julka1809 04.06.07, 13:47 ostatnio gadaliśmy ze znajomymi co o tym sądzą, bo jeden kumpel złamał nogę i przyznał się, że cały czas kocha się z żoną. na to jedna laska, że to niemoralne, jak seks z kaleką. a co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.chello.pl 04.06.07, 13:55 jakie?? niemoralne?? a moglabys wytlumacz tę mysl? (nie, to musi byc prowokacja a ja sie daje wciagnac;) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Seks z nogą w gipsie 04.06.07, 13:57 ?? a co w tym złego że facet który ma złamaną nogę kocha się ze swoją żona?? To chyba normalne. Jeśli byli ostrożni, uważali żeby nic mu sie tam nie stało z gipsem czy żeby jej nie zrobił krzywdy przez przypadek, to nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jesse20 Re: Seks z nogą w gipsie 04.06.07, 14:05 Nie widze przyczyny dla,której z powodu złamanej nogi,trzeba rezygnować z seksu. To samo tyczy się osób trwale okaleczonych.Czy przez to mają odmawiać sobie przyjemności?? Osoby niepełnosprawne to normalni ludzie,którzy mają takie same potrzeby i prawa jak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Seks z nogą w gipsie 04.06.07, 14:29 Niemoralne? ta twoja kolezanka to albo "klasyczna blondynka z kawałow" albo pomylily jej sie pojecia... Inwalida, kaleka czy zupelnie zdrowy - kazdy ma swoje potrzeby, w tym seksualne. Niech sie cieszy, ze on ma z kim i jak spelniac swoje potrzeby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qST Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.tm.net.my 04.06.07, 15:24 >Niemoralne....? kobiety sa coraz glupsze,nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Seks z nogą w gipsie 04.06.07, 15:39 on pewnie sobie leży a ona lata koło niego :) bardzo wygodne dla niego :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.chello.pl 04.06.07, 15:48 ona nie lata ona kleczy:P (co ja mowie? przeciez to takie niemoralne!) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Seks z nogą w gipsie 04.06.07, 15:57 niech sobie nawet i klęczy... ale czy on coś dla niej jest w stanie zrobić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.chello.pl 04.06.07, 16:10 no chyba tak ma przeciez wolne rece, jezyk i inne czlonki oprocz tej nogi, tak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 15:55 Sam kiedyś miałem złamany obojczyk, rękę i nogę, ale nie przeszkadzało to mi i mojej kobiecie w miłości francuskiej - pozycja 6/9. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Seks z nogą w gipsie 04.06.07, 15:56 hihihi to musiało prześmiesznie wyglądać... połamaniec z każdej strony... nie bolały Cie połamane gnaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 16:02 Pewnie wyglądało śmiesznie, ale obojgu było nam dobrze. Udało nam się też "dojść" w pozycji na jeźdźca. Gnaty bolały, a jakże :) Był taki okres, że nie mogłem wytrzymać z bólu. Wtedy musiała mi wystarczyć ręka mojej kobiety. Zresztą ona na moją "palcówkę" też nie narzekała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Doskonale to rozumiem! IP: 81.210.22.* 04.06.07, 16:23 Doskonale to rozumiem! Ja kiedyś uprawiałem seks mając 9 szwów na głowie. I miałem po tym wyrzuty sumienia...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.ztpnet.pl 04.06.07, 16:32 A to osoby kalekie nie moga sie seksic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qST Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.tm.net.my 04.06.07, 17:28 widocznie nie,bo to "niemoralne" w/g autorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaaaa Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.chello.pl 04.06.07, 19:45 za chwilę w tym młodym ciemnogródku dowiem się, że współżycie po 40 jest niemoralne, ehhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
julka1809 Re: Seks z nogą w gipsie 05.06.07, 07:21 oj, chodziło jej pewnie o coś mniej drastycznego. no i sami możecie przeczytać, że to śmiesznie wyglądało, czy, że ktoś miał później wyrzuty sumienia. ja też uważam, że to trochę popsułoby nastrój i atmosferę, że o swobodzie ruchów nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Seks z nogą w gipsie 05.06.07, 11:14 ?????????? dalej nie rozumiem, co moze byc niemoralnego w seksie z osoba z noga w gipsie.. i dalej podejrzewam, ze albo twoja kolezanka jest idiotka, albo jej sie pojecia pomylily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.chello.pl 05.06.07, 11:37 o masz. agata. jak ty nic nie rozumiesz:P przeciez julka wyraznie pisze ze to takie drastyczne bardzo nastroj julce pada jak ma w lozku faceta z gipsem poza tym potem ten facet i ona mają wyrzuty sumienia i to wszystko to jest w ogole takie niemoralne szczegolnie przez ten brak swobody ruchow wtedy to by bylo moralne, oj tak popatrzcie na N76-on czasem cos tak mowi jakby sie do dzisiaj nie pozbieral po tym seksie kiedy byl kontuzjowany i mial szwy na glowie... julka ma racje. i kolezanka. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Seks z nogą w gipsie 05.06.07, 11:46 A moze niemoralne bylo to, ze on nie mial nic sztywnego poza gipsem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaaaa Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.chello.pl 05.06.07, 16:39 proponuję gips dodatkowo na część nie sztywną... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Seks z nogą w gipsie 05.06.07, 16:41 kaleka to chyba ona jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Seks z nogą w gipsie IP: 217.168.193.* 05.06.07, 16:57 A co - sprzet mu z noga zagipsowali? Jak nie, to pod tym wzgledem jest sprawny i zapewnie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Seks z nogą w gipsie 05.06.07, 18:37 Gdybym miala noge(reke, cokolwiek) w gipsie, a nigdy nie mialam, to ostatnia rzecz jaka mialabym w glowie to seks. Zle sie czuje fizycznie=seksu nie ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Seks z nogą w gipsie IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 19:29 Facet ze złamaną nogą to nie kaleka. Odpowiedz Link Zgłoś