28.03.05, 13:26 hmm, no nie stawiaj mnie przed takim dylematem i przysylaj oba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Co tu robić? 28.03.05, 13:32 proszę :) kawke zrobić? lufkę, za Święta? moze jeszcze sałatki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Co tu robić? 28.03.05, 13:35 Niom, na razie to salatke poprosze, bom glodny za czterech (pancernych z psem i jeszcze za Rudego 102 bym zatankowal :-) A lufka i ciacha to na deser, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Co tu robić? 28.03.05, 15:22 Zuza,a jakie masz sałatki? Poczestujesz?A może jakis przepis? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Co tu robić? 28.03.05, 15:29 U mnie w lodowce rybna byla, ale kuzym mi spalaszowal... wrrrr, wsciekly bylem Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Co tu robić? 28.03.05, 15:31 Jak chcesz,to u mnie w lodówce kotleciki rybne dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Co tu robić? 28.03.05, 15:33 No pewno, a co jeszcze w tej lodowce, bo tak wiesz, rybka musi plywac, hihi, kotleciki rybne tym bardziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Co tu robić? 28.03.05, 15:51 a ja w nocy jadlam kotlecik przed kompem, dobrze ze moja marcelina spała,bo by się biedaczka zapłakała :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Tak właśnie się zastanawiam... 28.03.05, 17:23 co by tu zrobić, bo się nudzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 28.03.05, 19:09 hmmmm jak sie nudzisz to znaczy ze wszystko ok, wypoczywasz i nic nie musisz, mam dzis to samo...dlatego miedzy innymi sobie tu zagladam jestes jeszcze frida? matalijko, sałatki mam zwykle, tradycyjne, jarzynowe, bez szaleństw, ot tak poprostu zachciało mi sie zwyklej salatki hi hi hi to co jemy? moze włansie bigosik sie juz strawił to troche sałatki, a co tam Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 28.03.05, 19:19 Jestem. Już nic nie jem, o nieeee :)))))) Kawę sączę - tradycyjnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 28.03.05, 19:24 hi hi hi, a czemu kochana nie masz apetytu? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 28.03.05, 19:25 kawke powiadasz? nie chyba troche jednak za pożno.... robie herbatke Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 28.03.05, 19:33 komu kawałek ciasta? hi hi hi matalijko pospiesz sie bo zjem do konca makowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Tak właśnie się zastanawiam... 28.03.05, 20:54 A wiesz co Zuza? znalazłam makowca.Więc jedz do woli :) i dzięki za propozycję.jak mogę to o sałatkę poproszę i bigosik :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 10.05.05, 05:48 bigosik? wlasnie powinnam zrobic bigosik! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 10.05.05, 19:51 ech...kurcze jaki apetyczny watek....co by tu zjeść,,,, chyba jestem pełna, jadłam dziś pyszną pizze, wypiłam piwko...i juz chyba dzis nic nie zjem.....jakos tak czuje sie pełna Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Tak właśnie się zastanawiam... 10.05.05, 20:10 Oooo....a wiesz co Zuza? U mnie też było dzisiaj i piwko i pizza :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 10.05.05, 20:51 hi hihi o kurcze no prosze Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 11.05.05, 20:02 z nudów zaczełam wymyślac kaies danie na kolacje, ale se kurde wymysliłam..... ech....pogrzany mielony na bułeczke i do tego ogórek kiszony, ale jazda.....ale to za syte na kolacje, chyba zwariowałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Tak właśnie się zastanawiam... 20.05.05, 17:54 Następnym razem z nudów wymysl 6 numerków w totka i problem z zastanawianiem sę co na kolację zniknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Tak właśnie się zastanawiam... 20.05.05, 18:47 hi hi hi czasami nie czuje sie az takiego głodu, jak chęc wymyslenia czegoś....ale takie niestrawne rzeczy na kolecje.....wtedy cos mi odbiło :( Odpowiedz Link Zgłoś