Dodaj do ulubionych

Komis z artykułami dla dzieci

30.03.09, 21:10
Gdzie mozna kupic (sprzedać) rzeczy typu wózki, łóżeczka, leżaczki
itp. Jest jeszcze jakiś w Słupsku?

NASZA LENA i mały
lipcowy LOKATOR
Obserwuj wątek
    • Gość: Kari Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: *.tktelekom.pl 02.04.09, 17:25
      Joasiu! są dwa jeden jest na ulicy Piłudzkiego, tak pośrodku w takim małym zielonym budyneczku, ale jest bardzo zadko otwarty ( odrazu ci powiem że Pani bardzo zdziera z ludzi którzy np. nie znaja sie na cenach przyrządów dziecięcych twierdząc że takie powinny byc ceny)
      A drugi jest na ulicy Wolności pod biedronką, schodkami w dółale tam niestety pani oddaje pieniądze dopiero po tym jak uda jej sie sprzedac wstawiony towar.
      A co byś chciała kupić mam po swojej córci w bardzo dobrym stanie łóżeczko w koloze olchy z materacem i wózek Deltim fokus w kolorze czerwonym do sprzedania.
      Pozdrawiam.
    • b.dori Re: Komis z artykułami dla dzieci 14.04.09, 10:30
      ja mam do sprzdania nowe ubranka, leżaczek, przewijak i wózek
      Atlantic oraz fotelik samochodowy na gwarancji
      tel. 608870623
      jESTEM Z USTKI
      • Gość: AGA Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: 138.106.14.* 13.08.09, 10:49
        Ja i wózki i foteli i leżaczek kupiłam w Komisie na Wolności (pod
        Biedronką) i potem je tam sprzedawałam... i było na kolejną rzecz
        dla dziecka. Jak bede miec drugie to zrobie tak samo...
    • Gość: KINIA Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: *.slupsk.vectranet.pl 31.07.10, 08:45
      KUPIĘ SPACERÓWKĘ-PARASOLKĘ DLA CHŁOPCA, TANIO!!!
      • Gość: aaa Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: 178.217.39.* 09.08.10, 10:13
        Sprzedam wózek CHICCO 6wd TECH tanio spacerowka+ fotelik+ gondola podaje link ze
        zdjeciami

allegro.pl/item1182514361.html
        • Gość: ja Re: Komis z artykułami dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 23:41
          a ja sprzedam:
          @ wózek x-lander xa z 2010 r. kolor jungle, info na stronie slupsk.olx.pl/wozek-x-lander-xa-z-akcesoriami-iid-162039937
          @ łóżeczko z materacykiem piankowo-gryczanym
          @ ciuszki dla chłopca rozm.62-80
          :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka