Gość: Pati IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 02:01 Goni juz Nowy Rok. Ma ktos z Was jakies postanowienia noworoczne? Wpisujcie, a potem zdawajcie relacje czy Wam sie je udaje dotrzymywac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teddy Re: Noworoczne postanowienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 10:38 Ograniczyc palenie i znalezienie nowej pracy (co bedzie chyba graniczyc z cudem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Noworoczne postanowienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 14:41 Takie noworoczne postanowienia są fajne,ale czy ktoś je realizuje? Ja postanawiam hm....nie zapominać o jedzeniu.Niby proste,ale to u mnie trudne dosyć do zrealizowania jak się myśli o 150 innych rzeczach. Pozdrawiam.Papa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Noworoczne postanowienia IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 17:12 Ja zamierzam się w przyszłym roku trochę uspokoić. No może nie całkiem, ale tak trochę. PS. Teddy a co ty umiesz robić? Może by się coś znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Noworoczne postanowienia IP: 153.19.80.* 02.01.02, 12:53 Postanowilam sie nie zmieniac. Dalej jestem niesympatyczna (wstretna baba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rua Re: Noworoczne postanowienia IP: *.proxy.aol.com 02.01.02, 16:50 wcale nie jestes wstretna baba tylko pewnie cos jest nie tak z twoja glowa. od kiedy normalna osoba chce trwac w zlem? jeszcze jest czas na zmiane,i rozpocznij to od zaraz,bo inaczej to moga cie nazywac dzieckiem Szatana,poniewaz wiedz,ze On jest ojcem wszelkiego zla. najwieksza pomoc w przemianie twej osobowosci,znajdziesz w osobistym studium Slowa Bozego-Bibli.zycze,byc szczesliwym czlowiekiem i dazyc tym szczesciem innych.sprobuj,to naprawde sie uda i jest latwe do zrealizowania. a korzysci z tego co nie miara,laska od Boga i perspektywa zycia wiecznego tez!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Noworoczne postanowienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 06:37 E tam, ja tam Ci Edek nie wierze. Pewnie jestes super babka. Trzeba byc super zeby dokonac tak doglebnej analizy wlasnego ja... :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Noworoczne postanowienia 03.01.02, 21:40 Ja tam postanowilem sobie zyc bezstresowo, jak cos nie wychodzi, nic to, nastepnym razem wyjdzie, jak wszystko sie sypie, nic to, w koncu przestanie, jak wszyscy wokol patrza na Ciebie wilkiem, nic to, kiedys spojrza lepiej. Przez 3 pierwsze dni roku wychodzi niezle, zobaczymy jak bedzie dalej. W koncu zycie to nie kar nawal. Wszystkiego najlepszego w Nowym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Noworoczne postanowienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 00:06 Bardzo dobre postanowienie! Czy masz do niego prawa autorskie? Bo ja tez chcialabym sobie cos podobnego postanowic. Chyba nie jest jeszcze za pozno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Noworoczne postanowienia IP: *.buffalolib.org 04.01.02, 22:36 Smialo Pamelo, masz jeszcze 361 dni w tym i wiele wiecej w nastepnych latach na realizowanie tego. Prawa autorskie ograniczaja sie do informowania o sukcesach :-) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś