Dodaj do ulubionych

pracować czy nie?

IP: *.167.wmc.com.pl 08.05.07, 09:10
na słupskiej stronie znalazłam ogłoszenie:

tytuł MOR-POL-DUNINOWO
treść

TAM TO JEST RZEZNIA-ZAPIERDZIEL OSTRY-CZłOWIEK WYCHODZAC Z TAMTAD -CZUJE SIE
JAK BY WYCHODZIL Z OBOZU PRACY-A TE MASKI,KALOSZE ,DEZYNFEKCJE-CO ZA
BZDURY.DZWIGASZ PALETY,SETKI SKRZYNEK DZIENNIE-HALAS ,HARMIDER,NIE IDZCIE
TAM,TAM IDA SAME NIE DOROBKI"

Proponuję tu wpisywać tego typu informacje na temat pracy i dlaczego nie
polecacie. Ja osobiście przeszłam koszmar pracując w solarium IBIZA (ul.
piekiełko). Właściciele uważają sie za inteligentnych i mądrzejszych od
wszystkich. Właścicielka wciąż opowiadała jak to mąż ma magistra, a gdy
brzuch mnie rozbolał to usłyszałam od niego " to może dostaniesz ciotę. Ja
odkąd rzuciłem palenie wiem kiedy każda z Was ją ma. Mam wyostrzony węch"
Myślałam że z krzesła spadnę. Często słyszałam "ty tu jesteś nikim, jeździsz
na szmacie" Szefowa jak się potem okazało wpisała mi w umowę "prace
porządkowe" Wychodziłam zapłakana, sprawa dotyczt także innych dziewczyn tam
pracujących. Radzę omijać tych pracodawców choć sprawiają wrażenie bardzo
miłych. Byłam ich klientką, choć takich raczej nie zatrudniają bo potem tracą
klientów.
Obserwuj wątek
    • homer_slupsk Re: pracować czy nie? Toyota Słupsk 08.05.07, 12:56

Oto kilka przykładów z nieistniejącej już strony internetowej( ciekawe dlaczego
      właściciel ją usuną:-)

salon p.Staniuk - Fiona - dodane: 2005-09-28

To jest najbardziej beznadziejny salon w Polsce.Ludzie nie idźcie tam do
      pracy.Staniuki to oszuści i wyzyskiwacze.
      No chyba,że lubicie pracować za 700zł

Rotacja w tej firmie jest wręcz niesamowita, średnio 4 nowych pracowników
      w miesiącu
      do tematu -salon p.Staniuk - Fakt - dodane: 2005-09-29 23:45:52
      dokładnie tak jest, brak kultury kierownictwo beznadziejne!

do tematu -salon p.Staniuk - Fakt - dodane: 2005-09-29 23:53:34
      Szkoda tylko,ze Toyota pozwala "im" na reprezentowanie swojej marki.
      • Gość: gość Re: pracować czy nie? Toyota Słupsk IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.06.14, 19:23
        Nie Pracujcie w Toyocie. Od kilku lat nic tam się nie zmieniło. Rotacja, rotacja i jeszcze raz rotacja. Szefostwo nie szanuje pracowników, wyzywają ich od debili, idiotów itp. Ludzie nie wytrzymują psychicznie. Jedni odchodzą po tygodniu, inni po miesiącu a ci silniejsi psychicznie są wyrzucani po pół roku bo coś szefowej nie pasowało. A Staniukowa to pomylona baba, ciągle drze morde o byle drobiazgi, tak z zasady (jak to sama mówi). Poza tym trzeba ZA DARMO zostawać po godzinach i ZA DARMO pracować w weekendy (soboty i niedziele) bo pani Staniukowa wymyśla sobie jakieś wyjazdy do Studzienic, wystawianie aut w Jantarze. Pracownicy są zmuszani bo brania udziału w tych wydarzeniach ZA DARMO, a jak nie to zabierają z wypłaty 500 zł. Poniżanie ludzi i wyzysk
        • Gość: ... Re: pracować czy nie? Toyota Słupsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.14, 22:16
          Jeśli jesteście MASOCHISTAMI-Słupska Toyota zapewni Wam doznania jakich nigdy w życiu nie uświadczyliście. Ciągłe gnębienie pracowników to standard. Staniukowa znęcając się nad pracownikami poprzez darcie jadaczki,wyzwiska i psychiczne znęcanie się nad pracownikami doznaje w pracy niezliczonych orgazmów. Każdy nowy jest fajny-przez 2 tygodnie, później zaczyna się JAZDA.Obowiązkowe bezpłatne nadgodziny. Szefowa wraz z synusiem lewusem regularnie uszkadzają auta co po niedługim czasie przypisują pracownikom(koszt 500 zł i jego wielokrotność).BARTUŚ- pseudo kierownik.Pracujący na swym stanowisku od kilku lat.Nie potrafi zamówić auta, wyliczyć kredytu, leasingu,po 5 min rozmowy z klientem potrzebuje godzinnej przerwy bo ma straszne KONGO. Skupia się jedynie nad próbą zaliczenia nowej pracownicy -jeśli się nie uda ta kończy karierę w firmie. LUDZIE SZANUJCIE SIĘ I ODPUŚCIE SOBIE PRACĘ W TEJ FIRMIE
    • Gość: nie wiem jak teraz Re: pracować czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:09
      ale kiedys fatalnie było u Leończyków w Shogunie,szef jeszcze w miare,ale jego tleniona blondyna to juz istny koszmar istna dama i tylko rozkazy i krzyki,no i najnizsza stawka za godzine pracy w całym Słupsku....
      szefowa Bakałarza kiedy sie rozłosci potrafi byc niemiła i bardzo męska:)
    • Gość: AGA Re: pracować czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 15:49
      NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka