Gość: defff IP: *.173.wmc.com.pl 17.05.06, 23:49 Energa Czarni Slupsk zdobyli brazowy medal w rozgrywkach koszykarskiej ekstraklasy. Dziekuje:-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Firefly Re: Mamy brąz !!!!! IP: 217.153.220.* 18.05.06, 09:31 Byłem ,widziałem i jeszcze nie mogę dojść do siebie ! Brawo Czarni ,bravo Igor !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brad Re: Mamy brąz !!!!! IP: *.wmc.net.pl 18.05.06, 11:20 Niesamowite!!!Chodzę na Czarnych 12 lat, ale tego w zyciu się nie spodziewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmurphy11 Re: Mamy brąz !!!!! 18.05.06, 16:52 Nie no ciesze sie od wczoraj jak dziecko, to jest wspanialy koniec pieknego sezonu. Czarni zasluzyli na ten medal i przez dlugi czas pracowali na to, zeby to udowodnic. Najpierw wypracowalismy wiarygodnosc, potem szacunek, teraz w koncu podium. Oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Mamy brąz !!!!! 18.05.06, 18:29 A ja chyba bardziej niż z brązu cieszyłam się słyszac,jak ludzie wychodząc z meczu sie cieszyli.Więc za pozytywne emocje i usmiechy Czarnym dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś