Dodaj do ulubionych

Ratujmy słupską koszykówkę

IP: 10.10.41.* 27.06.01, 17:06
Propounuję małą sondę dla inteligentnych ludzi na forum inteligentnej Gazety.
Jak i czy wogóle mozna uratować słupską koszykówkę. Proszę o wpisywanie opinii
i propozycji. Według mnie słupski basket da sie uratwoać.
Obserwuj wątek
    • Gość: kazik Re: Ratujmy słupską koszykówkę IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 16:56
      sam sobie ratuj. Banda leniwych obibokow za straszna kase udawala ze gra.
      A gdzie zniknela kasa?????
      Nie ma chetnych do marnowania pieniedzy, lepiej niech zrobia boiska dla
      mlodziezy na kazdym osiedlu i kupia kilka pilek.
      • Gość: Ponton Re: Ratujmy słupską koszykówkę IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 23:51
        A ty bys gral za darmo czy co?!
        • Gość: tomek Re: Ratujmy słupską koszykówkę IP: *.sap-ag.de 26.08.01, 11:03
          A co to znaczy "slupska koszykowka" dla koszykarzy ??? To byly, dobry klub,
          majacy tylko jedna wade, nie placi. A moze chodzi Tobie o skrzykniecie zespolu
          amatorskiego ??? No to ma sens, tyle ze, jezeli w Slupsku jest taki sam goracy
          zar za basketem, jak za Forum "Slupsk", to widze to tak sobie (prawie szaro).
          Ale jak mawial moj ulubiony poeta -

"Nie trac nadzieje, jakoc sie kolwiek dzieje"

uzdrawiam
          • Gość: sabat Re: Ratujmy słupską koszykówkę IP: 10.10.41.* 26.08.01, 13:02
            Dla takiego sympatycznego miasta, ale skadinąd dziury że głowa mała, koszykówka na wyoskim poziomi tye
            jedynmy kontakt z cywilizacją prze duże S. Może kiedys zagramy w europejskich pucharach. Tak,że ratować i
            jeszcze ratować. Mój sposób na pomoc. Taki w jak innych dziedzinach życia miasta. Wyrzucić złodziei, zatrudnić
            fachowców,
            • Gość: piter Re: Ratujmy słupską koszykówkę - jestem ZA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 23:01
              sabat ma racje, dzieki Czarnym cos sie dzieje w tym miescie. Bez niej jedyna
              atrakcja dla naszej mlodziezy sa jedynie wycieczki do niemieckiego cudu,
              realowskiego bullshitu !!!
        • Gość: Zuza Re: Ratujmy słupską koszykówkę IP: *.as1.man.portone.com 28.08.01, 18:16
          Pozwole sobie dorzucic moje trzy grosze do tej dyskusji. Nie wiem, czy
          pamietacie jak z 7 lat temu juniorzy z Czarnych weszli po raz pierwszy do
          finalu (w ktorym to ,nota bene, zajeli ostatnie miejsce) ale mecz
          kwalifikacyjny byl w Slupsku, no i chlopaki ze Slupska, m.in. moja owczesna
          sympatia-Grzesiek Lotysz, Marchewka i inni w pieknym stylu wygrali to
          spotkanie. To chyba byl zloty wiek naszej koszykowki. Z bezposredniego,wyzej
          wspomnianego zrodla wiem, ze chlopcy mieli wtedy swietnegi trenera, no i
          sponsora-Zaklady elektryczne. Szkoda, ze Slupsk nie ma juz swojej druzyny,
          ktorej mogl by tak goraco kibicowac.....
    • Gość: tomek Re: Ratujmy słupską koszykówkę IP: *.sap-ag.de 26.08.01, 16:40
      Hmmm, a kto to sa ci zlodzieje ???, kim sa fachowcy, kto ich zatrudni ???
      oni ???, jacy oni ??? sport pod egida panstwa sie skonczyl wieki temu, jezeli
      klub znajdzie zainteresowanego sponsora, to wszystko OK, tylko na tym to
      polega, no ale zeby go znalezc, trzeba wprzody pare spotkac wygrac ...
      • Gość: Colio Re: Ratujmy słupską koszykówkę IP: 10.10.41.* 27.08.01, 11:25
        To przecież ten klub miał sponsora i wygrywał, tylko kase klubową rozklradli.
        Fachowcy są w Słupsku, Ale zgadzam sie ze stwierdzeniem - kto ich zatrudni.
        • Gość: Fan Re: Ratujmy słupską koszykówkę IP: 10.10.41.* 27.08.01, 16:22
          Zgadzam się, że koszykówka to jedna z niewielu atrakcji na wysokim poziomi i
          możemy się pokazać w Polsce. Warto to utrzymać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka