Dodaj do ulubionych

Słupsk - Stary Rynek

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 11:08
W internecie znalazlam suuper projekty przebudowy słupskiego Starego Rynku.
Bylam pod wrazeniem. Jesli ktos chce sprawdzic niech wejdzie z Wirtualnej na
GOOOgle, i tam pod grafika niech wpisze "slupsk". Na pierwszej albo drugiej
stronie jest kilka grafik komputerowych z tego rejonu. Co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Teddy Re: Słupsk - Stary Rynek IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 18:47
      WOW! Na poczatku nie poznalem... Ale projekcik super. Szkoda tylko ze nierealny.
    • Gość: Pamela Re: Słupsk - Stary Rynek IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:59
      Bardzo mi sie podoba. Trzeba tylko opamietac ze nie zawsze rzeczywistosc jest
      taka ladna jak na projekcie. Zazwyczaj w trakcie jego realizacji zasdtepuje sie
      jakies elementy tanszymi i mniej spektakularnymi. Ale miejmy nadzieje ze w
      naszym wypadku bedzie ok.
    • Gość: sabat Re: Słupsk - Stary Rynek IP: 10.10.41.* 10.12.01, 16:24
      Gość portalu: Loona napisał(a):

> W internecie znalazlam suuper projekty przebudowy słupskiego Starego Rynku.
      > Bylam pod wrazeniem. Jesli ktos chce sprawdzic niech wejdzie z Wirtualnej na
      > GOOOgle, i tam pod grafika niech wpisze "slupsk". Na pierwszej albo drugiej
      > stronie jest kilka grafik komputerowych z tego rejonu. Co o tym myslicie?

Kurcze błędze, po prostu podajcie adres stronny, a nie kork po kroku jak tam dojsć

• Gość: andy_sz Re: Słupsk - Stary Rynek IP: *.lib.buffalo.edu 14.12.01, 00:02
        Ja tez nie moge trafic, czy ktos moze podac adres tej strony???
        • Gość: Murzyn Re: Słupsk - Stary Rynek IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 18:26
          A ja trafilem! Ale fakt,ze probowalem teraz tam sie dostac i... tego nie ma!
          Ale na pewno bylo, bo zaraz po pokazaniu sie postu tam zawedrowalem! Projekcik
          rzeczywiscie super. Moze go gdzies przesuneli, poszperam w innej przegladarce i
          dam znac jak znajde. Niech inni co weszli tez pomoga znalesc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka