Gość: Cosik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 21:15 Czy podoba Wam sie kamienica nowowybudowana od podstaw przy ulicy Henryka Poboznego? (Na przeciwko Szkoly nr 2)? To juz druga taka czynszowka po tej na Kopernika. Bardzo zgrabny budynek,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: Podoba Wam sie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 02:19 Mi sie bardzo podoba. Ma lekka strukture, cofnieta jest w glab ulicy i przez to bardziej widoczna. Ozywila zaniedbana ulice i po jej wybudowaniu wreszcie skonczyl straszyc plac, ktory od x lat byl nielegalnym smietniskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Podoba Wam sie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 13:19 Podoba mi sie, poniewaz zaslonila blokowaty budynej Spoldzielni Niewidomych, czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosik Re: Podoba Wam sie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 23:48 Wszystko OK, ale panuje ostatnio pewna zaleznosc. Jakies bloczki lub kamienice sa wybudowywane. Ciesza oko,ale jeszcze mnostwo miesiecy mija zanim uprzatniety zostanie teren wokol nich. To samo bedzie podejrzewam z tymi przy Kpernika i Poboznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Podoba Wam sie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 07:08 Podobalaby mi sie gdyby nie bylo tak drogo za metraz... Odpowiedz Link Zgłoś