Gość: Alina IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:43 Jaka jest Wasza ulubiona jajecznica? Macie jakies specjalne dodatki? Czy moze lubicie prosta i niewymyslna? Podzielcie sie recepturami. Jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teddy Re: Jaka jajecznice lubicie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:09 Niewyszukana, slabo scieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Jaka jajecznice lubicie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:40 Z dodatkiem szczypiorku i pomidorow. Bez plywajacego bialka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Jaka jajecznice lubicie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:47 Bez pomidorów.Ze szczypiorkiem.Na dwa sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Jaka jajecznice lubicie? 01.02.02, 20:21 A ja lubie jajecznice na pokrojonej, podsmazonej szynce i cebulce, srednio scieta z dodatkiem sera, fajnie ze mi przypomnieliscie, nie wiedzialem co na obiad dzisiaj zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Jaka jajecznice lubicie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:46 Ja tez lubie z dodatkiem sera, szczypiorku, pomidorow i oliwek. Koniecznie mocno scieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Jaka jajecznice lubicie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 12:22 Z tartym serem i jakimis ziolami (oczywiscie ja takiej robic nie lubie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Jaka jajecznice lubicie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 18:29 Z rozdziabanym zoltkiem i bialkiem na jedna mase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajko Re: Jaka jajecznice lubicie? IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:10 Z 5 jaj Odpowiedz Link Zgłoś