Gość: głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:01 zbieramy opinie do reportażu na temat dr Studzińskiego. Jeżeli macie negatywne opinie - piszcie. Przede wszystkim chodzi o przepisywanie karmiącym kobietom zastrzyku depo-provera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:41 Takich informacji nie mam, ale bulwesrsuje mnie inna sprawa. Dr Studziński znany jest jako dobry fachowiec, ale kasa jaką bierze...wizyta ciezarnej pacjentki w jego prywatnym gabinecie to koszt 200zł. Moja kolezanka była w zagrożonej ciaży więc takie wizyty miała 2 x w miesiącu ! 400 zł miesięcznie! A wiecie ile Pan dr zażyczył sobie za obecność przy porodzie ? 3.000zł! To skandal!!!! Koleżanki nie było na to stac oczywiście więc zrezygnowała z tej usługi. Przez bliso tydzień pobytu w szpitalu, poród , komplikacje itd jej Pan dr nie zajrzał do niej ani razu.... Człowiek bez serca uważam.... Odpowiedz Link Zgłoś
yenepher Re: dr Studziński 13.10.06, 09:24 tak, te opinie w realu potwierdzają się: nie wart pieniędzy jakie bierze, 200 zł to przesada, a do tego brak systemu rejestracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloria g Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:57 cholera- 200 zł to bieże w Warszawie ginekolog z tytułem profesora, ordynator patologii ciąży jednego z najlepszych szpitali! A wy tyle płaciłyście jakiemuś bubkowi co to nawet doktoratu nie ma ani ordynatorem nawet nie był- niebywałe, NIEBYWAŁE! I ten gość ma czelność brać TAKIE pieniądze... Zdziwienie me nie ma granic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: dr Studziński IP: *.ct.com.pl 13.10.06, 09:56 Z przykrością musze stwierdzić, ze ostania wizyta tyle nerwów mnie kosztowała, że bez silnych leków uspakajających chyba bym nie wytrzymała Pomijam juz fakt ceny za wizyte 200 zł!!! Jestem po przejściach, bardzo jemu ufałam... ostatnio po raz kolejny wykrył u mnie ciążę pozamaciczną (za kazdym razem pomyłka tylko ,ze teraz nawet widział akcje serca), mając takie podejrzenia nawet nie skierował mnie na odział tylko kazal zrobic na nastepny dzien badania krwi, ktore zaprzeczyły jakiej kolwiek ciązy. Byłam w szoku tak pewnie pan doktor mi mówił ze widzi na super sprzecie ta ciąże ze jak mogłam jemu niewierzyc. Jak zadzwoniłam i powiedziałm jaki wynik krwi to powiedział ze to faktycznie nie musiala byc ciąża pozamaciczna, wyobrażacie sobie cos takiego, cała noc przeryczałam, modlac sie tylko zeby uniknac operacji...a on tak spokojnie mi mowi ze to nie musiała byc ciąża. Pragne mieć dziecko wiec taka informacja dla kobiety jest bardzo bolesna:(:( Powinien mi oddac mi kase za wizyte!!! Znalazłam dobrego lekarza w Lęborku ktory mnie uspokoił, sam nie mógł uwierzyć jaka diagnoze mi postawił dr. Studziński, jestem bardzo rozczarowana jego podejsciem, jak widac teraz to tylko chyba kasa sie dla niego liczy, w koncu musi spłacać super wyposazony gabinet (jak widac sprzet to nie wszystko!!!). To była moja ostania wizyta w jego gabinecie...a byłam jego pacjetka od kilku lat, jak ktos moze sie az tak zmienic!!! To co przezyłam wiem tylko ja i moja rodzina i nie zycze nikomu tak błednego odczytu z usg jaki mi przedstawił lekarz:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:26 Możesz mi napisać jak sie nazywa ten lekarz z Lęborka i gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wiola Re: dr Studziński IP: *.slp.vectranet.pl 19.02.07, 15:01 Przecież to jest nie prawda co piszesz!!!!!!! Robicie nagonkę na niego.Wydaje mi się,że osoby piszące na forum mają jakiś cel aby tak Studzińskiego oczerniać.Nikt nikogo nie zmusza do chodzenia prywatnie.Pomógł ci o ile u niego byłaś!!!a teraz szkodzisz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp.babler Re: dr Studziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:34 Czy mogę się dowiedzieć o jaki artykuł chodzi i gdzie moge go przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:48 Niedługo zostaną podane "namiary" na artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 10:32 Ja ze swej strony mogę jedynie być zbulwersowana o cenę wizyty - bez względu na to co robi czy jest to badanie czy zwykła pogadanka bierze 200 zł....Szok!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: dr Studziński IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.10.06, 10:47 Dziewczyny opamiętajcie się po co do niego chodzicie, to jest złodziejstwo w biały dzień :( Też chodzę prywatnie bo to też jest chore aby w mieście prawie 100 tys. nie można było iść do gina na kasę ale 200 zł. bym nie dała. Ma pacjentki to kasuje, też jestem zła na to wszystko bo czasami z powodu chorób muszę być 2x w miesiącu, a dr Markiewicz przyjmował na kasę jakiś czas temu nawet specjalnie dla niego przepisałam się do przychodni "Lekarz domowy" no ale cóż dobre czasy minęły i pewnego dnia zobaczyłam wywieszkę że już tak dobrze nie będzie, żalił się że kasa mu płaci za pacjętkę 1,60 zł. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: dr Studziński IP: *.ct.com.pl 16.10.06, 11:03 Witam Mówiąc o kosmicznym cenniku dr Studzinskiego, to nie mam pojecia czym on się sugeruje ze tyle bierze za wizyte. W klinice niepłodności w Gdańsku profesor ginekologi bierze 80 zł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doti Re: dr Studziński IP: *.p3.InterArena.pl 17.10.06, 10:58 witaj wiola ja mam zamiar jechac do Gdańska ,czy ty tam sie leczysz . Staram sie o dziecko ponad rok i nic . jakiego gina tam polecasz . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: to do doti IP: *.ct.com.pl 17.10.06, 11:29 Hej! Ja osobiście tam nie byłam, moja kolezanka po 5 poronieniu zdecydowała sie tam leczyc, za miesiac spodziewa sie dzidziusia:):)z tego co pamiętam chodziła do dr. Piątkowskiego, www.invicta.pl/ W Słupsku co poszła do lekarza to zawsze jej jakies hormony przepisywali bez dokladnego leczenia, wiec mogałaby tak nastepne 10 lat sie starac. Fakt ze samo leczenie bardzo kłopotliwe bo na czas trzeba zawsze byc i czesto z partnerem, ale liczy sie efekt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: to do doti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:31 Ja się leczyłam w Invikcie w Gdańsku, najpierw u dr Śliwińskiego, potem u docenta Łukaszuka. Polecam dr Ś, wizyta u niego kosztuje 60 zł z usg. Łukaszuk jest od in vitro. Obecnie jestem w 4 m-cu ciąży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JEST LIPA!!! Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:28 PANIE GŁOS,JAK CHCESZ PAN ROBIĆ NAGONKĘ NA LEKARZA STUDZIŃSKIEGO TO COŚ SIĘ PANU POMYLIŁO!!!A TACY CO SOBIE PISZĄ I SOBIE ODPOWIADAJĄ >>TO MASTURBANCI PANIE GŁOS>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony groszek Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:48 Najlepsze jest, ze oczekuje tylko NEGATYWNYCH komentarzy. Obiektywny dziennkarz. Wstydziłby się. Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: dr Studziński 01.11.06, 19:39 A ja wam się wszystkim dziwię.Jeśli facet bierze 200 zł.to po kiego licha do niego chodzicie?Czy on jedyny gin w Słupsku?Jakby miał pusty gabinet to szybciutko by zszedł z takiej kosmicznej kwoty.Bojkotujcie więc jego usługi i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:15 W dzisiajeszym artykułe w glosie pomorza o stolek ordynatora mozna przeczytać: Przypomnijmy. Do zakończonego kilka dni temu konkursu o fotel ordynatora stanęli Adam Ciemiński - pracujący w Słupsku od niedawna, i Zbigniew Studziński, znana postać lokalnego środowiska ginekologów. Wygrał Ciemiński. - Wybór był trudny. Posiedzenie komisji konkursowej trwało kilka godzin - mówi Ryszard Stus, dyrektor szpitala. - Przeważyło, że doktor Studziński jest tylko ginekologiem. Ciemiński też ma taką praktykę, ale i napisał doktorat z położnictwa. Studziński nie ukrywa rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzymisław Re: dr Studziński IP: 195.117.142.* 22.01.07, 18:00 Cały artykuł www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070122/SLUPSK/70121018 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arex Re: dr Studziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 21:08 Biorąc pod uwagę obecny poziom słupskiego oddziału ginekologii, to myślę, że pacjentki wysłane na zabiegi do Gdańska tylko na ty skorzystają. Dr Cieminski to konkretny facet i mam nadzieję, że szybko podniesie poziom tego oddziału. Autorka artykułu przedstawiła sprawę bardzo jednostronnie (szczególnie w komentarzu). Pewnie jest pacjentką dra Studzińskiego i ma u niego zniżki. :-) Na słupskim oddziale ginekologicznym zawsze było źle i taka "katastrofa" może wreszcie spowoduje odwrót sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: dr Studziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:12 Ordynator ginekologii oraz pacjenci zatrzymani pod zarzutem korupcji dziś Słupska policja zatrzymała 11 osób w związku z korupcją w środowisku lekarskim. Wśród zatrzymanych jest lekarz ginekolog, były już ordynator oddziału ginekologii Zbigniew S. Na razie policja jednak odmawia podana szczegółowych danych w związku z tajemnicą śledztwa. Jak udało się ustalić Dziennikowi Bałtyckiemu chodzi o dawanie i wręczanie łapówek za wykonywane zabiegi ginekologiczne. Wśród zatrzymanych są pacjenci lekarza. - Mogę jedynie powiedzieć, ze są to osoby związane z procederem wręczania i przyjmowania łapówek za zabiegi medyczne - informuje kom. Jacek Bujarski, rzecznik prasowy Komendy Miejskiej Policji w Słupsku. Nieoficjalnie wiadomo, że część z zatrzymanych osób prawdopodobnie załatwiała również zabiegi, a część dawała pieniądze. - Ustalamy jeszcze kto dawał, a kto brał. Przesłuchujemy świadków oraz osoby podejrzane o korupcję - dodaje Bujarski. Sprawę przejęła słupska prokuratura. Nieoficjalnie wiadomo, że chodzi o kwoty rzędu kilku tysięcy złotych wręczanych za wykonanie zabiegu. Zbigniew S. ginekolog, jest pracownikiem oddziału ginekologii od 18 lat. Wykonywał wysokospecjalistyczne zabiegi onkologiczne. W ubiegłym tygodniu przegrał konkurs na ordynatora oddziału. - NaszeMiasto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dr Studziński IP: *.168.wmc.com.pl 23.01.07, 23:03 Jeśli ktoś nie wierzy to jego sprawa.Jednak jest grono znajomych mi kobiet z którymi rozmawiałąm i każda z nich była u jednego i drugiego lekarza,zapytana stwierdziłą iż dr Ciemiński jest lekarzem godnym polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graal Re: dr Studziński IP: *.p3.InterArena.pl 24.01.07, 08:03 I po doktorze www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070123/SLUPSK/70123028 Odpowiedz Link Zgłoś
yenepher Re: dr Studziński 24.01.07, 11:48 hurra! i niech teraz zobligują go do oddania skradzionej kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defff Re: dr Studziński IP: *.168.wmc.com.pl 24.01.07, 17:07 3 miesiace aresztu www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070124/AKTUALNOSCI/70124018 Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: dr Studziński 24.01.07, 21:15 Aż mi się wierzyć nie chce :O Leczyłam się u tego lekarza - nawet całkiem niedawno byłam a tu takie szopki.. no jestem w szoku ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwa Re: dr Studziński IP: 80.51.15.* 24.01.07, 23:12 nie łam sie tylko żałuj że długo . długo możesz już do niego nie pójsc a to ........ spec.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwa Re: dr Studziński IP: 80.51.15.* 24.01.07, 23:02 niestety to wielka pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha_mama Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:17 Jestem w szoku, dr Studziński był moim lekarzem od 7 lat, uratował mi wówczas zycie, podejmując własciwa decyzję we właściwym czasie, dzięki niemu żyję, szef mam zrobiony idealnie, artystycznie. Od tamtej pory byłam jego stałą pacjętką, odebrał trójkę moich dzieci ( przypadki, ze był akurat na dyżurze ), z ostatnim maluchem lezałam na patologii przez 4 miesiące, dr był u mnie co drugi dzień, kiedy wyszłam na własne żadanie, zrobił awanturę na oddziale, który lekarz mnie wypuścił !!. Zdenerwował mnie na ostatniej wizycie jakieś 2 miesiące temu, wizyta 200 zł, do tego pobrał posiew, w laboratorium zapłaciłam 50 zł, po 2 dniach wróciłam do niego z wynikiem tylko i wyłącznie po receptę, weszłam do gabinetu na 2 min i skasował mnie 30 zł, myslałam, ze skoro byłam na wizycie za 200 zł to ta recepta po wyniku posiewu będzie gratis, wykupiłam leki i wyszło mnie wszytsko razem 400 zł :-(( Jesli chodzi o fachowośc nie podwarzam jego kompetencji, jak dla mnie to wspaniały fachowiec, ale za bardzo zachłanny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwa Re: dr Studziński IP: 80.51.15.* 24.01.07, 22:58 tak trzymaj nie wytrzymam jak te durne baby komentują teraz jak to kasuje cholera ! to trzeba bylo sobie isc na rejon i nie dawac kasy .... ale i tam sie daje mojej znajomej uratował życie i to sie liczy a przeciez wszyscy biorą ale akurat na niego trafilo durne baby to był wasz wybór!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arex Re: dr Studziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 07:09 Takim, że "wszyscy biorą" to my do niczego dobrego nie dojdziemy. Co najwyżej do standardów białoruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: dr Studziński 25.01.07, 18:40 Dokładnie po co narzekają ile zapłaciły, skoro poszly do niego z nieprzymuszonej woli, wiedząc ile musza zapłacić !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yenepher Re: dr Studziński 26.01.07, 11:45 nie wiedziały...cennik nie wisi na drzwiach...a koleś podwyższał cenę z miesiąca na miesiąc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 20:42 Ohyda.Ciekawe na czyje polecenie cała ta afera i takie nagłośnienie tej sprawy? Nie wnikam czy był winny czy nie ale nie jest to temat na pierwsze strony gazet.A co z innymi znaczącymi osobami z naszego regionu?Oni są kryształowo czyści i nie biorą?No cóż pewnie albo nie mozna,albo nie wypada o tym mówić...Znana osoba ale taka która jest dla kogoś niewygodna i może bardziej bezbronna to jest to.I nie rozumiem świetego oburzenia niektórych internautów:przeciez jeżeli chcesz to płacisz jest to wolny wybór każdego.Czasem ludzie z wdzięczności za okazaną pomoc tez dają pieniądze zamiast kolejnego pudełka czekoladek.Niejednokrotnie w szpitalach kobiety wynajmują do porodu położną bo chca mieć iluzję,że będzie im w ten sposób lżej.To też łapówkodawcy i łapówkobiorcy?Można by ukarać połowę służby zdrowia rozpatrując w ten sposób.Mam nadzieję,że lekarz wyjdzie z tego cało czego mu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja.K Re: dr Studziński IP: *.slp.vectranet.pl 27.01.07, 22:21 Nie mam pojeciu komu DR.Studziński sie naraził i czym?Myślę,że dobrym sercem i oddaniem dla pacjentek i nie tylko dla swoich.6 lat temu przeszłam poważną operacje doktor wówczas interesowł sie stanem zdrowia wszystkich pacjentek na oddziale,poświęcał im czas,okazywał dużo serca i zainteresowania za nic i bez granic.Byłam w szoku,że są jeszcze tacy ludzie,czego nie można było powiedziedzieć o obecnej wówczas p.ordynator B.Z kolei moja córka 3 lata temu miała patologiczną ciążę(zakrzepica)co było zagrożeniem dla jej życia oraz życia dziecka i to właśnie doktór Studziński wziął ją pod opiekę,to ona zajął sie nią osobiście(po 48godz.dyżuru został w szpitalu,żeby przeprowadzic jej cesarskie cięcie,czym naraził się swoim kolegom)Dziękuję mu z całego serca za to myśle,że dzięki niemu mogę się dzis cieszyć moją ukochaną wnuczką razem z jej mamą.Nie wiem co by się wtedy wydarzyło,gdyby pomimo swojego zmeczenia po dyżurze nie został w szpitalu i nie zajął moimi Słoneczkami.P.doktorze całym sercem jesteśmy z panem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz-Andrzej Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 21:01 Jestem lekarzem i mam już dość oczerniania doktora S. Czy nie macie innych tematów. Moim zdaniem doktor S - popełnił jeden zasadnicz bład - powiedział pacjentkom - ile kosztuje operacja ginekologiczna w Gdańsku. Wiem, że tam lekarze biorą po 6 tys. już na wejściu od jednej pacjentki (za położenie w szpitalu) - za samą operację to już inna kasa. Dlatego pacjentki zapewne go nalegały.... Znam doktora S. - lekarz z tą wiedzą i doświadczeniem na Zachodzie dawno byłby już ordynatorem dobrej Kliniki a nie jak u nas tylko lekarzem podrzędnej "porodówki". Miał za dobre serce - i na pewno sam nic nie proponował! Dlaczego nie napiszecie o jego dorobku naukowym... i ilu uratował kobiet i noworodków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brad Re: dr Studziński IP: *.168.wmc.com.pl 28.01.07, 14:00 Szanowny doktorze. Nikt nie kwestionuje kwalifikacji i dorobku pana S. Problem w tym, że jak twierdzi prokuratura brał łapówki.Myślę, że bez dowodów sąd nie podjąłby decyzji o tymczasowym aresztowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do brad Re: dr Studziński IP: *.slp.vectranet.pl 19.02.07, 14:26 To się zdziwisz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama100 Re: dr Studziński IP: *.eranet.pl 28.01.07, 14:35 Drogi Doktorze... o panu Studzińskim mówi się nie tylko na tym forum i najczęściej ma on opinię naciągacza oraz łapówkarza, co do jego fachowości - nie mnie się wypowiadać, bo żaden ze mnie fachowiec. Proszę nie krytykować forumowiczów, mają prawo do opinii. Czyżby Pan - jak wielu lekarzy - w obronie środowiska zawodowego próbował zamiatać śmieci pod dywan? Jeśli tak, to nieładnie z Pana strony, Doktorze. Mam w najbliższej rodzinie różnych pracowników służby zdrowia i niestety, wiem, że solidarność zawodowa tłumi u medyków zdrowy rozsądek. Podobnie jest zresztą w wielu innych środowiskach, ale niczemu dobremu to nie służy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama100 Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:26 ....Mam w najbliższej rodzinie różnych pracowników służby zdrowia i niestety, wiem, że solidarność zawodowa tłumi u medyków zdrowy rozsądek. Podobni e jest zresztą w wielu innych środowiskach, ale niczemu dobremu to nie służy!... i jestem pewna,że Twoja rodinka bierze w 100 %% wieksze łapówki niż Studziński a teraz cicho siedzi co by nie trafić do celi obok !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arna Re: dr Studziński IP: *.slp.vectranet.pl 19.02.07, 14:29 Proszę nie krytykować doktora Andrzeja,skoro nie wolno krytykować jemu...... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia.x1 Re: dr Studziński 27.11.07, 11:34 i wykonuje WSZYSTKIE zabiegi karzdego typu !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:21 CO TO ZNACZY JEŚLI MACIE NEGATYWNE OPINIE? DZIENNIKARZE TAK NIE POSTĘPUJĄ ? CO TO ZA "GŁOS" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yosho Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:52 Ludzie! Zwriowaliście??? Jak mechanik bierze 150 PLN za godzinę to mówi się że się ceni, jak głupi fryzjer chce 300-400 za wizytę to jest po prostu drogim fachowcem - przecież ci ludzie często nie skończyli nawet technikum!!! Lekarz ukończył najtrudniejsze studia na świecie!! (gdyby ktoś nie wiedział tak właśnie jest!). I gadacie głupoty że 200 PLN to za dużo.... ok to idzcie do takiego, który bierze 50.... czemu nie chodziliście?? Może dlatego że tamci byli kiepscy? No to wiecie za co było te dodatkowe 150PLN!! Jedynym godym potępienia faktem było to że brał łapówki!!! A jak wam drogo to spadajcie do znachora. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 21:54 skonczył studia na nasz koszt.a to drogie studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Głosu Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:08 Coś Pan za dziennikarz ? Na forum konkurencyjnej Gazety, bez nazwiska, kroisz Pan materiał na reportaż ? Do tej pory spotykałem się z ogłoszeniami podpisanymi czy przez redakcję czy z nazwiska o szukaniu materiału na reportaż. A tu Głos, konspira ? Niesmaczne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:56 czy doktor przyjmuje jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesteście śmieszni Re: dr Studziński IP: *.centertel.pl 14.09.07, 15:31 dzięki temu człowiekowi mam siostrę. kto kogo zmusza do chodzenia właśnie tam? jak wam się nie podoba to poszukajcie kogoś innego. poza tym studziński jest doktorem nauk med. nie zwykłym lekarzem. i jeszcze jedno. głos??? ty jesteś człowiekiem?? bo mi się wydaje że jakąś imitacją. co to za obiektywny artykuł: piszcie o złych doświadczeniach??? śmierdzisz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 08:26 No właśnie, czy doktor Studziński przyjmuje ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: dr Studziński przyjmuje???? IP: *.gprs.plus.pl 16.11.07, 18:20 Właśnie wie ktoś czy doktor Studziński przyjmuje i czy robi nadal usg 3 d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looo Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 09:48 Czy Pan doktor jeszcze przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 16:04 czy ktos teraz prowadzi u doktora ciąże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: dr Studziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 12:45 jakie ma ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś