adek126 16.02.06, 13:28 Wasze miasto jest super!! Zazdroszcze wam że nie mieszkam w Słupsku.... P.S. w styczniu jechałem Ekspressem "Słupia" Warszawa-Słupsk... pikny pociąg:) pzdrow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: SŁUPSK TO SUPER MIASTO!!!!! 16.02.06, 17:14 dzieki, pozdrawiam i masz rację, ja też zbardzo lubie to miasto Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: SŁUPSK TO SUPER MIASTO!!!!! 16.02.06, 18:34 P.S. w styczniu jechałem Ekspressem "Słupia" Warszawa-Słupsk... pikny pociąg:) Ten pociąg to jedna z niewielu cennych rzeczy w zakresie komunikacji (gdzie obwodnica) jaką ma to miasto. W jeden dzień - od rana do wieczora - można wygodnie załatwić sprawę w Stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka Re: SŁUPSK TO SUPER MIASTO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 07:09 ale w Słupsku rozpoczyna bieg bardzo dużo pociągów pospiesznych, nocnych i ten EX. Co innego w Koszalinie... tam kończą bieg tylko osobowe, buahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: SŁUPSK TO SUPER MIASTO!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:27 Atutem Słupska to jest chyba tylko ten pociąg, bo ciągle w różnych wątkach, go tak przeżywacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: SŁUPSK TO SUPER MIASTO!!!!! 17.02.06, 11:42 A tych masz chyba manię prześladowczo - śledczą. Zaglądam tu śrendnio-często, a jeszcze nigdzie nie widziałem wpisu na ten temat. Jak będę chciał wiedzieć szczegółowo co gdzie tu napisane, to zapewne zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś