Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:28 WITAM :) Czy ktoś wie ile kosztuje "wejście" do Miami ??? Mam na myśli oczywiście bilet :) Słyszałam,że 100 zł - w tym jest alkohol i jedzonko - na ile ma się ochotę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Miami Nice ... IP: 83.2.24.* 20.09.06, 21:25 za stówe to niech se Bajcar sam chodzi z baranami i kobyłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:45 i Pauli niech zaprosi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Miami Nice ... IP: *.rene.com.pl 23.09.06, 11:16 Wstep kosztuje 50 zl i to tylko wstep.Loża wynajęcie 200 zl>Ogólnie wszystko tam bedzie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslowydobromil Re: Miami Nice ... 25.09.06, 12:17 Jak zwał tak zwał- nowe po staremu. Przybytek ten poprzeczką cenową skutecznie zniechęci większość amatorów rozrywki. I słusznie, bo i po co frajerzy mają zakłócać miejsce schadzek, spotkań "elitarnych" gości z wypasionymi portfelami, gdzie nie przypadkiem będa się również spotykać "bosowie" (czytaj mafiozi) rejonów wpływów, menadżerowie handlarzy, publiczne zdiry robiące za tło wystroju wnętrza, czy wpływowi notable publicznych profesji - uzależnieni od hazardu, który być może znajdzie miejsce w dyskretnych "apartamentach" tego zaplecza rozrywkowego. Nie czarujmy się, iż ten przybytek będzie służył rozrywce sensu stricto. Piętno faktów z historii tego zakątka, właścicieli ,gospodarzy jak i obecnego pryncypała był,jest i nikt tego nie usunie. Czas pokaże ile w tym wywodzie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niejaki-Wicek Re: Miami Nice ... IP: 66.194.5.* 25.09.06, 22:52 ciekawy wpis, moze i nawet tak bedzie jak piszesz, ale na czym opierasz te prognozy? Co znaczy pietno faktow z historii tego zakatka, wlascicieli, gospodarzy, obecnego pryncypala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arex Re: Miami Nice ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 07:36 Za konkrety to można zginąć... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niejaki-Wicek Re: Miami Nice ... IP: 66.194.5.* 26.09.06, 19:20 ale on mowi jakby bylo powszechnie wiadome, tylko ja taka ciemnota ze nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksztab01 Re: Miami Nice ... 07.10.06, 11:06 pytanie: to całe MIAMI to działa czy nie działa? Ktoś z Was tam był? Bo z komentarzy wynika, że każdy cos tam gdzieś słyszał, ale jeszcze sam nie był... Odpowiedz Link Zgłoś
janet16 Re: Miami Nice ... 09.11.06, 00:46 witam! bylam tam dwa razy,wczesniej wejsciowka byla po 50 zl, teraz jest 10 zl dla kobiet i 20 zl dla menow... wyglad jest bardzo fajny w porownaniu do innych slupskich lokali to jest na najzyzszym poziomie, takie jest moje zdanie a to fakt ze w ostatnia sobote na parkiecie widzialam tam prawie same dziewczyny lansujace sie.... acha wejsc mozna od lat 21 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:53 Potwierdzam. Wejście dla faceta 20 zl dla kobiet 10 zl. Bajcar troche sie przeliczyl z knajpa i musi zejsc z cen. Bar juz tez tanieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. BB Re: Miami Nice ... IP: 83.2.24.* 12.11.06, 14:44 to ile teraz kosztuje pół litra gorzały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:52 to spekulant jeden :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Miami Nice ... 17.11.06, 19:43 A już byłam - rzeczywiście wstęp dla Pań 10 zł - dla facetów 20 zł.Idę też jutro - zobaczymy czy na parkiecie znów bedzie sam " babiniec " ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:28 jak dla mnie zbiorowisko samych półgłówków i słupskeij pseudo mafii, normalni ludzie chyba tam nie chodzą...... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Miami Nice ... 19.11.06, 19:43 A ja tam chodzę - jak dla mnie kozacko - zawsze świetna zabawa.Burakom wstęp wzbroniony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:55 A kogo rozumiemy przez słowo burak ? jak dla mnie jednym wielkim burakiem jest w samej osobie pan Bajcar i fakty przemawiaja same za siebie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benio Re: Miami Nice ... IP: *.170.wmc.com.pl 07.01.07, 09:45 Byłem, widziałem i powiem tak. Stare Miami było bardziej jako dyskoteka, ale zdecydowanie lepsze. Obecny lokal to lipna muzyka i wyciągalnia kasy od ludzi. Rozumiem, że idąc tam trzeba mieć w portfelu przynajmniej 100 zł, ale żeby za szklankę mineralnej płacić 5zł to już jest chyba przegięcie - poszedłem napić się do kibla kranówy i opuściłem to całe miami, w którym jedynie oświetlenie mi przypadło do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 12:19 Bo to nie dla biedoty knajpa... do Apogeum idź... tam kranówa podobno pierwsza klasa hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:02 jakie ceny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słupszczanka Re: Miami Nice ... IP: 83.2.24.* 30.05.07, 09:35 To oni sprawdzaja przy wejściu czy każdy ma po 21 lat???:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: Miami Nice ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 08:46 jak jest czynne w niedielę? Odpowiedz Link Zgłoś