Dodaj do ulubionych

barmanki/kelnerki

IP: 217.116.110.* 13.08.06, 23:28
Jakie znacie fajne barmanki/kelnerki??
Moze jakies imiona i nazwy lokali??
Pozdro.
Obserwuj wątek
    • matalijka Re: barmanki/kelnerki 07.09.06, 18:11
      Niefajne są w cool pubie,więc juz masz jeden lokal mniej do zwiedzania :)
      W Adze Marzena jest fajna (hm..czy ta druga sie czasami uśmiecha?) i w Magnoli
      dwie fajne (mam nadzieje,ze tej "najnowszej"trzeciej już nie ma,bo
      bewznadziejna była).W Retro przemiłe (zalecenie szefów pewnie :) i w Księgarani
      też uśmiechnięte, (jedna mi sie podoba że sie tak przyznam..ale bez żadnych
      podtekstów proszę :)
      • korky Re: barmanki/kelnerki 07.09.06, 23:26
        No w Retro pracuje znajoma mojej koleżanki i ta koleżanka też tam się wkręciła,
        na razie na okres próbny, ale jest miła i fajna :) Także polecam :]
    • Gość: cwaniak Re: barmanki/kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 01:18
      w wakacje to w vivie pracowały super dziewczyny:)!!! nie wie ktos może cz
      przypadkiem teraz gdzieś indziej nie pracują??zwłaszcza blondynka;D wydawało mi
      sie ze ja w apogeum za barem widziałem;w qugino miła obsługa, a w coolu to
      dziewczyny kantują;/
    • Gość: Endrju Re: barmanki/kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:43
      Dużo osób porusza temat cool'a więc ja też od tego zaczne. Nie dość, że są
      pasztetami (wytapetowane do granic możliwości i mało zgrabne), do tego są
      wredne i opryskliwe, a na dodatek jak ktoś już wspomniał niemiłosiernie kantują
      gości. Mnie nie raz ta największa blondyna próbowała walnąć na kasę - raz nawet
      na 50 pln wmawiając mi, że dałem jej 50, a nie 100 - ale gdy dłużej jej
      jedziesz to udaje, że się pomyliła i wszystko prostuje. Niestety nie każdy jak
      jest podpity zwróci uwagę. Moje przygody z cool'em już się skończyły. Uważam,
      że jest to jeden z najgorszych knajp w Słupsku (jeżeli chodzi o obsługę - także
      ochrona to banda baranów, czasami naćpanych i traktujących Cię jak szmatę). Co
      do innych lokali to potwierdzam, że w Cafe Księgarnia jest miła obsługa
      aczkolwiek dziewczyny jeszcze chyba nie do końca się wdrożyły. Trochę zajmnie
      im czasu zanim wszystko opanują jak należy. Jak jest ruch to się nie wyrabiają
      i trzeba za Nimi skręcać kark. Ale ogólnie bardzo sympatyczne. W restauracji na
      Garncarskiej - VITA - jest atrakcyjna i miła kelnerka, Basia bodajże -
      profesjonalnie obsłuży i z uśmiechem, a i oko jest na czym zawiesić. W Retro
      też jest milutko.
      Pozdrawiam
      • matalijka Re: barmanki/kelnerki 09.10.06, 17:14
        W pepe po remoncie sie fajnie zrobiło,barmanki jeszcze nie wyrobione,ale też
        mile.
    • Gość: olo Re: barmanki/kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:55
      fajne są
      • Gość: Lilia Re: barmanki/kelnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 12:17
        To zabłysnąłeś olo... słowo nooo pewnie stanowi 90% Twojego języka, a pozostałe
        10% to fajne są... nie zaśmiecaj forum idioto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka