Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:57 Pozwolicie ze pociagne jeszcze watek kulinarny. Jaka jest najbardziej dziwna albo egzotyczna potrawa jaka jedliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabat Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 18:58 Raclet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:24 A co to takiego?! U mnie kartofle... bryzgane :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 14:39 Pewnie dla niektorych nie bedzie to zaskoczenie, ale ja jadlem po raz pierwszy osmiornice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 15:56 A owoc moze byc? To ja jadlam Rambutany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 16:39 A co to za owoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:05 W sumie to nie najdziwniejsza ani najbardziej egzotyczna,ale jakoś ta (tę? ) potrawę zapamiętałam. Tzn nie wiem dokładnie co to było,ale taką pyszną potrawę przygotował Chińczy (Japończyk? ),który odwiedził moją sąsiadkę.Nie przepadam za mięsem,ale to co on przygotował...pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:11 A co bylo skladnikami potrawy? Byl ryz? Jakie dodatki? Jak Twoja sasiadka sie z nim porozumiewala? Po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:15 ryż,jakieś mięso,grzyby(które uwielbiam),fasolka szparagowa.. a sąsiadka rozmawiała troche po niemiecku,trochę na migi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:16 Ja tez lubie grzyby, ale uwielbiam najbardziej pieczarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 18:23 Dla mnie moze nie egzotyczna ale dziwna potrawa jest kurczak w ananasie. Dziwna, bo dziwne jest dla mnie polaczenie miesa z owocem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:09 Stek z nosorożca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 21:46 Musze sie pochwalic. W tej chwili jem cos dziwnego co nazywa sie papierem ryzowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Najdziwniejsza lub egzotyczna potrawa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 21:51 Widzialam to w sklepie, ale nie wiem jak to moze wygladac i jak sie to przyrzadza. Odpowiedz Link Zgłoś