Dodaj do ulubionych

Oglądamy z Pixi Agenta

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:41
Pixi słonko przepraszam,wiem,że chciałaś Ty założyć taki wątek,ale mnie później
raczej nie będzie i nie chcę byś pomyślała,że zapomniałam. :)
A o tym Twoim typie napiszę jutro.
Na resztę pewnie też możesz liczyć.Miłego dnia Wszystkim życzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agrest Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:49
      Wchodze. Jestem z Wami.
    • Gość: Pamela Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 13:30
      Bede na pewno! I pokomentuje po programie!
    • Gość: Beki Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 14:59
      Juz wiem na pewno ze ja tez bede miala czas!
    • Gość: Jasio Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:18
      Jak reszta domownikow nie bedzie miala nic przeciwko to tez se ogladne. Dzisiaj
      ogladalem juz powtorke sprzed tygodnia!
    • Gość: Damian Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 17:08
      Bede ogladal bo lubie, ale i tak wiem kto sie podoba Pixi...
    • Gość: Pixi Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 20:22
      No calkiem niezla frekwencja sie zapowiada! :-)

Ja juz na stanowisku!
    • Gość: Pamela Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 20:40
      No to juz za dwie minutki...
    • Gość: Agrest Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 21:23
      Ale jaja z tymi "glupimi". Ogladam dalej...
    • Gość: Pamela Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 21:49
      Pixi, cos mi sie zdaje ze Twojn faworyt jest tez moim typem :-)

Mam nadzieje ze za chwile nie odpadnie
      • Gość: Nataliaa Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 21:59
        Pixi:
        wyeliminowałam Darka,Bartka i Romka.
        Został Wojtek i Mirek.Więc na pewno któryś z tych dwóch.Mi bardziej pasuje
        Wojtek,ale obstawiam,że Tobie podoba się Mirek.
        Dzisiaj dasz znać? Mam nadzieję,że tak.
        • Gość: Damian Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:07
          Nataliaa, cos mi sie zdaje ze pudlo. Ja po tym odcinku jestem juz pewien.

Pixi wybrancem jest a raczej mozna juz rzec byl Wojtek.

Czemu? Zgadza sie wszystko: niewysoki, drobny, spokojny, wrecz niesmialy.
          To jeszcze nie jest pewniak, ale pewniak jest jeden jest super inteligentny, i
          bardzo przypomina mi wlasnie Pixi. Mysle ze to on na 100 %.

Poza tym zobacz ze cos dlugo nasza kolezanka milczy. To tez jakis znak.
          Pixi, nie martw sie, w niedziele bedziesz mogla sobie go ostatni raz obejrzec :-
          )

Napisz chociaz ze mam racje to wzrosna moje notowania na forum :-)
    • Gość: Agrest Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 21:58
      Pixi, Twoj Bartek przeszedl. Dobrze zgadlem?
    • Gość: Pamela Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:00
      Dzisiaj odpadl najbardziej inteligentny facet z Agenta...

Mysle ze Agentem jest Roman (coraz bardziej sie ku temu sklaniam).

Szkoda Wojtusia...
    • Gość: Beki Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:03
      No Pixi, trzymasz sie? :-)

Agentem jest Hanka bo wmawia ze obstawiala za Wojtkiem, a wczesniej podczas
      przesluchan podawala inne osoby. Poza tym trzeba byloby byc kamikadze zeby tak
      obstawiac, bo facet robil kazde zadanie ze skutkiem. Mysle ze ona chce
      odciagnac od siebie uwage widzow.
      • Gość: Nataliaa Re: Pixi dzisiaj!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:13
        Napiszę jak nie dziś to jutro,dlaczego resztę wyeliminowałam.Na pewno Wojtek
        lub Mirek.Chociaż mi się Mirek w ogóle nie podoba.
    • Gość: Pamela Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:13
      Wypadam juz na dzisiaj z internetu.

Pewnie nie doczekam sie odpowiedzi, ale i tak wiem ze to byl Wojtek. Tak jak
      napisalam tez bylby w moim typie gdybym wczesniej uwazniej na niego zwracala
      uwage. (Jego nawet trudno bylo zauwazyc w grupie taki byl na uboczu).

Pixi slonko, glowa do gory! Ja jestem jeszcze za Bartkiem. Tez jest fajny.

P.S. A ta Beata kiedy wyleci?
    • Gość: Pati Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:20
      :-)

No ciekawe czy moja przyjaciolka dzisiaj uraczy wspolnych ogladaczy
      odpowiedzia.
      Nie moge powiedziec nic wiecej. Niech ona sie wypowie...

:-)
    • Gość: Agrest Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:22
      Nataliaa, a czemu nie bierzesz pod uwage Bartka?

Czemu wszyscy tylko za tym Wojtkiem? Co on ma takiego? On byl przeciez slabo
      zbudowany. Moja ideologia sie przewraca!
      • Gość: Agrest Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:24
        Acha, a po dzisiejszym odcinku mysle ze Agentem jest Darek. Jest zlosliwy i
        wprowadza zla atmosfere w grupie. Jest cwany. Mirka tez nie wykluczam.

Z tym podzialem na glupich to ta czarna Pani przesadzila. Mogla siebie dac do
        glupich i wtedy o jedna osobe obrazona byloby mniej.
        • Gość: Nataliaa Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:33
          Pixi!czemu nas tak męczysz?
          Stawiam jednak na Wojtka,bo ja w Mirku to żadnych jakiś cech mi się
          podobających się nie dopatrzyłam.Agrest:Bartek na pewno nie,bo jest
          przystojny,a po drugie Pixi lubi facetów z jajami.
          • Gość: Pixi Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:39
            No jestem, jestem...

Troche sie zdenerwowalam po programie. I stad ta przerwa. A nerwuska ze mnie
            mala ze hej.

W kazdym razie prawie wszyscy dostajecie nagrody uznania (dyplomy wyslane
            zostana poczta). Tak, moj typ to tylko i wylacznie Wojtek. I nie moglo byc
            inaczej :-)

Facet imponowal mi wiedza (uwielbiam takich), a poza tym spokojem i jeszcze raz
            spokojem (tez uwielbiam takich) :-)
            No a poza tym moim zdaniem byl przystojniak. Ja takich lubie.

Agresciku, nie zawsze facet ktory jest drobny musi byc nieatrakcyjny. Ten byl
            piekny swoja inteligencja i zachowaniem. A do wygladu tez sie nie przyczepiaj
            bo byl OK. Ja takich wole. :-)

Tylko czemu on musial odpasc ?! :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

P.S. A co do Mirka to zupelnie nie moje rejony...
    • Gość: Agrest Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:45
      Ale Pixi, on byl tylko inteligentny (tego nie kwestionuje), ale nie powiesz mi
      ze mogl imponowac takiej dziewczynie jak Ty uroda...
    • Gość: Pixi Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:55
      Agrest, ale mnie rozsmieszasz! :-00000

Ja tutaj dzisiaj smutna jestem a Ty mnie tak rozbawiasz :-)

A skad Ty wiesz jaka ja jestem? Przeciez mnie nie znasz?:-)
      Oj Agrescik, mlody (chyba) jeszcze jestes. Mezczyzna nie musi byc napakowany
      zeby byc pieknym. Mam nadzieje ze to rozumiesz.

Widzisz ten Wojtek podczas pierwszego odcinka nie byl przeze mnie prawie
      zauwazany, bo go prawie nie bylo widac (tak jak to chyba Pamela powyzej
      napisala). Dopiero potem zaczelam na niego spogladac uwazniej po tym jak
      wyroznial sie z grupy wiedza i bystroscia. No i tak sie zaczelo. Potem ujal
      mnie tym ze byl taki cichy i sympatyczny. No a jeszcze potem to i zaczelam
      dostrzegac w nim i walory wizualne. I wolalabym na przyklad takiego Wojtka
      milion razy niz np. super przystojniaka Salete, Zebrowskiego lub Delaga.

I nawet moj luby ogladajac poprzednie odcinki stwierdzil ze jest za nim, bo
      facet rowny jest (a on stale krytykuje mezczyzn).

Pozdrawiam!
    • Gość: Agrest Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 23:17
      No to powiem Ci Pixi ze mnie troche pocieszylas. I moze wyuczysz mnie z
      kompleksow... :-)
    • Gość: Pamela Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 17:23
      No i jasne! Mialam racje! Wojtus byl Pixi!

Mam jednak nosa! Pixi, nie martw sie, zobaczymy go jeszcze na koniec w
      podsumowaniu, i niedlugo bedzie z nim wywiad.

Agrest, jeszcze troche z kobietami dojrzalymi pogadasz i bedziesz chodzacy
      ideal :-)
      • Gość: Nataliaa Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 18:21
        No to tak: Damiana notowania na forum wzrosły. :)
        Pixi,mam nadzieję,że się nie obrazisz jeżeli nie obejrzę następnego odcinka.Dwa
        to i tak za dużo jak dla mnie.
        Pozdrawiam Wszystkich.Miłego ogladania następnego odcinka.
        • Gość: Pixi Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 19:27
          Nie martw sie Natalka, juz nawet ja nie bede miala takiego zapalu w
          ogladaniu ;))
    • Gość: Beki Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:15
      Pixi, o ktorej jutro jest wywiad z Wojtkiem na TVN? Chce ogladnac. Napisz bo Ty
      jestes specjalistka od tego.
      • Gość: Pixi Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:41
        22 i troche.

Nataliaa, spojrzysz w ekran? To bedzie tylko wywiadzik, nie bedzie juz Agenta :-
        )
    • Gość: Pati Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:00
      Pixi, jestem jutro u Ciebie na ten wywiad. Przy okazji oddam Ci wiesz co.
    • Gość: Pamela Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:47
      Tez bede ogladac.
    • Gość: Pixi Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:08
      OK, to ogladamy! :-)
    • Gość: Agrest Re: Oglądamy z Pixi Agenta IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:18
      A moge z Wami tez ogladac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka