johana19 30.03.09, 21:10 Gdzie mozna kupic (sprzedać) rzeczy typu wózki, łóżeczka, leżaczki itp. Jest jeszcze jakiś w Słupsku? NASZA LENA i mały lipcowy LOKATOR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kari Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: *.tktelekom.pl 02.04.09, 17:25 Joasiu! są dwa jeden jest na ulicy Piłudzkiego, tak pośrodku w takim małym zielonym budyneczku, ale jest bardzo zadko otwarty ( odrazu ci powiem że Pani bardzo zdziera z ludzi którzy np. nie znaja sie na cenach przyrządów dziecięcych twierdząc że takie powinny byc ceny) A drugi jest na ulicy Wolności pod biedronką, schodkami w dółale tam niestety pani oddaje pieniądze dopiero po tym jak uda jej sie sprzedac wstawiony towar. A co byś chciała kupić mam po swojej córci w bardzo dobrym stanie łóżeczko w koloze olchy z materacem i wózek Deltim fokus w kolorze czerwonym do sprzedania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
b.dori Re: Komis z artykułami dla dzieci 14.04.09, 10:30 ja mam do sprzdania nowe ubranka, leżaczek, przewijak i wózek Atlantic oraz fotelik samochodowy na gwarancji tel. 608870623 jESTEM Z USTKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: 138.106.14.* 13.08.09, 10:49 Ja i wózki i foteli i leżaczek kupiłam w Komisie na Wolności (pod Biedronką) i potem je tam sprzedawałam... i było na kolejną rzecz dla dziecka. Jak bede miec drugie to zrobie tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINIA Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: *.slupsk.vectranet.pl 31.07.10, 08:45 KUPIĘ SPACERÓWKĘ-PARASOLKĘ DLA CHŁOPCA, TANIO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: 178.217.39.* 09.08.10, 10:13 Sprzedam wózek CHICCO 6wd TECH tanio spacerowka+ fotelik+ gondola podaje link ze zdjeciami allegro.pl/item1182514361.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 23:41 a ja sprzedam: @ wózek x-lander xa z 2010 r. kolor jungle, info na stronie slupsk.olx.pl/wozek-x-lander-xa-z-akcesoriami-iid-162039937 @ łóżeczko z materacykiem piankowo-gryczanym @ ciuszki dla chłopca rozm.62-80 :) Odpowiedz Link Zgłoś