Gość: Mesalina IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 20 lat temu spakujcie sie za mnie.2 tygodnie,tunezja-co bierzemy????? Wasze propozycje,a ja zrobie sobie z tego liste.Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: Pakujemy sie 20 lat temu koniecznie - dobry krem z filtrem i czapeczka na glowe, kostium kapielowy. Ja sama mam tendencje do zabierania za duzo rzeczy i zawsze na wyjezdzie jeszcze cos mi sie spodoba i kupuje... Jesli bedziesz te 2 tyg w jednym hotelu to mozesz sobie pozwolic na nadmiar. Jesli jednak bedziesz w drodze to trzeba sie lepiej zastanowic Moje podpowiedzi: - plastikowe klapki - ladniejsze i wygodne sandalki/polbuty (do elegantrzego stroju i do polazenia po miescie) - zakryte sportowe buty, spodnie np. bojowki, bluza, cienka kurtka przeciwdeszczowa - na sobie w podrozy. Nie wiem jaka pogoda bedzie w Tunezji. - bielizna (aby nie w nadmiarze, zawsze mozna przeprac w reku) - szorty, spodnica - lekkie spodnie z materialu nadajacego sie na wieczorne wyjscie - sukienka - kilka koszulek - cos do spania - minimum kosmetykow Dobrze jest wziac rzeczy, ktore przy roznych polaczeniach nadaja sie na wieczorne wyjscie do baru badz na dzien. Czasem wystarczy dodatkowy elegancki szal i kolczyki aby zmienic styl z codziennego na elegantrzy. No i musisz sie zastanowic jak bedziesz spedzac czas. Odpowiedz Link Zgłoś