lalunia77 05.01.06, 10:57 Jakie miejsce polecacie (kraj, ew. miasto), na podróż poślubną. Tydzień (lub troszeczkę dłużej) - końcówka sierpnia/wrzesień? Dodam, że niekoniecznie musi to być wylegiwanie się na basenie przy hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: Podróż poślubna...? 05.01.06, 11:04 polecam Irlandie. bylam tam w ubieglym roku na wakacjach i to cuuuuudowny kraj - przepiekne krajobrazy, wspaniali, goscinni ludzie i fajne miasteczka. nie jest najtaniej, ale w koncu w podroz poslubna jedzie sie tylko raz szczegolnie polecam dublin i wybrzeze - jest czarujace. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Podróż poślubna...? 16.01.06, 17:38 A mozesz podac namiary na jakis hotel/pensjonat w przyzwoitej cenie? Co warto zwiedzic w Dublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
ivi82 Re: Podróż poślubna...? 16.01.06, 17:44 A ja na ten okres polecam Wam Tunezje! Bylismy tam w podrozy zareczynowej, cudownie poprostu! Tez na przelomie sierpnia i wrzesnia, pogoda wspaniala. Poza tym w tym okresie lapcie sie na last minute, bo nasza wycieczka na 14 dni, z 2,500 spadla na 1300 od osoby (a wylot mielismy tego samego dnia!) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
velveciq Re: Podróż poślubna...? 16.01.06, 20:37 A ja myślę o Skandynawi - może Norwegia? Albo Finlandia? Ale pod warunkiem że nie myślicie o plaży i wylegiwaniu się w gorącym słońcu... Odpowiedz Link Zgłoś