Gość: SZAK IP: *.pl / 192.168.1.* 28.07.03, 22:22 DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nataliaa Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) IP: *.wmc.com.pl 29.07.03, 19:18 Własciwie w weekendowe noce spałam,ale wczoraj jak położyłam się po 17,to obudziłam się po północy i znów zasnęłam chyba koło 3. Szak,to mi nie życz dobrej nocki,ok?Bo pół życia prześpię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) IP: *.pl / 192.168.1.* 30.07.03, 23:02 Gość portalu: nataliaa napisał(a): > Własciwie w weekendowe noce spałam,ale wczoraj jak położyłam się po 17,to > obudziłam się po północy i znów zasnęłam chyba koło 3. > Szak,to mi nie życz dobrej nocki,ok?Bo pół życia prześpię :) MASZ JAK W BANKU "DOBREJ NOCKI!!!" SZAK :)) POZDRÓWKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cario Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) IP: *.lar.sch.gr 10.08.03, 23:12 Gość portalu: SZAK napisał(a): > Gość portalu: nataliaa napisał(a): > > > Własciwie w weekendowe noce spałam,ale wczoraj jak położyłam się po 17,to > > obudziłam się po północy i znów zasnęłam chyba koło 3. > > Szak,to mi nie życz dobrej nocki,ok?Bo pół życia prześpię :) > MASZ JAK W BANKU "DOBREJ NOCKI!!!" > SZAK :)) POZDRÓWKA bajki z wysp :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) 30.07.03, 23:40 Jasło pozdrawia Słupsk. Czarni 1910 Jasło / Czarni Słupsk :) Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) 31.07.03, 21:45 ...wczorajsza noc byla w Jasle fajna...czego zycze Slupskowi dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) IP: *.wmc.com.pl 05.08.03, 18:47 A możecie dobrej nocki zyczyć dzisiaj,teraz? :) Ja się chyba właśnie położę,bo miałam męczący dzień.A moze jeszcze weekendu nie odespałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) 05.08.03, 23:04 ...natalia...natalia..w lublinie...skad znam taka dziwna piosenke...dzisiaj mamy fajna noc... Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) 06.08.03, 23:05 obecnie księżyc jest rogalikowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) 09.08.03, 12:23 a wczorajszy żółto-mglisty był po prostu heavymetalowy ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: DOBREJ NOCKI ŻYCZY JASŁO :))))))))))))) IP: *.pl / 192.168.1.* 10.08.03, 21:46 isoxazolidine napisał: > a wczorajszy żółto-mglisty był po prostu heavymetalowy ! > > ;-) PISAŁEM M.A.R.Y.S.I. :))Z JASEŁKA BYŁA WIDOCZNA :)) CO WYBRAŁAŚ TO SIĘ SPRAWDZA ... Odpowiedz Link Zgłoś