Gość: Cosik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 02:17 Czy slyszal ktos z Was o przenosinach EMPIKU? Wiem z dobrze poinformowanych zrodel ze bedzie on zajmowal pietro w budynku di=otychczasiwegi Domu Towarowego DC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pamela Re: EMPIK sie przenosi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 10:34 To byloby nareszcie jakies rozwiazanie, bo w tej ciasnej klitce nie ma sie jak ruszyc. Pytanie tylko kiedy i czy bedzie na calym pietrze (bo chyba calego DOmu Towarowewgo nie zajma)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: EMPIK sie przenosi IP: 10.10.41.* 21.12.01, 11:00 O tych przenosinach spekuluje się co najmniej od dwóch lat. Wiem coś o tym bo w budynku Empiku przez jakis czas mieściła się moja firma. Właścicielem Empiku jest ta sam Belgijska firma, która wykupiła sieć Domów Towarowych Centrum (należ do niej także słupsku DT) więc te przenosiny wobec znanych kłopotów domu towrowego mogą stać sie teraz faktem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: EMPIK sie przenosi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 13:12 Ja tez to potwierdzam! (W MPIKU pracuje moja przyjaciolka). Wprawdzie nie wiadomojeszcze kiedy dokladnie nastapia przenosiny, ale na 100 % pewne jest ze w przyszlym roku. Zreszta juz teraz podobno na najwyzszym pietrze Domu dziala czesc szkoly jezykowej EMPIKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: EMPIK sie przenosi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 20:05 Ale by bylo fajnie gdyby te rewelacje okazaly sie prawda! Wyobrazam sobie jak na tle tych duzych okien poustawiane sa regaly z ksiazkami, ja sobie chodze i czytam, a za oknem na placu ratuszowym pada snieg... Odpowiedz Link Zgłoś