Gość: sonia IP: *.streamcn.pl 06.08.07, 16:20 Czy ma ktoś w Częstochowie kotka brytyjskiego .Zastanawiam się nad kupnem i chcę się poradzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anika Re: kotki brytyjskie IP: *.range81-132.btcentralplus.com 06.08.07, 20:52 czesc osobiscie jestem w posiadaniu takiego kota zdobylam go przypadkiem poniewaz tam gdzie mieszkam wlascicielka miala dosc spora gromadke tych kotow,wiec podarowala mi ja.Koty te sa bardzo pieknymi kotami maja piekna siersc jezeli posiadasz dosc duzo wolnego czasu musisz go poswiecic na wyczesywaniu tak pieknej puszystej siersci,moja kotka ma dosc ciekawe umaszczenie poniewaz jest koloru brazowego,nie wymaga specjalnego pokarmu i jak kazdy kot chodzi swoimi sciezkami,ale jezeli jej lub jego nie wychowasz wejdzie Ci na glowe, ttak jak to robi moj kot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: kotki brytyjskie IP: *.66.inds.pl 07.08.07, 22:16 a ma ktoś w cz-wie do sprzedania kotki bytyjskie bez rodowodu po przystępnej cenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: kotki brytyjskie 08.08.07, 15:49 rasowy + rodowodowy , nie ma rasowych bez rodowodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbicielka kotów Re: kotki brytyjskie IP: *.man.czest.pl 08.08.07, 15:36 A może mogłabyś przygarnąć jakiegoś bezdomnego kotka? To nic nie kosztuje,a dasz dom samotnemu stworzeniu, tyle jest bezdomnych kotów czekających na dom. Zachęcam Cię do odwiedzenia forum www.miau.pl - jest tam specjalny dział poświęcony adopcjom z opisami i zdjęciami kotów, jest ich tam setki, może znajdziesz kotka podobnej urody co brytyjczyki ? Albo odwiedź chociażby stronę naszego częstochowskiego schroniska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś