Dodaj do ulubionych

dobry prawnik rodzinny

IP: 195.117.142.* 02.10.07, 12:07
Szukamdobrego adwokata w Słupsku, od spraw rodzinnych. Takiego,
któremu chce się pomóc klientowi i bedzie walczył.
Obserwuj wątek
    • Gość: on... Re: prosze o pomoc, sprawa pilna: KTo jest dobryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 16:23
      pan Andrzej Sut(dla stony przeciwnej wystarczył juz sam fakt,że go wynajełem i zrezygnowali z roszczeń,niesłusznych zresztą)
      • Gość: Kasia Re: prosze o pomoc, sprawa pilna: KTo jest dobryw IP: 83.2.24.* 04.10.07, 21:19
        Niestety A. Suta nie polecam..zaplacilam za sprawe rozwodowa z
        gory...i sie nie stawial na moje sprawy....miał ważniejsze w Bytowie
        • Gość: lukas a ja polecam... IP: *.168.wmc.com.pl 04.10.07, 22:37
          zdecydowanie polecam
          A.Sut pana prawnika strony pozwanej załatwil merytorycznie w 3 minuty, bez
          wrzaskow i krzykow jak to czasami przy rozwodach bywa (tak strasza, że jest
          placz i zgrzytanie zebów). Tamten potem nie odzywał się do końca procesu, hehe.
          Bezcenne.
          No i wyciągnął kilka lat temu mojego kumpla z ciężkiej sprawy - kumpel wyszedł
          na ludzi, studia nawet skonczyl, a tego bym sie po nim mimo duzej sympatii i
          wypitych litrow alkoholu nie spodziewal.

A najlepiej pochodzic po kilku prawnikach po porade i dowiedziec sie jak
          najwiecej, co można zrobic w sprawie, a potem samemu dokonac wyboru. Chyba duzo
          kasy sie nie straci, a mozna zaoszczedzic tez sporo. Nikt za Ciebie nie
          wybierze, a sprawa sprawie nierowna. A potem jak nie wyjdzie to powiesz pani
          Lusi z forum, ze polecila Ci slabego prawnika?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka