Dodaj do ulubionych

Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:57
Pozwolicie ze pociagne jeszcze watek kulinarny.

Jaka jest najbardziej dziwna albo egzotyczna potrawa jaka jedliscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabat Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 18:58
      Raclet
      • Gość: Agrest Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:24
        A co to takiego?!

U mnie kartofle... bryzgane :-((
    • Gość: Teddy Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 14:39
      Pewnie dla niektorych nie bedzie to zaskoczenie, ale ja jadlem po raz pierwszy
      osmiornice.
    • Gość: Loona Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 15:56
      A owoc moze byc? To ja jadlam Rambutany!
    • Gość: Beki Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 16:39
      A co to za owoc?
      • Gość: Nataliaa Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:05
        W sumie to nie najdziwniejsza ani najbardziej egzotyczna,ale jakoś ta (tę? )
        potrawę zapamiętałam.
        Tzn nie wiem dokładnie co to było,ale taką pyszną potrawę przygotował Chińczy
        (Japończyk? ),który odwiedził moją sąsiadkę.Nie przepadam za mięsem,ale to co
        on przygotował...pycha!
        • Gość: Agrest Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:11
          A co bylo skladnikami potrawy? Byl ryz? Jakie dodatki? Jak Twoja sasiadka sie z
          nim porozumiewala? Po angielsku?
          • Gość: Nataliaa Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:15
            ryż,jakieś mięso,grzyby(które uwielbiam),fasolka szparagowa..
            a sąsiadka rozmawiała troche po niemiecku,trochę na migi.
            • Gość: Agrest Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:16
              Ja tez lubie grzyby, ale uwielbiam najbardziej pieczarki
    • Gość: Murzyn Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 18:23
      Dla mnie moze nie egzotyczna ale dziwna potrawa jest kurczak w ananasie.
      Dziwna, bo dziwne jest dla mnie polaczenie miesa z owocem
    • Gość: Jajo Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:09
      Stek z nosorożca
    • Gość: Damian Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 21:46
      Musze sie pochwalic. W tej chwili jem cos dziwnego co nazywa sie papierem
      ryzowym...
    • Gość: Pati Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 21:51
      Widzialam to w sklepie, ale nie wiem jak to moze wygladac i jak sie to
      przyrzadza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka