pupawolowa 27.07.06, 13:10 szukam mebli i nic ciekawego nie ma. jakie sklepy polecacie??nadmienię, że nie znam słupska tak dobrze. pomóżcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aleks48 Re: ehh, mam dość IP: *.162.wmc.com.pl 27.07.06, 13:17 Witaj, dobrze by bylo gdybys okreslila co to maja byc za meble ... kuchenne tapicerka jakies regały??? Odpowiedz Link Zgłoś
pupawolowa Re: ehh, mam dość 27.07.06, 13:34 właśnie. potrzebuję sypialnię oraz pokój dzienny. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: ehh, mam dość 27.07.06, 14:09 ładne sypialnie są w Koburgu w hali pod wieżą na banacha. Nie ma rady jak chcesz znaleźć coś ładnego to musisz połazić Odpowiedz Link Zgłoś
pupawolowa Re: ehh, mam dość 27.07.06, 15:14 tak, wiem, że muszę pochodzić. sęk w tym, że mieszkam w słupsku od nie dawna i nie wiem gdzie mam pójść.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firefly Re: ehh, mam dość IP: 217.153.220.* 27.07.06, 15:15 Polecam MebleExpo na placu Dabrowskiego. To chyba jedyne miejsce w mieście gdzie można czasem dostać coś orginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: ehh, mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:41 zgadzam sie z Sandra, sklep meblowy na Hali pod Wieza. Plus meblowy na Wojska Polskiego (w podworzu) Mebelki sa tez na rogu Poznanskiej i Szymanowskiego. I jest tam zero tloku. Wybierasz bedac sama w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądacz Re: ehh, mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:09 ja stawiam na meble expo, vox i empe w kobylnicy. zgadzam sie z Sandra, sklep meblowy na Hali pod Wieza. Plus meblowy na Wojska > Polskiego (w podworzu) > > Mebelki sa tez na rogu Poznanskiej i Szymanowskiego. I jest tam zero tloku. > Wybierasz bedac sama w sklepie. a tutaj to babcie chyba kupują.... Odpowiedz Link Zgłoś