szarak52 29.12.06, 14:05 Tego już nie można wytrzymać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumburak12 Do czuk1 15.01.07, 21:45 :Czuk1: Proszę, wyjaśnij mi swoją rolę. Jesteś w każdym wątku, wypowiadsz się na każdy temat, zakładasz nawet własne wątki, których jesteś jedynym (prawie) uczestnikiem. "Znasz" sie na każdym temacie. Trochę mnie to dziwi, a momentami irytuje. Może jestem mało zorientowany. Wyjaśnij mi o co chodzi? Odpowiedz Link
czuk1 Do czuk1 15.01.07, 23:11 Mam dużo czasu. Jestem emerytem bankowym. Fanem banku.Martwię się sytuacją pracowników i banku.Czy nie mogę być w wielu wątkach ?. Jakie tu są przeciw wskazania? Zamiast się irytować i dziwić. Zastanów się. Odpowiedz. Zapytam: - co Cię irytuje? (czy uderz w stół....) - szkodzę komuś i bankowi? (mało forumowiczów jest takiego zdania jak Ty. dlaczego?) ..... i wiele innych mam pytań ale o 4-tej ruszam na trasę 300 km. dobrej nocy czuk cd. ewentualnie w czwartek Odpowiedz Link
czuk1 Re: Do czuk1 18.01.07, 21:59 Czekam na odpowiedź rumburaka. Na nurtujące mnie pytania. Ale wichura. Szczęśliwie przejechałem(z powrotem) 300 km , do domciu na wiejskie odludzie. Gdzie tylko internet "dochodzi". Odpowiedz Link
zwalniana Re: mobbing 19.01.07, 22:21 skoro jesteś na forum to wiesz ogólnie co się tu dzieje więc dlaczego pytasz "czego to on nie może wytrzymać" sam czytasz i wiesz co się tu dzieje więc powinienieś wiedzieć czego już nie można wytrzymać ! Odpowiedz Link
czuk1 Re: mobbing 23.01.07, 14:32 Czego nie można wytrzymać Szaraku? Pytasz: "Tego już nie można wytrzymać". Stąd takie moje pytanie. Odpowiedz Link
czuk1 Re: mobbing 25.01.07, 14:03 Finał w "Biedronce". wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3874841.html?skad=rss Odpowiedz Link
karnet11 Re: mobbing 27.01.07, 00:22 czuk cztam twoje logi i czuję że jesteś starym pierdoła podpuszczjący młodych.Piszesz żeś emeryt pewnie wziołeś odprawki i sobie jaja z nas robisz którzy pracuja na twoją emeruturę dla przyzwoitości kup sobie grubą pieżynę grube kalesony,miękie ciapy i spier....z naszego forum. Odpowiedz Link
mobbing_pkobp do karnet11 27.01.07, 10:45 karnet11 nie życzę sobie CHAMSTWA na tym forum. Jeśli nie podobają Ci się inni forumowicze to nie musisz tu wchodzić. Nie bądź agresywny. mobbing_pkobp Odpowiedz Link
karnet11 Re: mobbing 27.01.07, 00:44 wybacz idę spać pewnie potraktowałem cię za ostro i pewnie jesteś młodym jurnym funkcjnariuszem pko a te pierdoły podajesz dla zmyłki by cię nie namierzyli Odpowiedz Link
paniweterynarz Re: mobbing 25.01.07, 22:21 jesteś kobietą a kobieta może dużo.... bardzo...dużo kiedyś byłam weterynarzem a teraz bankówką chetnie bym dyrektorom ...........coś zrobiła ale sa to marzenia bądz sny Odpowiedz Link
orzel1001 Re: mobbing 27.01.07, 20:24 miejmy nadzieję że nowy zarząd podoła tym problemom Odpowiedz Link