Dodaj do ulubionych

Fajna chatka nad Słupia

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 19:14
Siedzialam sobie dzisiaj na ławeczce na skwerku przy pomniku Kilinskiego i
zauwazylam fajna chate ktora wybudowana zostala (i jeszcze sie chyba buduje)
nad Słupia, przy wulkanizacji. Jest bardzo wysoka, waska i ma nietypowa
architekture. Nie wiem czy to prywatna budowa, czy miejska, ale jest super!
Moze powstanie tam pub? Czy ktos z Was kojarzy o czym pisze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Daga Re: Fajna chatka nad Słupia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 22:36
      Tez na nia zwrocilam uwage! Juz dawno. Troche sie przeciaga ta budowa, ale
      uwazam ze jest to jedna z najladniejszych nowych budowli w naszym miescie.
    • Gość: Beki Re: Fajna chatka nad Słupia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 11:04
      Czy chodzi o ten wiezasty dom (jeszcze w stanie surowym) za bankiem?

Jesli tak, to mi sie tez podoba. Od Armii Krajowej nie za bardzo go widac, bo
      zaslaniaja go drzewka, ale jak sie podejdzie bulwarem to widoczek jest OK!
    • Gość: Pati Re: Fajna chatka nad Słupia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 10:16
      Tez mi sie podoba! Szczegolnie okna i balkoniki! Ciekawe kiedy go otynkuja?
      Jestem ciekawa czy mieszkac bedzie tam jedna czy kilka rodzin, bo chatka jest
      pokaznych rozmiarow! Ludzie maja szczescie bo polozenie ma super!
    • Gość: Murzyn Re: Fajna chatka nad Słupia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 07:01
      Fajny jest tez tam zywoplot w ogrodzie, po ktorym ganiaja watachy kotow!
      Ciekawe na jaki kolor go otynkuja. Budynek wyglada jak tramwaj!
    • Gość: Teddy Re: Fajna chatka nad Słupia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 22:31
      A widzieliscie jak dzisiaj Słupia wezbrala? Bylo prawie tyle wody co w "prawie
      wielka powodz". Jeszcze jak tak dalej pojdzie, to z tej chatki nic nie zostanie.
      • Gość: Pixi Re: Fajna chatka nad Słupia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 21:14
        Ta chatka przyzwyczajona jest do stania w wodzie. Dzisiaj woda ocierala sie o
        jej wysoki parter... Tymczasem deszcz znowu kapal. Boje sie myslec co bedzie
        jutro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka