Dodaj do ulubionych

Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 02:04
Czy ktos z Was wie co buduja przy naszym nowym Rondzie Policyjnym? Chodzi mi o
tych kilka (5 -6) powstajacych domkow. Ciekawi mnie to bo maja ladna
architekture. Myasle ze beda tam jakies sklepy. Jestem zaskoczona ze taki ladny
projekt postanowiono realizowac w miescu gdzie wszystkie dachy sa raczej
plaskie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nataliaa Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 14:37
      Z tego co mi wiadomo,to będzie tam chyba jakiś bank.Pozdrawiam.Papa!
      • Gość: Jasio Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 13:16
        Czyli między innymi bank, bo chyba nie bedzie on we wszystkich tych
        kamieniczkach. Sprawiaja one wrazenie oddzielnych. Ja slyszalem tez o jakims
        sklepie specjalistycznym.
    • Gość: Pixi Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 06:53
      Bardzo mnie długo w tym rejonie nie bylo, ale wczoraj mnie zatkalo, bo prace
      musialy byc tam ekspresowe. Pamietam jak dopiero co konstruowali parter, a tu
      juz dachy !
      • Gość: Nataliaa Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:23
        Odświeżam temat.Właściciel miał ponowić prace w lutym,ale na razie ma sprawy
        sądowe,wiec nie w głowie mu teraz budowy.I nie wiadomo,czy jednak bedzie tam
        bank.
        • Gość: Agrest Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 19:47
          To wszystkie te budynki mialyby nalezec do niego? Myslalem ze kazda kamienica
          bedzie osobno. Poza tym tam jakas jeszcze ma tylko fundament.
          • Gość: Denik Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 22:34
            Coś tam robią!! Ale nadal mi nic nie wiadomo co tam będzie.
            • Gość: Agrest Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 01:17
              Ale prace tez ida imponujaco szybko. Nie wiem czy zauwazyliscie ze tylko jedna
              kamieniczka z szeregu sie opoznia i nie ma tam chyba nawet fundamentow.
              • Gość: Denik Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 10:32
                W jednej z tych kamieniczek (najbliżej ronda) będzie salon samochodowy Renault !
                • Gość: Loona Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 12:30
                  Skad wiesz? Myslalam ze bedzie bank. Ale to by tlumaczylo ta dziwna"otwarta"
                  sciane (teraz wiem ze wystawowa".
    • Gość: andy_sz Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.lib.buffalo.edu 01.04.02, 19:27
      A propos rond, czy ktos moglby mi uprzejmie wyjasnic jak je ponazywali??? Z
      Rondem Policjantow domyslilem sie ze chodzi o to na 3 Maja, bo kolo policji,
      tylko nie wiem jak sie nazywa to dalej, przy Wazow? A jak sie nazywaja te w
      centrum?I czy nazwali ktores von Stephana, ta nazwa bardzo by mi sie spodobala?
      • Gość: Damian Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 20:30
        To wyzej jest chyba albo Darlowskie albo zachodnie. Wszystko juz pisalismy w
        watku o rondach. Zajrzyj tam, albo poczekaj az nasze specjalistki lub Sabat Ci
        odpowiedza.
        • Gość: andy_sz Re: Nowe budowle przy Rondzie Policyjnym IP: *.lib.buffalo.edu 01.04.02, 21:21
          Oki, znalazlem, usteckie, darlowskie, bankowe, srodmiejskie, policjantow. Takie
          sobie nazwy, z ta policjantow jest najdziwniej. No ale to moja opinia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka