lunieczka1 10.07.07, 14:50 Mam pytanko. Czy któras z dziewczyn wie który lekarz w Słupsku posiada najlepszy sprzęt do wykonywania usg ciąży 3D lub 4D(jeśli już którys lekarz posiada). Jakiego wogóle ginekologa polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra1301 Re: dobry sprzęt usg ciąży 10.07.07, 17:10 temat wałkowany 150 tysięcy razy. polecam użycie wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: dobry sprzęt usg ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 00:28 pani sandro, a może Pani weżmie się za pracę i usunie co nie co z tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: dobry sprzęt usg ciąży 11.07.07, 08:57 Pani normalna, skąd przypuszczenie, że mam uprawnienia moderatora? Tylko dlatego, że jestem na forum już 3 lata i dawno nie było tylu bezsensownych wpisów, a zależy mi na utrzymaniu dobrej atmosfery i Netykiety? Jesli się Pani bardzo nudzi, polecam zgłoszenie swojej kandydatury na moda a nie podbijanie wątków. Poza tym jeśli chce mi pani podrzucać "dobre rady" proponuję się zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: dobry sprzęt usg ciąży IP: *.slp.vectranet.pl 10.08.07, 20:15 Chyba się Pani nie dowie :) Słyszałam, że dr Studziński ma w prywatnym gabinecie UGS 3D jako jedyny w Słupsku, ale jest to bardzo droga ompreza. Radzę znaleźć nr tel. i po prostu zapytać go o koszt takiej usługi. Słyszałam, że ok. 300 zł, ale moze to być plotka. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: dobry sprzęt usg ciąży IP: *.168.wmc.com.pl 10.08.07, 21:10 a ja proponuję pojechać do Gdańska mają o wiele lepszy sprzęt i o dużo tańsze wizyty niż w Słupsku,także razem z transportem i wizytą u lekarza wyniesie Cię to taniej niż odwiedziny prywatnego gabinetu dr Studzińskiego.I nie jest to antyreklama dr,jest tak naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polećcie Re: dobry sprzęt usg ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 07:47 kogoś :) Odpowiedz Link Zgłoś