Dodaj do ulubionych

dr Studziński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:01
zbieramy opinie do reportażu na temat dr Studzińskiego. Jeżeli macie
negatywne opinie - piszcie. Przede wszystkim chodzi o przepisywanie karmiącym
kobietom zastrzyku depo-provera.
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:41
      Takich informacji nie mam, ale bulwesrsuje mnie inna sprawa. Dr Studziński
      znany jest jako dobry fachowiec, ale kasa jaką bierze...wizyta ciezarnej
      pacjentki w jego prywatnym gabinecie to koszt 200zł. Moja kolezanka była w
      zagrożonej ciaży więc takie wizyty miała 2 x w miesiącu ! 400 zł miesięcznie! A
      wiecie ile Pan dr zażyczył sobie za obecność przy porodzie ? 3.000zł! To
      skandal!!!! Koleżanki nie było na to stac oczywiście więc zrezygnowała z tej
      usługi. Przez bliso tydzień pobytu w szpitalu, poród , komplikacje itd jej Pan
      dr nie zajrzał do niej ani razu.... Człowiek bez serca uważam....
    • yenepher Re: dr Studziński 13.10.06, 09:24
      tak, te opinie w realu potwierdzają się: nie wart pieniędzy jakie bierze, 200
      zł to przesada, a do tego brak systemu rejestracji.
      • Gość: gloria g Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:57
        cholera- 200 zł to bieże w Warszawie ginekolog z tytułem profesora, ordynator
        patologii ciąży jednego z najlepszych szpitali! A wy tyle płaciłyście jakiemuś
        bubkowi co to nawet doktoratu nie ma ani ordynatorem nawet nie był- niebywałe,
        NIEBYWAŁE! I ten gość ma czelność brać TAKIE pieniądze... Zdziwienie me nie ma
        granic...
    • Gość: wiola Re: dr Studziński IP: *.ct.com.pl 13.10.06, 09:56
      Z przykrością musze stwierdzić, ze ostania wizyta tyle nerwów mnie kosztowała,
      że bez silnych leków uspakajających chyba bym nie wytrzymała
      Pomijam juz fakt ceny za wizyte 200 zł!!! Jestem po przejściach, bardzo jemu
      ufałam... ostatnio po raz kolejny wykrył u mnie ciążę pozamaciczną (za kazdym
      razem pomyłka tylko ,ze teraz nawet widział akcje serca), mając takie
      podejrzenia nawet nie skierował mnie na odział tylko kazal zrobic na nastepny
      dzien badania krwi, ktore zaprzeczyły jakiej kolwiek ciązy. Byłam w szoku tak
      pewnie pan doktor mi mówił ze widzi na super sprzecie ta ciąże ze jak mogłam
      jemu niewierzyc. Jak zadzwoniłam i powiedziałm jaki wynik krwi to powiedział ze
      to faktycznie nie musiala byc ciąża pozamaciczna, wyobrażacie sobie cos
      takiego, cała noc przeryczałam, modlac sie tylko zeby uniknac operacji...a on
      tak spokojnie mi mowi ze to nie musiała byc ciąża. Pragne mieć dziecko wiec
      taka informacja dla kobiety jest bardzo bolesna:(:( Powinien mi oddac mi kase
      za wizyte!!! Znalazłam dobrego lekarza w Lęborku ktory mnie uspokoił, sam nie
      mógł uwierzyć jaka diagnoze mi postawił dr. Studziński, jestem bardzo
      rozczarowana jego podejsciem, jak widac teraz to tylko chyba kasa sie dla niego
      liczy, w koncu musi spłacać super wyposazony gabinet (jak widac sprzet to nie
      wszystko!!!). To była moja ostania wizyta w jego gabinecie...a byłam jego
      pacjetka od kilku lat, jak ktos moze sie az tak zmienic!!!
      To co przezyłam wiem tylko ja i moja rodzina i nie zycze nikomu tak błednego
      odczytu z usg jaki mi przedstawił lekarz:(:(
      • Gość: kp Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:26
        Możesz mi napisać jak sie nazywa ten lekarz z Lęborka i gdzie przyjmuje?
      • Gość: do wiola Re: dr Studziński IP: *.slp.vectranet.pl 19.02.07, 15:01
        Przecież to jest nie prawda co piszesz!!!!!!! Robicie nagonkę na niego.Wydaje mi
        się,że osoby piszące na forum mają jakiś cel aby tak Studzińskiego
        oczerniać.Nikt nikogo nie zmusza do chodzenia prywatnie.Pomógł ci o ile u niego
        byłaś!!!a teraz szkodzisz??????
    • Gość: rp.babler Re: dr Studziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:34
      Czy mogę się dowiedzieć o jaki artykuł chodzi i gdzie moge go przeczytać?
      • Gość: głos Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:48
        Niedługo zostaną podane "namiary" na artykuł.
        • Gość: Aga Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:32
          Ja ze swej strony mogę jedynie być zbulwersowana o cenę wizyty - bez względu na
          to co robi czy jest to badanie czy zwykła pogadanka bierze 200 zł....Szok!!
          • Gość: kibicka Re: dr Studziński IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.10.06, 10:47
            Dziewczyny opamiętajcie się po co do niego chodzicie, to jest złodziejstwo w
            biały dzień :( Też chodzę prywatnie bo to też jest chore aby w mieście prawie
            100 tys. nie można było iść do gina na kasę ale 200 zł. bym nie dała. Ma
            pacjentki to kasuje, też jestem zła na to wszystko bo czasami z powodu chorób
            muszę być 2x w miesiącu, a dr Markiewicz przyjmował na kasę jakiś czas temu
            nawet specjalnie dla niego przepisałam się do przychodni "Lekarz domowy" no ale
            cóż dobre czasy minęły i pewnego dnia zobaczyłam wywieszkę że już tak dobrze nie
            będzie, żalił się że kasa mu płaci za pacjętkę 1,60 zł. !!!
            • Gość: wiola Re: dr Studziński IP: *.ct.com.pl 16.10.06, 11:03
              Witam
              Mówiąc o kosmicznym cenniku dr Studzinskiego, to nie mam pojecia czym on się
              sugeruje ze tyle bierze za wizyte. W klinice niepłodności w Gdańsku profesor
              ginekologi bierze 80 zł!!!
              • Gość: doti Re: dr Studziński IP: *.p3.InterArena.pl 17.10.06, 10:58
                witaj wiola
                ja mam zamiar jechac do Gdańska ,czy ty tam sie leczysz .
                Staram sie o dziecko ponad rok i nic .
                jakiego gina tam polecasz .
                Pozdrawiam .
                • Gość: wiola Re: to do doti IP: *.ct.com.pl 17.10.06, 11:29
                  Hej! Ja osobiście tam nie byłam, moja kolezanka po 5 poronieniu zdecydowała sie
                  tam leczyc, za miesiac spodziewa sie dzidziusia:):)z tego co pamiętam chodziła
                  do dr. Piątkowskiego, www.invicta.pl/ W Słupsku co poszła do lekarza to
                  zawsze jej jakies hormony przepisywali bez dokladnego leczenia, wiec mogałaby
                  tak nastepne 10 lat sie starac. Fakt ze samo leczenie bardzo kłopotliwe bo na
                  czas trzeba zawsze byc i czesto z partnerem, ale liczy sie efekt:)
                  • Gość: kp Re: to do doti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:31
                    Ja się leczyłam w Invikcie w Gdańsku, najpierw u dr Śliwińskiego, potem u
                    docenta Łukaszuka. Polecam dr Ś, wizyta u niego kosztuje 60 zł z usg. Łukaszuk
                    jest od in vitro. Obecnie jestem w 4 m-cu ciąży!
        • Gość: TO JEST LIPA!!! Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:28
          PANIE GŁOS,JAK CHCESZ PAN ROBIĆ NAGONKĘ NA LEKARZA STUDZIŃSKIEGO TO COŚ SIĘ PANU
          POMYLIŁO!!!A TACY CO SOBIE PISZĄ I SOBIE ODPOWIADAJĄ >>TO MASTURBANCI PANIE GŁOS>>>
          • Gość: zielony groszek Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:48
            Najlepsze jest, ze oczekuje tylko NEGATYWNYCH komentarzy. Obiektywny dziennkarz.
            Wstydziłby się.
    • kodam3 Re: dr Studziński 01.11.06, 19:39
      A ja wam się wszystkim dziwię.Jeśli facet bierze 200 zł.to po kiego licha do
      niego chodzicie?Czy on jedyny gin w Słupsku?Jakby miał pusty gabinet to
      szybciutko by zszedł z takiej kosmicznej kwoty.Bojkotujcie więc jego usługi i
      już.
      • Gość: ala Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:15
        W dzisiajeszym artykułe w glosie pomorza o stolek ordynatora mozna przeczytać:
        Przypomnijmy. Do zakończonego kilka dni temu konkursu o fotel ordynatora
        stanęli Adam Ciemiński - pracujący w Słupsku od niedawna, i Zbigniew
        Studziński, znana postać lokalnego środowiska ginekologów. Wygrał Ciemiński.

- Wybór był trudny. Posiedzenie komisji konkursowej trwało kilka godzin - mówi
        Ryszard Stus, dyrektor szpitala. - Przeważyło, że doktor Studziński jest tylko
        ginekologiem. Ciemiński też ma taką praktykę, ale i napisał doktorat z
        położnictwa.
        Studziński nie ukrywa rozczarowania.
        • Gość: Grzymisław Re: dr Studziński IP: 195.117.142.* 22.01.07, 18:00
          Cały artykuł

www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070122/SLUPSK/70121018
          • Gość: Arex Re: dr Studziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:08
            Biorąc pod uwagę obecny poziom słupskiego oddziału ginekologii, to myślę, że
            pacjentki wysłane na zabiegi do Gdańska tylko na ty skorzystają.
            Dr Cieminski to konkretny facet i mam nadzieję, że szybko podniesie poziom tego
            oddziału.
            Autorka artykułu przedstawiła sprawę bardzo jednostronnie (szczególnie w
            komentarzu). Pewnie jest pacjentką dra Studzińskiego i ma u niego zniżki. :-)
            Na słupskim oddziale ginekologicznym zawsze było źle i taka "katastrofa" może
            wreszcie spowoduje odwrót sytuacji.
            • Gość: hmm Re: dr Studziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:12
              Ordynator ginekologii oraz pacjenci zatrzymani pod zarzutem korupcji
              dziś
              Słupska policja zatrzymała 11 osób w związku z korupcją w środowisku lekarskim.
              Wśród zatrzymanych jest lekarz ginekolog, były już ordynator oddziału
              ginekologii Zbigniew S. Na razie policja jednak odmawia podana szczegółowych
              danych w związku z tajemnicą śledztwa. Jak udało się ustalić Dziennikowi
              Bałtyckiemu chodzi o dawanie i wręczanie łapówek za wykonywane zabiegi
              ginekologiczne. Wśród zatrzymanych są pacjenci lekarza.
              - Mogę jedynie powiedzieć, ze są to osoby związane z procederem wręczania i
              przyjmowania łapówek za zabiegi medyczne - informuje kom. Jacek Bujarski,
              rzecznik prasowy Komendy Miejskiej Policji w Słupsku.
              Nieoficjalnie wiadomo, że część z zatrzymanych osób prawdopodobnie załatwiała
              również zabiegi, a część dawała pieniądze.
              - Ustalamy jeszcze kto dawał, a kto brał. Przesłuchujemy świadków oraz osoby
              podejrzane o korupcję - dodaje Bujarski.
              Sprawę przejęła słupska prokuratura. Nieoficjalnie wiadomo, że chodzi o kwoty
              rzędu kilku tysięcy złotych wręczanych za wykonanie zabiegu. Zbigniew S.
              ginekolog, jest pracownikiem oddziału ginekologii od 18 lat. Wykonywał
              wysokospecjalistyczne zabiegi onkologiczne. W ubiegłym tygodniu przegrał
              konkurs na ordynatora oddziału.
              - NaszeMiasto.pl
              • Gość: xxx Re: dr Studziński IP: *.168.wmc.com.pl 23.01.07, 23:03
                Jeśli ktoś nie wierzy to jego sprawa.Jednak jest grono znajomych mi kobiet z którymi rozmawiałąm i każda z nich była u jednego i drugiego lekarza,zapytana stwierdziłą iż dr Ciemiński jest lekarzem godnym polecenia.
                • Gość: Graal Re: dr Studziński IP: *.p3.InterArena.pl 24.01.07, 08:03

I po doktorze

www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070123/SLUPSK/70123028
                  • yenepher Re: dr Studziński 24.01.07, 11:48
                    hurra! i niech teraz zobligują go do oddania skradzionej kasy!
                  • Gość: defff Re: dr Studziński IP: *.168.wmc.com.pl 24.01.07, 17:07
                    3 miesiace aresztu
                    www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070124/AKTUALNOSCI/70124018
                    • agnes123 Re: dr Studziński 24.01.07, 21:15
                      Aż mi się wierzyć nie chce :O Leczyłam się u tego lekarza - nawet całkiem
                      niedawno byłam a tu takie szopki.. no jestem w szoku ;/
                      • Gość: ja Re: dr Studziński IP: *.168.wmc.com.pl 24.01.07, 21:17
                        a ja nie...
                      • Gość: wiwa Re: dr Studziński IP: 80.51.15.* 24.01.07, 23:12
                        nie łam sie tylko żałuj że długo . długo możesz już do niego nie pójsc a
                        to ........ spec.!!!
                • Gość: wiwa Re: dr Studziński IP: 80.51.15.* 24.01.07, 23:02
                  niestety to wielka pomylka
    • Gość: agatha_mama Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:17
      Jestem w szoku, dr Studziński był moim lekarzem od 7 lat, uratował mi wówczas
      zycie, podejmując własciwa decyzję we właściwym czasie, dzięki niemu żyję, szef
      mam zrobiony idealnie, artystycznie. Od tamtej pory byłam jego stałą pacjętką,
      odebrał trójkę moich dzieci ( przypadki, ze był akurat na dyżurze ), z ostatnim
      maluchem lezałam na patologii przez 4 miesiące, dr był u mnie co drugi dzień,
      kiedy wyszłam na własne żadanie, zrobił awanturę na oddziale, który lekarz mnie
      wypuścił !!.
      Zdenerwował mnie na ostatniej wizycie jakieś 2 miesiące temu, wizyta 200 zł,
      do tego pobrał posiew, w laboratorium zapłaciłam 50 zł, po 2 dniach wróciłam do
      niego z wynikiem tylko i wyłącznie po receptę, weszłam do gabinetu na 2 min i
      skasował mnie 30 zł, myslałam, ze skoro byłam na wizycie za 200 zł to ta
      recepta po wyniku posiewu będzie gratis, wykupiłam leki i wyszło mnie wszytsko
      razem 400 zł :-((
      Jesli chodzi o fachowośc nie podwarzam jego kompetencji, jak dla mnie to
      wspaniały fachowiec, ale za bardzo zachłanny.....
      • Gość: wiwa Re: dr Studziński IP: 80.51.15.* 24.01.07, 22:58
        tak trzymaj nie wytrzymam jak te durne baby komentują teraz jak to kasuje
        cholera ! to trzeba bylo sobie isc na rejon i nie dawac kasy .... ale i tam sie
        daje mojej znajomej uratował życie i to sie liczy a przeciez wszyscy biorą ale
        akurat na niego trafilo durne baby to był wasz wybór!!!!!
        • Gość: Arex Re: dr Studziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 07:09
          Takim, że "wszyscy biorą" to my do niczego dobrego nie dojdziemy. Co najwyżej do
          standardów białoruskich.
        • agatha_mama Re: dr Studziński 25.01.07, 18:40
          Dokładnie po co narzekają ile zapłaciły, skoro poszly do niego z
          nieprzymuszonej woli, wiedząc ile musza zapłacić !!!!!!!
          • yenepher Re: dr Studziński 26.01.07, 11:45
            nie wiedziały...cennik nie wisi na drzwiach...a koleś podwyższał cenę z
            miesiąca na miesiąc....
    • Gość: Agnieszka Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 20:42
      Ohyda.Ciekawe na czyje polecenie cała ta afera i takie nagłośnienie tej sprawy?
      Nie wnikam czy był winny czy nie ale nie jest to temat na pierwsze strony
      gazet.A co z innymi znaczącymi osobami z naszego regionu?Oni są kryształowo
      czyści i nie biorą?No cóż pewnie albo nie mozna,albo nie wypada o tym
      mówić...Znana osoba ale taka która jest dla kogoś niewygodna i może bardziej
      bezbronna to jest to.I nie rozumiem świetego oburzenia niektórych
      internautów:przeciez jeżeli chcesz to płacisz jest to wolny wybór
      każdego.Czasem ludzie z wdzięczności za okazaną pomoc tez dają pieniądze
      zamiast kolejnego pudełka czekoladek.Niejednokrotnie w szpitalach kobiety
      wynajmują do porodu położną bo chca mieć iluzję,że będzie im w ten sposób
      lżej.To też łapówkodawcy i łapówkobiorcy?Można by ukarać połowę służby zdrowia
      rozpatrując w ten sposób.Mam nadzieję,że lekarz wyjdzie z tego cało czego mu
      życzę.
      • Gość: Alicja.K Re: dr Studziński IP: *.slp.vectranet.pl 27.01.07, 22:21
        Nie mam pojeciu komu DR.Studziński sie naraził i czym?Myślę,że dobrym sercem i
        oddaniem dla pacjentek i nie tylko dla swoich.6 lat temu przeszłam poważną
        operacje doktor wówczas interesowł sie stanem zdrowia wszystkich pacjentek na
        oddziale,poświęcał im czas,okazywał dużo serca i zainteresowania za nic i bez
        granic.Byłam w szoku,że są jeszcze tacy ludzie,czego nie można było
        powiedziedzieć o obecnej wówczas p.ordynator B.Z kolei moja córka 3 lata temu
        miała patologiczną ciążę(zakrzepica)co było zagrożeniem dla jej życia oraz
        życia dziecka i to właśnie doktór Studziński wziął ją pod opiekę,to ona zajął
        sie nią osobiście(po 48godz.dyżuru został w szpitalu,żeby przeprowadzic jej
        cesarskie cięcie,czym naraził się swoim kolegom)Dziękuję mu z całego serca za
        to myśle,że dzięki niemu mogę się dzis cieszyć moją ukochaną wnuczką razem z
        jej mamą.Nie wiem co by się wtedy wydarzyło,gdyby pomimo swojego zmeczenia po
        dyżurze nie został w szpitalu i nie zajął moimi Słoneczkami.P.doktorze całym
        sercem jesteśmy z panem.
    • Gość: Lekarz-Andrzej Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 21:01
      Jestem lekarzem i mam już dość oczerniania doktora S. Czy nie macie innych
      tematów. Moim zdaniem doktor S - popełnił jeden zasadnicz bład - powiedział
      pacjentkom - ile kosztuje operacja ginekologiczna w Gdańsku. Wiem, że tam
      lekarze biorą po 6 tys. już na wejściu od jednej pacjentki (za położenie w
      szpitalu) - za samą operację to już inna kasa. Dlatego pacjentki zapewne go
      nalegały.... Znam doktora S. - lekarz z tą wiedzą i doświadczeniem na Zachodzie
      dawno byłby już ordynatorem dobrej Kliniki a nie jak u nas tylko lekarzem
      podrzędnej "porodówki". Miał za dobre serce - i na pewno sam nic nie proponował!
      Dlaczego nie napiszecie o jego dorobku naukowym... i ilu uratował kobiet i
      noworodków.
      • Gość: Brad Re: dr Studziński IP: *.168.wmc.com.pl 28.01.07, 14:00

Szanowny doktorze.
        Nikt nie kwestionuje kwalifikacji i dorobku pana S. Problem w tym, że jak
        twierdzi prokuratura brał łapówki.Myślę, że bez dowodów sąd nie podjąłby
        decyzji o tymczasowym aresztowaniu.
        • Gość: do brad Re: dr Studziński IP: *.slp.vectranet.pl 19.02.07, 14:26
          To się zdziwisz!!!!!
      • Gość: Ama100 Re: dr Studziński IP: *.eranet.pl 28.01.07, 14:35
        Drogi Doktorze... o panu Studzińskim mówi się nie tylko na tym forum i najczęściej ma on opinię naciągacza oraz łapówkarza, co do jego fachowości - nie mnie się wypowiadać, bo żaden ze mnie fachowiec. Proszę nie krytykować forumowiczów, mają prawo do opinii. Czyżby Pan - jak wielu lekarzy - w obronie środowiska zawodowego próbował zamiatać śmieci pod dywan? Jeśli tak, to nieładnie z Pana strony, Doktorze. Mam w najbliższej rodzinie różnych pracowników służby zdrowia i niestety, wiem, że solidarność zawodowa tłumi u medyków zdrowy rozsądek. Podobnie jest zresztą w wielu innych środowiskach, ale niczemu dobremu to nie służy!
        • Gość: Ama100 Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:26
          ....Mam w najbliższej rodzinie różnych pracowników służby zdrowia i niestety,
          wiem, że solidarność zawodowa tłumi u medyków zdrowy rozsądek. Podobni
          e jest zresztą w wielu innych środowiskach, ale niczemu dobremu to nie służy!...

i jestem pewna,że Twoja rodinka bierze w 100 %% wieksze łapówki niż Studziński
          a teraz cicho siedzi co by nie trafić do celi obok !!
        • Gość: arna Re: dr Studziński IP: *.slp.vectranet.pl 19.02.07, 14:29
          Proszę nie krytykować doktora Andrzeja,skoro nie wolno krytykować jemu......
      • oliwia.x1 Re: dr Studziński 27.11.07, 11:34
        i wykonuje WSZYSTKIE zabiegi karzdego typu !!!!!!!!!!!!
    • Gość: 123 Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:21
      CO TO ZNACZY JEŚLI MACIE NEGATYWNE OPINIE? DZIENNIKARZE TAK NIE POSTĘPUJĄ ?
      CO TO ZA "GŁOS" ?
      • Gość: Yosho Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:52
        Ludzie! Zwriowaliście??? Jak mechanik bierze 150 PLN za godzinę to mówi się że
        się ceni, jak głupi fryzjer chce 300-400 za wizytę to jest po prostu drogim
        fachowcem - przecież ci ludzie często nie skończyli nawet technikum!!! Lekarz
        ukończył najtrudniejsze studia na świecie!! (gdyby ktoś nie wiedział tak właśnie
        jest!). I gadacie głupoty że 200 PLN to za dużo.... ok to idzcie do takiego,
        który bierze 50.... czemu nie chodziliście?? Może dlatego że tamci byli kiepscy?
        No to wiecie za co było te dodatkowe 150PLN!!
        Jedynym godym potępienia faktem było to że brał łapówki!!!
        A jak wam drogo to spadajcie do znachora. :)
        • Gość: maja Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 21:54
          skonczył studia na nasz koszt.a to drogie studia
    • Gość: do Głosu Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:08
      Coś Pan za dziennikarz ? Na forum konkurencyjnej Gazety, bez nazwiska, kroisz
      Pan materiał na reportaż ? Do tej pory spotykałem się z ogłoszeniami podpisanymi
      czy przez redakcję czy z nazwiska o szukaniu materiału na reportaż. A tu Głos,
      konspira ? Niesmaczne !!!
    • Gość: pyt Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:56
      czy doktor przyjmuje jeszcze?
    • Gość: jesteście śmieszni Re: dr Studziński IP: *.centertel.pl 14.09.07, 15:31
      dzięki temu człowiekowi mam siostrę. kto kogo zmusza do chodzenia właśnie tam?
      jak wam się nie podoba to poszukajcie kogoś innego. poza tym studziński jest
      doktorem nauk med. nie zwykłym lekarzem. i jeszcze jedno.

głos??? ty jesteś człowiekiem?? bo mi się wydaje że jakąś imitacją. co to za
      obiektywny artykuł: piszcie o złych doświadczeniach??? śmierdzisz i tyle.
    • Gość: aga Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 08:26
      No właśnie, czy doktor Studziński przyjmuje ???????
      • Gość: kami Re: dr Studziński przyjmuje???? IP: *.gprs.plus.pl 16.11.07, 18:20
        Właśnie wie ktoś czy doktor Studziński przyjmuje i czy robi nadal usg 3 d
    • Gość: looo Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 09:48
      Czy Pan doktor jeszcze przyjmuje?
    • Gość: :) Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 16:04
      czy ktos teraz prowadzi u doktora ciąże?
    • Gość: hej Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 12:45
      jakie ma ceny??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka