Dodaj do ulubionych

Jak sie robi omleta!

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:09
Niech mi ktos pomoze z omletem. Chcialem sobie przed chwila zrobic omleta, i mi
nie wyszedl. Wyszla jajecznica.

Jak sie robi zeby wyszedl taki pulchny ? Nie potrafie go przewrocic. Jak mi sie
ladnie przyrumieni i napecznieje to go chce przewalic, i wtedy mi to wodniste
co jest na wierzchu przelewa sie na boki, a spod lamie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Jak sie robi omleta! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 22:58
      :-)))))))) Agresciku, musisz energicznie podwazyc go packa i przelozyc na druga
      strone. Tylko uwazaj zeby nie zrobic tego z pluskiem!

Na talerzu nakiego omleta podaje sie czesto zgietego w pol.

Wyszedl Ci w koncu?
      • Gość: kazik Re: Jak sie robi omleta! IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 23:05
        pixi,twoja rada wcale nie ustepuje,tym,ktorzy to robia w najlepszych hotelach
        Las Vegas.i to smakuje.smacznego,tylko najlepiej na sniadanie.
        • Gość: Pixi Re: Jak sie robi omleta! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 23:20
          Jest mi bardzo milo. Dziekuje
    • Gość: Pamela Re: Jak sie robi omleta! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 12:05
      Agrest, co dzisiaj bedziesz gotowal? Pomoc?

Najlepiej jakbys tu zlapal naszego speca od kuchni: Aline. Wpada czasami.
    • Gość: Agrest Re: Jak sie robi omleta! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 12:48
      Skapitulowalem i skonczylo sie na jajecznicy.

Dzisiaj nie bede nic gotowal. Robi to zamnie ktos inny :-)

A moze ktoras z Was chcialaby mi cos przyrzadzic? Ja taki biedniutki jestem...
      • Gość: Agatka Re: Jak sie robi omleta! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:10
        Agrest, chyba Twoja ostatnia wypowiedz dziewczyny postanowily pzosotawic bez
        komentarza :-)
    • Gość: Pamela Re: Jak sie robi omleta! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 13:36
      Juz lepiej idz do baru mlecznego Agrest. Bedzie szybciej.
    • andy_sz Re: Jak sie robi omleta! 28.01.02, 20:50
      O, to znaczy ze omleta trzea przewrocic??? To dlatego nigdy mi nie wychodzil,
      ale fajnie ze sie dowiedzialem... I tak dzisiaj musze isc do fast fooda :-(((
      • Gość: Beki Re: Jak sie robi omleta! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 20:59
        Moze nie tyle przewrocic co przelozyc na pol. Andy, napisz na co sie w fast
        foodzie rzuciles?
        • andy_sz Re: Jak sie robi omleta! 29.01.02, 20:26
          Wyladowalem w Burger Kingu, Beki, wzialem cokolwiek nawet nie patrzac na nazwe
          i wsunalem marzac sobie o omlecie :-))
          • Gość: Beki Re: Jak sie robi omleta! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:56
            A ja zjadlabym sobie rumiane fryteczki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka