Dodaj do ulubionych

szkolenie psów?

14.09.08, 22:43
czy ktoś wie gdzie w słupsku jest profesjonalne szkolenie dla psów?
Nie mam tu na myśli proponowaną przez związek kynologiczny w Polsce
Panią TARGOSKą(NADAJE SIę TYLKO NA TARG)
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: szkolenie psów? IP: *.rene.com.pl 02.10.08, 16:48
      w słupsku najlepiej szkoli pan Janusz Strąk k2(szkoleniowiec
      prawdziwy mający dużą wiedzęna i doświadczenie na temat szkolenia w
      zależności od rasy i charakteru psa)polecam szkolenia odbywająsię
      na ul Bałtyckiej na terenie szkoły medycznej po 17 zajęcia na dworze
      i w sali nr tel 605095763
      • Gość: lola1260 Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 13.10.08, 23:45
        Witam serdeczni dziękuje za telefon do Pana JANUSZA
        Z K2.Od razu zapisałyśmy się na listopad.Naprawdę jest świetny i zna się na rzeczy.
        Jeszcze raz dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • lola1260 Re: szkolenie psów? 25.12.08, 14:50
      Właśnie kończymy psią "podstawówkę" i efekty są boskie,a od stycznia
      "gimnazjum",czyli praca bez smyczy i komendy optyczne.
      Jak ktoś powie że pies go ciągnie na smyczy ,nie wraca na spacerach, jest
      nieposłuszny ,i DEMOLUJE DOM ,to albo nie wie że w słupsku jest profesjonalne
      szkolenie PSóW (telefon do pana Janusza 600-159-101)albo jest na tyle leniwy i
      niemądry że woli dalej narzekać.
      POZDRAWIAM DO ZOBACZENIA PO "GIMNAZJUM" DO dzieła bo naprawdę warto.
      PIES TO PRZYJACIEL.
      • Gość: marika Re: szkolenie psów? IP: *.gprs.plus.pl 30.12.08, 21:47
        mam pewne pytanko- w jakim wieku najlepiej pójśc z psiakiem na
        szkolenie i ile to może kosztowac??
        • lola1260 Re: szkolenie psów? 03.01.09, 22:13
          Piesek musi mięć ukończone 6-miesięcy. Co do opłat to są nie wielki płaciliśmy za "podstawówkę" 380zł ,ale teraz z psiakiem idę ulicą
          (a muszę zaznaczyć że mieszkam na Wojska Polskiego ruch przez 24 na dobę)jak dama smyczka w jednej ręce,pies przy nodze idzie nie CHARCZY,nie prycha ,nie stworzymy niebezpieczeństwa przy przejściu przez ulice (pies siada gdy ja się zatrzymuję)
          A co najważniejsze gdy spotkamy przyjaciół na spacerze to tylko ja witam sie podając rękę ,a sunia dumie siedzi przy nodze i czeka by to ktoś sie do niej schylił(wcześniej mogłam zapomnieć-było skakanie, piszczenie, szczekanie,a w ostateczności warczenie)
      • Gość: JO Re: szkolenie psów? IP: *.rene.com.pl 14.03.09, 20:47
        CIESZĘ SIĘ ŻE MOJE NAMIARY NA SZKOŁĘ K2 SIĘ PRZYDAŁY . SZKOŁA JEST
        NAPRAWDĘ ŚWIETNA , TAM PIES JEST ZAWSZE NA PIERWSZYM MIEJSCU. ŻYCZĘ
        OWOCNEJ PRACY-Z JAKIM PIESKIEM PANI ĆWICZY BO MOŻE SPOTKALIŚMY SIĘ
        NA ZAJĘCIACH POZDRAWIAM
      • Gość: JO Re: szkolenie psów? IP: *.rene.com.pl 14.03.09, 20:57
        JAK PO GIMNAZJUM .CZY STARCZYŁO ZAPAŁU DO ĆWICZEŃ .Z JAKIM PIESKIEM
        PANI ĆWICZY BO MOŻE SPOTKALIŚMY SIĘ NA ZAJĘCIACH POZDRAWIAM
    • lola1260 Re: szkolenie psów? 03.01.09, 22:16
      • Gość: marika Re: szkolenie psów? IP: *.gprs.plus.pl 04.01.09, 10:38
        dzięki wielkie..
      • Gość: ma Re: szkolenie psów? IP: *.gprs.plus.pl 04.01.09, 10:40

dzięki wielkie
    • Gość: Gość Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 00:03
      Polecam jest naprawdę dobry w tym co robi.Ostatnio widziałam pokaz ich grupy ,dla dzieci z dwóch wiosek oddalonych od słupska ok.40 kilometrów było na co popatrzeć,a co najważniejsze całą kase za pokaz przeznaczyli dla tych dzieci.I to jest właśnie profesjonalizm.
      • foxi-em małe rasy 19.03.09, 21:49
        Witam, czy w tym szkoleniu mogą brać udział małe psy?
        Moja sunia to typowa "ozdóbka", słyszałam o grupach toy w większych
        miastach. Czy ten pan organizuje też coś takiego?
        • Gość: jo Re: małe rasy IP: *.rene.com.pl 24.03.09, 17:31
          Szkolić można każdego pieska.Tu nie ma podziału na pieski małe i
          duże, szkolą się wszystkie razem i każde z nich uczy się przebywać w
          toważystwie większych i mniejszych od siebie.Co u maluszków bywa
          czasami potrzebne bo na duże psiaki szczekają lub co gorsza te
          maleństwa chcą ugryść.
          • foxi-em Re: małe rasy 24.03.09, 20:51
            Wszystko to wiem, tyle że kazdy właściciel pieska 3-4 kilogramowego
            będzie miał obawy. Moja suczka mimo że szczeka na duże psy jest
            zawsze chętna do zabawy. Problem w tym że taka zabawa może się źle
            skończyć dla malucha mimo dobrych chęci z obu stron. Zdarzało się ze
            wesoły labrador "podeptał" ją, albo bokser przekoziołkował przez nią
            co kończyło się piskiem. Niestety różnica gabarytów jest zbyt duża.
            • Gość: jo Re: małe rasy IP: *.rene.com.pl 26.03.09, 16:12
              To prawda że tak może się zdażyć.Lecz w szkoleniu podstawowym
              lużnego bieganka nie ma.Ale wszwstkie pytania i obawy można wyjaśnić
              na miejscu lub telefonicznie u pana Janusza ( dzwonić do 17 lub po
              22)
    • Gość: gośc Re: szkolenie psów? IP: 80.51.15.* 03.04.09, 00:40
      U mnie w grupie są i małe i duże psiaki jest to naprawdę najlepsza socjalizacja
      . Sama jestem z małą suniom (podobna jest do małego pudla),a cwiczymy miedzy
      owczarkami,labradorami, dogami niemieckimi,i moja sunia jest naprawdę
      spokojniejsza ,teraz na spacerach już nie obszczekuje każdego dużego psa.zajęcia
      odbywają się na smyczach tak wiec niema żadnych nie kontrolowanych zderzeń .
      Naprawdę polecam każdemu właścicielowi małego psiaka.
    • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 23:15
      Tylko p.Janusz na bałtyckiej numer 600-159-101
      i nikt więcej w słupsku nie posiada takiej wiedzy
      www.szkolenie-psowk2.ovh.org
      • Gość: gośc Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 27.04.09, 14:16
        kursy są przez cały rok ,ale trzeba zadzwonic i zapisac sie ,ponieważ jest bardzo duża frekwencyjna ale naprawdę opłaca sie poczekac .
    • Gość: witam Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 10:00
      czy kurs dalej trwa?
    • Gość: gośc Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 27.04.09, 14:20
      zajęcia są przez cały rok ale trzeba zadzwonic i się zapisac ponieważ jest
      bardzo duża frekwencja
    • Gość: Gość Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 21:11
      a jakieś ćwiczenia z przeszkodami są?
      • Gość: jo Re: szkolenie psów? IP: *.rene.com.pl 24.05.09, 08:47
        cwiczenia z przeszkodami są.Ale dla psów które przeszły podstawowe
        szkolenie posłuszeństwa
    • Gość: pyt Re: szkolenie psów? IP: *.slupsk.vectranet.pl 15.05.09, 23:59
      jaki koszt?
      • matalijka Re: szkolenie psów? 19.05.09, 11:09
        A nie wiecie,czy są może jakieś szkolenia w pigułce,takie co parę
        dni trwają?
    • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 00:54
      gdzie to szkolenie?
      • Gość: jo Re: szkolenie psów? IP: *.rene.com.pl 05.06.09, 19:04
        Na terenie szkoły medycznej ul Bałtycka Jest plac treningowy i sala
        treningowa
        • Gość: gosc Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 20.07.09, 17:17
          dziekuje
    • Gość: sam Re: szkolenie psów? IP: 93.105.4.* 24.07.09, 08:46
      na Baltyckiej oragnizuja takie szkolenia, duzy wybieg, polecam
      • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 24.07.09, 16:54
        tak jest .super szkolenie a instruktor godny polecenia i na pewno doradzi
        każdemu ( jak byłam na konsultacji, z moim psem ze schroniska to nic nie
        zapłaciłam za nią to jeszcze dostałam zniżkę na kurs )
        a co najważniejsze mogę przychodzić z córeczką która ma 5 lat i nikomu to nie
        przeszkadza że siedzi sobie obok na kocyku i się przygląda
        pozdrawiam wszystkich tych którzy szli lub idą tom samą drogą (a raczej bieżnią
        :)
        • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 24.07.09, 17:00
          Pozdrawiam!!! ja szłam,idę i będę iść tą "drogą"
          do puki Pan Janusz będzie szkolił

A pochwale się że dorasta drugi szczęśliwy kursant tej wspaniałej
          szkoły.
    • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 06.08.09, 23:48
      POZDRAWIAM i ciesze się że jest tak wielu ludzi chętnych do pracy z pieskami aż
      miło patrzeć na spacerach.
    • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 03.10.09, 17:00
      jest super polecam
    • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 03.10.09, 17:06
      tylko K2 i p Janusz - inni to naciągacze bez uprawnień mają psa i myślą że
      zjedli wszystkie rozumy. zero wiedzy ,inteligencji.z dala od takich bo jeszcze
      pies się czymś zarazi
    • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:28
      A właśnie, jakie uprawnienia ma pan Janusz, czy ktoś wie, gdzie szukać takie info?
      • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 23.10.09, 00:42
        WITAM. INSTRUKTORZY Z OŚRODKA K2 POSIADAJĄ UPRAWNIENIA ZWIĄZKU KYNOLOGICZNEGO
        JAK RÓWNIERZ BRYTYJSKIEJ ORGANIZACJI RSPCA.DO WGLĄDU KAŻDEGO KURSANTA W BIURZE
        SZKOŁY.
    • Gość: kursantka Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 13:21
      Uprwnienia są naprawde ważne ,kilka lat temu jedna
      z "tych przemiłych pań bez wiedzy"(i oczywiście bez uprawnień)
      poradziła mi bym moją labradorkę zaczeła szkolić na obrone ponieważ
      w naszej okolicy było sporo wieczornych napadów. Ja głupia i naiwna
      się zgodziłam , skończyło się tym że sunia nie wyjdzie z domy bez
      kagańca i koniec zabawy z innymi psami i ludżmi(agresja męcząca).A
      co nato psełdo szkoleniowiec -"...to Pani problem,teraz już będę
      wiedzieć że labradory nie są do obrony..."!!!!!!!!!! I tak staliśmy
      się "króliczkiem doświadczalnym" PSEŁDO SZKOLENIOWCA BEZ UPRAWNIEŃ
    • Gość: kursantka Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 13:36
      Teraz mam drugiego psa i już nigdy nie popełnie takigo błędu
      najpierw uprawnienia-póżniej szkolenie.
      I mam wspaniałego owczareczka który potrafi bawić się z innymi psami
      jest łagodny do ludzi. a i kiedy trzeba to i przestraszy złego
      człowieka.Teraz po jednym kursie podstawowym w Ośrodku Szkolenia
      Psów K2 mam większą wiedzę(przekazaną przez instruktora)od tamtej
      psełdo Pani .
      Pozdrawiam kursan Oskar i już o wiele mądrzejszy przewodnik.
    • Gość: GOŚĆ Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 13:58
      to jest przerażające że ludzie mogą tak się dać wrobic takim
      naciągaczom ,przecież najbardziej na tym cierpi pies.Lepiej trochę
      poszukać ,spytać weterynarza, znajomych i napoewno trafi się do
      profesjonalistów jakimi są ci z "K2".
    • Gość: Gość Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 00:41
      • Gość: bonita Re: szkolenie psów? IP: *.146.248.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.01.10, 18:03
        no nie wiem dlaczego wszyscy wyrazacie sie w samych superlatywach o
        k2 i calym tym panu januszu wiem ze to lipa i naciagacze
        • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 16.01.10, 22:28
          Witaj.Bonitko jeżeli twierdzisz że to naciągacze to myślę że masz na to dowody w
          przeciwnym razie możesz odpowiadać za pomówienie pod kątem firmy K2 .Przy
          technice jaką dysponujemy w dzisiejszych czasach bardzo łatwo odnależć osobę
          piszącą oczerniające posty i postawić do odpowiedzialności . POZDRAWIAM CIĘ
          BARDZO BONITKO.
        • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 16.01.10, 22:41
          Witaj Bonito jeżeli twierdzisz że to naciągacze to myślę że masz na to dowody w
          przeciwnym razie przy tak rozwiniętej technice w naszych czasach bardzo łatwo
          jest zlokalizować osobę piszącą oczerniające posty pod adresem dowolnej firmy i
          postawić do odpowiedzialności karnej.POZDRAWIAM CIĘ BONITKO.
          • Gość: igor Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 16:24
            jaka mądra i wszechuzdolniona pani portierka tzn instruktor z
            uprawnianiami z k2. Zaufajcie jak nie chcecie by psu zlamali
            psychike to jak najdalej od k2. Nie potrzeba szczegolnych
            umiejetnosci by w psa rzucac łańcuchem, przydeptywac mu smycze na
            waruj, czy zacinac na kolczatce. Darujcie sobie k2, poszukajcie
            profesjonalny osrodek ze szkoleniem pozytywnym lub szkolcie sami.
            • Gość: lola1260 Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 11:28
              psychikę to ty masz na pewno złamaną
              jesteś taki mądry i wszechuzdolniony że nie pracujesz tylko żerujesz na czyjejś
              wypłacie i stoisz pod marketem i odprowadzasz wózki za zeta lub dwa
              a wieczorkiem stojąc z winiachem zazdrościsz że ktoś ma prace, umiejętności i
              znaczenie w życiu społecznym
              jak nic sam nie potrafisz to nie krytykuj innych bo nie jesteś tego godzien

• Gość: lila Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 00:04
                widac ze o szkoleniu akurat ty nie masz zielonego pojecia, popieram
                to co pisal igor, Strąką powinno sie zabronic kontaktów z psami,
                robią wiecej zlgo niż dobrego, dobrze ze w slupsku pojawila sie
                alternatywa, zycie samo zweryfikuje tą miernote, moze bardziej beda
                zabiegac o klientow i przykladac sie do tego co robia a nie klepac
                mantre
                • Gość: gosc Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 12.06.10, 00:28
                  WITAM. LILA I IGOR ach ci pozytywiści o wiedzy wąskiej jak D... węża
                  i o kulturze w piśmie i mowie , która bije takim blaskiem w oczy że łzy lecą.
                  POZDRAWIAM was o wielcy jak psychika i inteligencja psa.i to
                  popieranie się na wzajem morze nawet popychanie piękne że aż wzbudza litość.

• Gość: właściciel psa Re: szkolenie psów? IP: *.slupsk.vectranet.pl 31.10.10, 07:11
              Szkoła K2 cóż razem z psem uczęszczałem do gimnazjum pies miał być psem towarzyskim po paru lekcjach stał się bardzo agresywny . jeśli chcecie zjeba... psu psychikę to idźcie do pana Janusza i jego przemiłej pani pomocnik, którzy o uprawnieniach to mogą co najwyżej pomażyć. pozdrawiam
              • Gość: kahlua Re: szkolenie psów? IP: *.slupsk.vectranet.pl 12.11.10, 12:35
                hehehe pies agresywny po szkoleniu w K2...? dziwne...mam psiaka z listy ras agresywnych który uczęszcza na zajęcia do K2 od ponad roku teraz zaczynamy szkolenie z obrony i jest problem bo pies nie wie co to agresja! raczej bym poszukała winy agresji psiaka w podejściu właścicieli a nie szkoleniowca, pies jest na szkoleniu kilka godzin a z właścicielem 24h na dobę i to od nas uczy się najwięcej....
    • Gość: Gość Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 00:08
      Pewnie że nie zawsze jest kolorowo jak się właścicielowi nie chce ty.... ruszyć
      • Gość: soria Re: szkolenie psów? IP: 77.255.92.* 28.01.10, 19:29
        Najlepsze szkolenie psów to takie, gdzie nie szarpiemy psa na kolczatce, czy
        dławiku. Takie są właśnie szkolenia tradycyjne. Ja polecam szkolenie pozytywne.
        Tam nie stosuje się przymusu, ani korekty, a praca dla psa jest przyjemnością.
        Miałam "przyjemność" szkolić swojego psa w jednym z "renomowanych" ośrodków
        szkolących tradycyjnie. Przed 4 zajęciami pies zwymiotował tuż przed wejściem na
        teren treningu. Zamknął się w sobie i odmówił współpracy. Pan instruktor chciał
        go wtedy "zdyscyplinować", ale powiedziałam dość. Coś musi być nie tak, skoro
        pies tak reaguje. Wtedy też zaczęły się problemy z dalszym szkoleniem psa - bo
        kompletnie na nic nie reagował - później dowiedziałam się, że to wyuczona
        bezradność. Poszliśmy po konsultacjach z behawiorystą zapisałam się na szkolenie
        pozytywne - różnica nie do opisania. Dziś jest już lepiej, chociaż wiem, że
        pewnych rzeczy już nie odkręcę. Mój pies podczas treningu pracuje ok, ale nie
        mogę go dotykać bo wtedy ciach - przestaje pracować i zamyka się w sobie. Jest
        już znacznie lepiej i nie dziwię się, że od kilku lat ta metoda zyskuje na
        popularności. Nikt normalny nie chce lać swojego psa bo ten nie siada. Polecam
        pozytywnie. Nauka naprawdę z przyjemnością.
        • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 31.01.10, 12:22
          Zgadzam się z tobą co do szkolenia pozytywnego właśnie nagradzanie psa zabawą
          czy też przysmakiem skutkuje odpowiednio .Tak pracuję jako przewodnik psa w
          ośrodku K2 no i myślę że nie powiesz mi że nie jest to pozytywne.Kolczatkę
          zakłada właściciel psa na własne i nie przymuszone żądanie .Nagradzanie psa
          również jest wzmocnieniem pozytywnym. Moim zdaniem pies nie powinien jak to
          określasz po dotknięciu WŁAŚCICIELA zamykać się w sobie a wręcz przeciwnie.Może
          przyczyna takiego zachowania tkwi poza granicami szkoleń. POZDRO
        • Gość: alex Re: szkolenie psów? IP: *.161.wmc.com.pl 10.02.10, 19:43
          Jeśli jest w słupsku szkolenie pozytywne to gdzie odbywają się
          zajęcia ? Jeśli są lepsze niż w k2 to chciałbym je zabaczyć na czym
          polega różnica.
          • Gość: marian Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 21:58
            Niestety w słupsku nei bardzo jest alternatywa, pozostaje szkolenie
            w k2 ktore stanowczo odradzam lub u policjantow ktorzy probuja
            szkolic, ale pewnie z czasem pojawi sie osrodek z prawdziwego
            zdarzenia. Panu Strąkowi tylko wydaje sie ze ma pojecie o szkoleniu
            psow, popelnia zasadnicze błedy, bodzce jakie przekazuje psu to m.in
            rzucanie łańcuchem i tym podobne. Jedyny plus ze szkolenia to to ze
            psiak ma kontakt z innymi pieskami i szkoleniowiec jest na tyle
            sumienny ze nei zapija ryja tylko zawsze jest o umowionej godzinie.
            Trzeba robić swoje, a prowadzacego po prostu olać m.in jego madrości
            dotyczace zywienia psa czy podobne jak rowniez nie przejmowac sie
            jego despotycznym podejsciem i mniemaniem iz jest sierzantem
            prowadzacym szkolenie.
            • Gość: gosc Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 26.03.10, 00:06
              WITAM.Brawo dla ciebie za taką opinię prowadzącą do nikąd bo przecież żeby o tym
              wszystkim pisać musiałeś z wywieszonym jęzorem biegać na kilka zajęć . Olewanie
              tego co masz robić sprowadza się do tego że pewnie już cię tam nie ma i słusznie
              bo to nie jest szkoła dla olewatorów.MARIAN swojego psa możesz karmić nawet
              otrębami jak kurczaka tylko nie zrób mu krzywdy on nie miał na to wpływu że
              zostałeś jego panem .Czy pracując w każdej innej firmie też nie stosował byś się
              do zaleceń , pewnie tak .jak długo byś tam zabawił ? Tak długo jak w k2 czy w
              innej szkole o której mażysz .Tylko czy prowadzący myśla o takich jak ty elementach.
              Trzymaj się MARIAN wraz ze swoim urażonym EGO może z
              czasem zostaniesz biegłym sądowym będziesz miał pełne możliwości do wystawiania
              opini.
            • Gość: psiak Re: szkolenie psów? IP: *.slupsk.vectranet.pl 26.03.10, 09:31
              właśnie skończyliśmy szkolenie w K2 i jesteśmy bardzo zadowoleni! owszem nie zgadzamy się ze wszystkimi wskazówkami Pana instruktora dotyczącymi żywienia ale każdy ma prawo mieć własne zdanie z którym reszta nie musi się zgadzać! natomiast szkolenie, podejście do psów i przewodników jest rewelacyjne! rzucanie łańcuchem w "łobuza" to żadna zbrodnia przecież nikt tam nie bije ani nie znęca się nad zwierzakami!!!!!!!! a jak "łobuz" za drugim razem usłyszy łańcuch to sam się momentalnie uspokaja! czemu nie wspomina Pan że jak Pan instruktor pojawia się na zajęciach to ogonki wszystkich psiaków machają jak oszalałe, gdyby instruktor używał złych bodźców to żaden psiak by go tam nie lubił a jest wręcz przeciwnie.... mam wrażenie że Szanowny Pan Marian coś nie bardzo sobie poradził na szkoleniu ze swoim pupilem i próbuje znaleźć winnego, proszę tylko swojego psa za to nie obwiniać bo faktycznie nie jego wina że że Pan został jego właścicielem......a jak wychowanie psa jest za trudne to bardzo proszę pomyśleć o chomiku, śwince morskiej a może kanarku....będzie na pewno łatwiej. pozdrawiam
              • Gość: irena pies Re: szkolenie psów? IP: 89.78.110.* 25.11.10, 19:27
                -
    • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 16:02
      witam czy jest w słupsku jakiś dobry fryzjer dla pudelka
      bmieszkam tu od nie dawna
      chodzi o takiego gdzie moge być cały czas przy psie
      • Gość: ~`/~ Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 16:05
        chyba gdzieś na tuwima jest nowy salon ale dokładnie niewiem
        i na 11 listopada no i tez w arce -ale nie polecam
        • Gość: AŚKA Re: szkolenie psów? IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.06.10, 00:47
          NIE CHCĘ ROBIC REKLAMY!!!!!-ja swojego airedale szkole u pani aśki
          ze związku kynologicznego-KOBIETA przyjeżdża specjalnie dla nas z
          okolic gdańska-MAMY szkolenia 2 razy w tyg....juz przeszliśmy
          przedszkole i dalej brniemy(z tym ze podkreślę że mój pies jest mało
          posłuszny------mamy przygotowania do wystaw(pani asia na zyczenie
          wystawi kazdego psa,w kazdym zakatku polski)za niewielka opłata-a
          psy u jej boku wystawiaja sie super!!!!!!psy szkola sie w malych
          grupach-ASKA ma z nimi super kontakt,super doradzi i wytłumaczy-JA
          KORZYSTALAM z k2 pare dni i nic(dużo psów i podejscie byle jakie)
          TASMÓWKA---------podkreslam ze to było przedszkole tam za darmo TU
          trzeba płacić!!!ALE WARTO------jezeli ktos chce podpatrzyć nasze
          szkolenia to podpatrzy koło stadionu 650-lecia-w dolku(ogrodzone
          boisko)w kazda sobote i niedzielę o godz 10------JEZELI CHODZI O
          FRYZJERA TO PANIA DO TRYMOWANIA TERIERÓW BYNAJMNIEJ NA WYSTAWy
          POLECAM Z TUWIMA!!!!!!!!
          • Gość: wolf Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 14.07.10, 01:26
            WITAM.Członków Związku kynologicznego jest dużo ale tylko nieliczni posiadają
            specjalne uprawnienia do szkolenia psów może Pani Asia posiada takowe a może i
            nie. Przysłowiowy Kowalski może być członkiem Związku pod warunkiem że opłaci
            składkę , ale Instruktorem posiadającym uprawnienia tak jak instruktorzy z
            ośrodka K2 nie jest .Moim zdaniem ułożenie własnego psa powinniśmy powierzać
            ludziom z wiedzą i uprawnieniami taka moja rada dla ciebie bo ja już tak
            zrobiłem i świetnie mi idzie w Ośrodku K2.PEŁNY PROFESJONALIZM ZE STRONY
            INSTRUKTORÓW ,w przedszkolu również ,nie zgodzę się z twoją opinią iż jest coś
            nie tak w k2 bo po paru dniach jak możesz opiniować zajęcia z tak małą wiedzą.
            Zdaję sobie oczywiście sprawę z tego że zajęcia powinny być płatne wtedy byś
            chwaliła sobie .Bo niestety tak jest z naszą mentalnością jak nie zapłacimy to
            nie doceniamy.Pozdrowionka dla ciebie i twojego psa .POLECAM OŚRODEK K2 PEŁNY
            PROFESJONALIZM W PROWADZENIU ZAJĘĆ WIELE MOŻNA OSIĄGNĄĆ W ŚWIECIE KYNOLOGICZNYM
            TRENUJĄC W TYM OŚRODKU.
          • Gość: gosc Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 14.07.10, 01:33
            PANI Z AIRDEILEM była jeden raz w k2 miałam nie przyjemność się z nią spotkać
            ,byłam z innym pieskiem i trenuję do dziś . Pozdrawiam kursantów z K2.
            • Gość: wściekła Re: szkolenie psów? IP: *.168.wmc.com.pl 14.07.10, 18:19
              Ja nie wiem, że K2 samo musi się reklamować na forum! Wystarczy
              spojrzeć na IP. Każda wypowiedź jest z tego samego IP. Dodatkowo
              fakt, że pisze się o konkretnych psach i oczernia osoby którym nie
              spodobało się szkolenie (mają prawo do swoich opinii!)sprawia, że K2
              traci na wartości. NIe posiadam psa, nie korzystam więc z tego typu
              usług ale przeglądam forum i nie mogłem wstrzymać się od
              skomentowania tej grubiańskiej kryptoreklamy. Bardzo razi.
              • Gość: wolf Re: szkolenie psów? IP: *.p5.InterArena.pl 20.07.10, 00:00
                Witam. Z tym IP to gruby błąd ale skoro czytasz w myślach to nie przeszkadzam z
                tego co wiem to K2 nie musi reklamować się w tego typu forach .
                POZDRAWIAM.
              • Gość: t15 Re: szkolenie psów? IP: 89.78.110.* 25.11.10, 19:28
                ip razi
                razi
                razi
                .....
                • Gość: LOLA1260 Re: szkolenie psów? IP: 46.112.152.* 28.11.10, 11:39
                  znalazłam małego pieska na wojska polskiego podobny do pudelka ,lekarz stwierdził że ma ok.
                  1 roku czarny bez obroży.
    • Gość: Alex Krawczynski Re: szkolenie psów? IP: *.lebork.vectranet.pl 05.11.10, 08:56
      polecam szkołe w której jestem praktykantem -Academy Dogs .
      jest to szkoła która szkoli psy w systemie JEDEN PIES = JEDEN INSTRUKTOR
      szkolenia prowadzone są z dojazdem do klienta na terenie całego woj.pomorskiego.
      widziałem już wielu trenerów psów ale to co widze tutaj .......to moge powiedzieć że dopiero teraz trafiłem na prawdziwe "FACHURY" słyszałem jak jeden z klientów smiał się że mamy zaklinaczy psów hi,hi .
      POLECAM www.academy-dogs.pl
      • Gość: gość Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 20:40
        FACHURY USUNIEMY
        boże co to jest gościu ty chyba zapomniałeś że pies to żywa istota
        na pewno zobaczę to USUWANIE i zgłosze do straży dla zwierzat lub animalsów

• Gość: lola1260 Re: szkolenie psów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 20:52
          NIGDY NIE ODDAWAJ WŁASNEGO PSA NA przechowanie -SZKOLENIE DO KOGOKOLWIEK
          PIES PRZEŻYJE TRAŁME PO ROZŁACE Z WŁAŚCICIELEM
          a ty nie widzisz jak ten ktoś uczy TWOJEGO psa
          jakie budowanie więz jak go oddajesz
          TAKA szkoła to tylko do zbijania kasy a nie budowania relacji PIES-WŁAŚCICIEL
          POWINNO się karać takich ludzi

• amebamodra Re: szkolenie psów? 22.12.10, 11:10
      Z całego serca odradzam Academy-dogs. Wyjątkowo pskudnie traktują klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka