Dodaj do ulubionych

Wesele w Hotelu Borys

22.11.10, 13:48
Witam
Planuję wesele w Hotelu Borys. Czy ktoś może się podzielic wrażeniami z podobnych imprez w tym miejscu? Jestem ciekawa czy jedzenie jest dobre i czy jest go dużo na stołach, czy obsługa jest miła i czy kolumny nie przeszkadzają w tańczeniu?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje :)
Obserwuj wątek
    • ewelinaz25 Re: Wesele w Hotelu Borys 22.11.10, 17:56
      byłam i zachwycona nie jestem, nic specjalnego, jedzenia mało, wszystko wyliczone, ciasno, kolumny przeszkadzają, poza tym kradną (obsługa), nie polecam!
      • danuta_joanna Re: Wesele w Hotelu Borys 01.02.11, 17:14
        czy mogłabyś napisać coś więcej na ten temat?co kradła ta obsługa (alkohol, okradała torebki gości?) na ile osób było to wesele? jestem ciekawa, bo też tam będę miała wesele; z tego co wiem, to ciasto kupuje się poza hotelem, więc to nie wina obsługi, że bylo go mało, pary młodej, bo chciała zaoszczędzić na gościach;
        • ewelinaz25 Re: Wesele w Hotelu Borys 02.02.11, 20:21
          nie pisałam o cieście, zaznaczyłam, ze było ciasno. Jedzenie wyliczone na maksa, surówek mało, mięsa zdecydowanie za mało, obsługa powyciągała z prezentów, które przygotowali młodzi dla rodziców słodycze, pokradli piękne bukiety, sala beznadziejna, te filary na sali to porażka. Poza tym sami właściciele mają poważne zarzuty ze strony urzędu skarbowego (ostatnio urząd skarbowy dzwonił do mojej teściowej z zapytaniem ile zapłaciła za wesele, bo właściciele nie wykazywali dochodu, czyli nie wystawiali rachunków). Nigdy oszustom nie powierzyłabym zorganizowanie i obsłużenie najważniejszej imprezy w moim życiu
          • danuta_joanna Re: Wesele w Hotelu Borys 03.02.11, 11:33
            dziękuję za informację:); z drugiej strony słyszałam też pozytywne opinie o tym hotelu, dlatego zdecydowałam się tam zorganizować wesele; jeśli chodzi o rachunek, to dostałam go zaraz po wpłaceniu pieniędzy; na ile os było to wesele? co do ilości jedzenia to można wybrać różne opcje i ilości jedzenia, więc chyba przed weselem wiadomo już ile czego znajdzie się na stołach, prawda?
            pozdrawiam
            • ewelinaz25 Re: Wesele w Hotelu Borys 04.02.11, 10:51
              wesele było dość spore, około 120 osób, i jedzenia było zamówione tyle, ile powinno być, kwestia teraz tego, ile tak naprawdę podadzą. Mnie się nie podobało, lokal na wesele w okolicach 100 osób nie nadaje się, sala jest zdecydowanie za mała, ciasno, nie można się swobodnie pobawić. Życzę trafnego wyboru i udanej zabawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka