Gość: Brad IP: *.wmc.net.pl 11.07.06, 14:09 Pomocy Upał jak diabli. Chętnie kupiłbym do firmy stojący klimatyzator. Gdzie go szukać i kto go zainstaluje?? Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Franko Re: Klimatyzacja w Słupsku IP: 153.19.161.* 11.07.06, 15:36 nie odpowiem Ci na te pytania niestety, ale chce tylko dodac od siebie ze klima tro cos czego nienawidze bo zawsze jestem przez nia chory :-( Wole sobie wziac wiatraczek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Klimatyzacja w Słupsku 12.07.06, 15:47 A ja odpowiem :) Idź na rog Lutoslawskiego i Paderewskiego. ps.ja w pracy nie wytrzymałabym bez zadnego wiatraka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: Klimatyzacja w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:05 czy nie chodzi Ci o zolta narozna kamienice ktora dziwnym trafem zawsze przedstawiana jest jako jedna z 5 najbardziej zabytkowych w miescie, a ktora kompletnie niczym sie nie wyroznia i nawet nie ma zdobien? Jest jedna z dwoch staromieszczanskich kamienic w miescie. Za nia byla albo wciaz jest pralnia dywanow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defff Re: Klimatyzacja w Słupsku IP: *.173.wmc.com.pl 23.07.06, 11:02 Chyba chodzi o ta narozna kamienice, nieopodal Koziolka Matolka (tylko po drugiej stronie ulicy). Pare domow dalej jest piekarnia Pod Klonem (ul. Lutoslawskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: Klimatyzacja w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:28 dzieki! juz wiem, obiekt namierzony! Pomylilo mi sie z naroznikiem Slowackiego/Prosta. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś