justyna_2_00 05.04.08, 17:35 zapraszam do nowo powstałej galerii www.rekodziejnia.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula27121 Re: :)) zaproszenie 05.04.08, 21:35 Nie wiem, czy ja źle szukam.....? Ale ja tu prawie nic nie mogę znaleźć. Tylko kilka pozycji( Odpowiedz Link
irenaki Re: :)) zaproszenie 06.04.08, 00:13 Obejrzałam,poczytałam i nurtuje mnie jedno pytanie.Z czego ta galeria chce zyc, nie pobierając zadnych opłat. ZADNYCH. W takich sytuacjach zaczynam byc nieufna, a WY? Odpowiedz Link
justyna_2_00 Re: :)) zaproszenie 06.04.08, 00:41 bo to galeria stworzona przez osoby, które nie chcą sprzedawać swoich prac i dawać za to komuś 30-40%. a tak w ogole to w necie jest mase serwisów darmowych i ludzie to robia, bo maja z tego frajde, dlaczego nie moze byc czegos takiego z rekodziełami?? Odpowiedz Link
br0mba Re: :)) zaproszenie 06.04.08, 11:54 widzialam to ogloszenie juz na kilku forach i zajrzalam i pierwsze co zobaczylam to BRANZOLETKI, bransoletki pisze sie przez "s" a nie przez "z" Odpowiedz Link
irenaki Re: :)) zaproszenie 07.04.08, 10:52 Witaj brOmba. Oglądam Twoje stworki i niesmialo pytam. Jaki jest los tych uroczych stworków? Robisz je do szuflady , czy masz jakis rynek zbytu? Odkąd nie musze wstawac o 6 i pedzic do pracy ( emerytura) mysle co zrobic z moimi pracami które zajmują juz za duzo miejsca. Pozdrawiam Odpowiedz Link