Dodaj do ulubionych

stroje dla Barbie - wzory

11.07.11, 21:36
picasaweb.google.com/severo.elisiane/BarbieVestidos#
ktoś kiedyś szukał sukienek dla Barbie - tu jest prawdziwa skarbnica
Obserwuj wątek
    • baarbara Re: stroje dla Barbie - wzory 11.07.11, 21:37
      picasaweb.google.com/severo.elisiane/VestidosDeCrochetDaBarbie tu jeszcze jeden link
    • yula Re: stroje dla Barbie - wzory 16.07.11, 23:08
      a podepną sie by nie mnożyć wątków, moja córka (6-lat) uczy sie szydełkować, i dziś wymyśliła że chce zrobić ubranko dla swojej Arielki (lalka w stylu Barbie), ja na szydełku robiłam tylko serwetki i to ze wzorów rozpisanych lopatologicznie po polsku/rosyjsku więc zgłupiałam.

show.7ya.ru/private-showphoto.aspx?RubrID=150161&PhotoID=1303800 na tej stronie znalazłam wdzianko(kamizelka), wygląda że najłatwiej sie robi i młoda da radę sama zrobić chociaż część, ale moje pytanie czy to sie robi z trzech części które potem się zszywa? Czy zaczyna się jedną a potem sie rozdziela? I rozumiem że potem wszystko obrabia sie jeszcze dookoła?
      proszę o pomoc bardziej doświadczone forumowiczki smile
      • baarbara Re: stroje dla Barbie - wzory 31.07.11, 10:44
        moim zdaniem trzeba zszyć, chociaż ja robiła przewaznie ubranka jak serwetki z większą dziurą na pas , brałam wzory z serwetek. Potem dorabiałam górę od tego pasa jak tubę i szeleczki lub wiązanie na szyi. Wychodziły super balowe suknie wink
      • alchor Re: stroje dla Barbie - wzory 31.07.11, 23:31
        Witam.Robiłam ten komplecik w jednej części bez zszywania
    • agnieszka_sn6 Re: stroje dla Barbie - wzory 29.10.11, 10:40
      picasaweb.google.com/117997282341128903992/RopaBarbieCrochet?gsessionid=dGgO465GHk64LVfxYblSIA
      picasaweb.google.com/Zosia32.7/VestidosDeBarbie#
      bardzo dużo ubranek dla barbie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka