Dodaj do ulubionych

Klimatyzacja w Słupsku

IP: *.wmc.net.pl 11.07.06, 14:09
Pomocy
Upał jak diabli. Chętnie kupiłbym do firmy stojący klimatyzator. Gdzie go
szukać i kto go zainstaluje?? Pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Franko Re: Klimatyzacja w Słupsku IP: 153.19.161.* 11.07.06, 15:36
      nie odpowiem Ci na te pytania niestety, ale chce tylko dodac od siebie ze klima
      tro cos czego nienawidze bo zawsze jestem przez nia chory :-( Wole sobie wziac
      wiatraczek. ;-)
      • matalijka Re: Klimatyzacja w Słupsku 12.07.06, 15:47
        A ja odpowiem :) Idź na rog Lutoslawskiego i Paderewskiego.
        ps.ja w pracy nie wytrzymałabym bez zadnego wiatraka :)
        • Gość: Franko Re: Klimatyzacja w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:05
          czy nie chodzi Ci o zolta narozna kamienice ktora dziwnym trafem zawsze
          przedstawiana jest jako jedna z 5 najbardziej zabytkowych w miescie, a ktora
          kompletnie niczym sie nie wyroznia i nawet nie ma zdobien? Jest jedna z dwoch
          staromieszczanskich kamienic w miescie. Za nia byla albo wciaz jest pralnia
          dywanow?
          • Gość: defff Re: Klimatyzacja w Słupsku IP: *.173.wmc.com.pl 23.07.06, 11:02
            Chyba chodzi o ta narozna kamienice, nieopodal Koziolka Matolka (tylko po
            drugiej stronie ulicy). Pare domow dalej jest piekarnia Pod Klonem (ul.
            Lutoslawskiego).
            • Gość: Franko Re: Klimatyzacja w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:28
              dzieki! juz wiem, obiekt namierzony! Pomylilo mi sie z naroznikiem
              Slowackiego/Prosta. ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka