Dodaj do ulubionych

EMPIK sie przenosi

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 02:17
Czy slyszal ktos z Was o przenosinach EMPIKU? Wiem z dobrze poinformowanych
zrodel ze bedzie on zajmowal pietro w budynku di=otychczasiwegi Domu Towarowego
DC.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pamela Re: EMPIK sie przenosi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 10:34
      To byloby nareszcie jakies rozwiazanie, bo w tej ciasnej klitce nie ma sie jak
      ruszyc. Pytanie tylko kiedy i czy bedzie na calym pietrze (bo chyba calego DOmu
      Towarowewgo nie zajma)?
    • Gość: Sabat Re: EMPIK sie przenosi IP: 10.10.41.* 21.12.01, 11:00
      O tych przenosinach spekuluje się co najmniej od dwóch lat. Wiem coś o tym bo w
      budynku Empiku przez jakis czas mieściła się moja firma.
      Właścicielem Empiku jest ta sam Belgijska firma, która wykupiła sieć Domów
      Towarowych Centrum (należ do niej także słupsku DT) więc te przenosiny wobec
      znanych kłopotów domu towrowego mogą stać sie teraz faktem
      • Gość: Beki Re: EMPIK sie przenosi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 13:12
        Ja tez to potwierdzam! (W MPIKU pracuje moja przyjaciolka). Wprawdzie nie
        wiadomojeszcze kiedy dokladnie nastapia przenosiny, ale na 100 % pewne jest ze
        w przyszlym roku. Zreszta juz teraz podobno na najwyzszym pietrze Domu dziala
        czesc szkoly jezykowej EMPIKU.
    • Gość: Pixi Re: EMPIK sie przenosi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 20:05
      Ale by bylo fajnie gdyby te rewelacje okazaly sie prawda! Wyobrazam sobie jak
      na tle tych duzych okien poustawiane sa regaly z ksiazkami, ja sobie chodze i
      czytam, a za oknem na placu ratuszowym pada snieg...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka