manny-jestem 20.10.10, 17:28 Dla Tych których chorba nie dotknęła tak daleko że myśleć już nie potrafią. kajetanskalski.salon24.pl/241125,rachunek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg szczególnie końcowy fragment 20.10.10, 18:00 A potem starały by się go już raczej spokojnie komentować i wyciszać emocje. Tak postąpili Tusk i Schetyna. A Kaczyński zaczął od gwałtownego ataku. W tej sytuacji psychicznej miałby do tego prawo jako osoba prywatna. Nie wszyscy jednak zawsze robią ze swego prawa użytek. Za dużo jest tłumaczeń natury psychologicznej i farmakologicznej. Jako polityk nie ma do tego prawa. No i kuriozum; od tej pory każde i ten No i kuriozum; od tej pory każde słowo przeciw PIS ma być wezwaniem do morderstwa. Czyli mamy w polityce i kampanii wyborczej stronę, której nie wolno krytykować ! pomysl,pomyśl Manny Dzieki za link. Jak myslisz. Która ze stron walnie się w pierś i wyciszy...przynajmniej na jakiś czas? A. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: szczególnie końcowy fragment 20.10.10, 18:08 To że Kaczyński przesadził nie tłumaczy sku...synstwa drugiej strony które widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ty chcesz grać sędziego z taką per Cep-cją?odpowie 20.10.10, 18:16 sz mi CZY POGADASZ JAK RÓWNY Z ROWNYM? Czy przystaniesz do nich z obawy że zarazisz sie trOOndem? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Ty chcesz grać sędziego z taką per Cep-cją?od 20.10.10, 18:20 Haszu , takie własnie teksty dyskwalifikują Ciebie jako osobę wartą rozmowy jak równy z równym. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Mo taaaaaaak jezdem trOOnd piczy na co przystajesz 20.10.10, 18:32 z chęcią.............BEZ REFLEKSJI ZE O TO CŁAY ZCAS W POLSCE SI E ROZCHODZI . To b. milicjant jest i ma 2 synów w POlicji. Rozumiesz ? ZOMO..on broni stojacyh OBOK niego..metdami jakie pamięta........ uwierzył Tuskowi w POdejrzliwość + NIEnawisć_ ______IQ=?_____________________> 19.5 cm? Nie zapominaj, zę kilkatroktnie NIE ZAUWAZŁĄME TWOICH paskudnych postów z wyrazami krańcowego lekceważenia mego IQ i obycia. POD OBOWIAZUJACE DYKTANDO AQUANETU STEROWANE małym piczatym iqujkiem wodza Lemingów. 1 próby nie wytzrymujesz .............a pieprzysz jak obiektywny znajacy rzecz sędzia. I nawet Ci na myśl nie przyszłom ze mnie kilkakrotnie nie zauważajac poPOnizyłeś. A skrę ma cienisienszą cienszą od piczego Hymena. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________Teraz Cię gorąco i szczerze przeproszę! 20.10.10, 18:39 ___________#-TESTU NIE ZDAŁEŚ niestety!_przepraszam Cię!_______ Wybaczam i proszę o WYBACZENIE! _Po tym już ...wqrwiles mnie przystajac do Targowicy SBeckiej...nie wiem cyz świadomie. .....moze KONTEKTSU?...nie znasz? _______ Wiele wskazuje na to, że do procesu konwersji kalendarza Majów do kalendarza gregoriańskiego, mogła zakraść się pomyłka wynikająca z wzięcia pod uwagę błędnych założeń. To powoduje, że błąd w obliczeniach może wynosić 50 albo nawet 100 lat. Oznacza to, że ostateczny czas, który wg zapowiedzi ma nadejść za nieco ponad 2 lata, może nastąpić znacznie później albo... wcale. Istnieje tez bowiem pewne prawdopodobieństwo, że w trakcie transformacji kalendarza dokonano przeszacowania. A to oznaczałoby, że czas wskazywany przez Majów jako schyłkowy, już dawno mamy za sobą. _________________ ich też zabił szaleniec, czy winny jest pan Jarosław Kaczyński? 1. bp Mieczysław Cieślar † 18.04.2010 r. - Duchowny zginął w godzinach nocnych w wypadku samochodowym. Miał byc nastepca ks.Adama Pilcha – ktory zginal w Smolensku. Bp Cieslar był przewodniczącym Kolegium Komisji Historycznej w sprawie inwigilacji luteran przez SB (sprawa Zwierzchnika Kościoła Ewangelicko-Augsburskiego bp Janusza Jaguckiego) Jak twierdził -otrzymał smsa ze Smoleńska od swojego zwierzchnika ks. Pilcha, który zginął w Katastrofie Smoleńskiej 2. dr Dariusz Ratajczak † 28.05.2010 r. - Zginął w bardzo zagadkowych okolicznościach. Dariusz Ratajczak (48 l.) był doktorem historii, jedynym w Polsce skazanym za „kłamstwo oświęcimskie”. Znajdujące się w stanie znacznego rozkładu zwłoki znaleziono w ubiegłym tygodnie w samochodzie renault kangoo, który prawdopodobnie od 28 maja stał na parkingu pod “Karolinką”. Gwoli uczciwości trzeba dodać, że był też ofiarą nagonki w “Wyborczej”. 3. Krzysztof Knyż † 02.06.2010 r. - ‘Operator Faktów nie żyje’, taka informacja pojawiłą się w serwisie tvn, bez szczegółów. Pracował z W. Baterem (tym, który pierwszego dnia podał poprawną godzinę katastrofy, co media odkryły po 10 dniach) Śmierć operatora nieomal przemilczana…ponoc w Polsat News (platforma cyfrowa) byla relacja na zywo i pokazyno jak TU154 laduje awaryjnie i nie byl to banajmniej rozbity w drobny mak samolot ale dobrze zachowana maszyna – czy ktos to ogladal? ma nagranie? 4. prof. Marek Dulinicz † 06.06.2010 r. szef “rzekomej”grupy archeo ktora miala wyjechac do Smolenska-nie zyje…zginal w wypadku samochodowym. 5. Wojciech Sumliński (przeżył) 08.06.2010 r. - Dziennikarz śledczy Wojciech Sumliński uderzył w Białej Podlaskiej samochodem w mur cmentarny. W oponie znaleziono poziomo wbity gwóźdź, który ją przedziurawił. Dziennikarz chce złożyć do prokuratury zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Uratował go fakt, że planując wyjechać do Warszawy, chcąc coś załatwić jechał jeszcze po mieście. Dzięki temu prędkość w momencie pęknięcia opony wynosiła 60 km/h ps. Pod koniec ubiegłego toku też zdarzyła się dziwna historia. Grzegorz Michniewicz, dyrektor generalny Kancelarii Premiera Tuska zmarł nagle 23.12.2009 r. – powiesił się na kablu od odkurzacza. Nie zostawił listu pożegnalnego. W wieczór poprzedzający tragedię Grzegorz Michniewicz przeprowadził trzy rozmowy telefoniczne w dziwnym, nietypowym nastroju (z żoną, pewnym urzędnikiem i ze swoim przyjacielem) oraz wysłał serię SMS-ów. Przyjaciel z którym Michniewicz rozmawiał przed śmiercią przez Skype wyznał, że Grzegorz był w fatalnym stanie psychicznym, tak jakby był czymś przerażony, wręcz szlochał. 6W polowie października zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach wykładowca Politechniki Gliwickiej Eugeniusz Wróbel (dobra, kochająca się rodzina, dorosłe, samodzielne już dzieci) “Inżynier Wróbel miał pomóc analizować raport MAK” – “ wywiad z posłem Jerzym Polaczkiem (PiS), b. ministrem transportu, przełożonym i przyjacielem tragicznie zmarłego Eugeniusza Wróbla”, w którym czytamy: “- Z pewnością wsparcie Eugeniusza w takim kluczowym momencie byłoby nieocenione. Myślę, że nie zdradzę tu nic nadzwyczajnego, jeśli powiem, że uzgadnialiśmy nawet scenariusz jego pomocy i zakres współpracy w kwestiach trudnych, zwłaszcza jeśli chodzi o tematykę samego lotniska Siewiernyj. Eugeniusz specjalizował się m.in. w zagadnieniach z zakresu utrzymania i rozwoju lotnisk oraz kompetencji służb zarządzających ruchem lotniczym. Pod tym względem w Polsce takich osób z tak dużym doświadczeniem zawodowym, ale i państwowym jest niewiele.” CYGNUS 0 344 | 20.10.2010 12:01 link nadużycie odpowiedz | 20.10.2010 12:04 link nadużycie odpowiedz No wie Pan, przed wojną nie zabijano cadyków lecz były pogromy Żydów, którzy akurat byli pod ręką. Narutowicz też był erzacem Piłdudskiego, zginął bo był pod ręką. A Wy nawołujecie, szczujecie, podżegacie tak jak naziole w latach 30tych. Jeśli za antysemityzm miał odpowiadać taki Dmowski, który pisał znacznie łagodniej niż Wy, to właśnie wasze, nazwijmy "faszystowskie media" do których zaliczam GW robicie to samo. KISZKA.SZTOLCMANNA 0 29 | 20.10.2010 12:05 link nadużycie odpowiedz @Autor KAŻDE SŁOWO TEJ KAMPANII NIENAWIŚCI BĘDZIE TRAKTOWANE JAKO NAWOŁYWANIE DO KOLEJNYCH MORDÓW. Zauważył Pan słowo "kampanii nienawiści" czy celowo je Pan opuścił. Przytoczył Pan cytat bez tych słów celowo. To jest kolejna manipulacja. TO POWIELA AG!!!!!!!!!!!!!!! zauważ!.............................IQ=? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg :) 20.10.10, 18:32 manny-jestem napisał: > Haszu , takie własnie teksty dyskwalifikują Ciebie jako osobę wartą rozmowy jak > równy z równym. a un ,tu na forum, tworzy wizerunek typowego PiSowca Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: :) 20.10.10, 18:36 Jeśli wizerunek typowego "pisowca' budujesz na Haszu to świdczy to o Tobie a nie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: :) 20.10.10, 18:38 manny-jestem napisał: > Jeśli wizerunek typowego "pisowca' budujesz na Haszu to świdczy to o Tobie a ni > e o nim. a na kim mam budować,jak nie na forumowiczu własną piersią zasłaniącego PiS i jego prezesa? NA Snajperze? A. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: :) 20.10.10, 18:44 andrzejg napisał: > manny-jestem napisał: > > > Jeśli wizerunek typowego "pisowca' budujesz na Haszu to świdczy to o Tobi > e a ni > > e o nim. > > a na kim mam budować,jak nie na forumowiczu własną piersią zasłaniącego PiS i j > ego prezesa? NA Snajperze? > > A. Mozesz na mnie, nie mam nic przeciwko temu, nawet moherek sobie zaloze, a co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____a kto tu głupia babo nie pisze o sobie samym? 20.10.10, 18:50 TYLE ZE JA CIERPIĄC te rozmowy jak grochem o sciane z małymi iqujkami co nic do nich nie trafia..że ja lekko uaje ale tylko lekko.... empirycznie na moim przykladzie POKAZUJE JAKIMI JESTEŚCIE NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ NAPRAWDĘ ..............a nie jak o sobie myślicie E tam nie przesadzaj, co ma wspolnego z PISEM belkot Hasza, Hasz pisze o samym sobie, o tym jak byl opluwany trzy lata przez PIQ a . Haszu ma cos nie tak pod sufitem, takze dawanie go za przyklad to naduzycie Andrzej i wiesz o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____a kto tu głupia babo piszesz o sobie! 20.10.10, 18:54 PISZĄC MOWĄ NIENAWISCI i stosując KLASYCZNĄ PRZEMOC SŁOWNĄ ____________ > E tam nie przesadzaj, co ma wspolnego z PISEM belkot Hasza, Hasz pisze o samym > sobie, o tym jak byl opluwany trzy lata przez PIQ a . > Haszu ma cos nie tak pod sufitem, takze dawanie go za przyklad to naduzycie And > rzej i wiesz o tym. ___________________ ^ to nie o MNIE! ale o Tobie i Twoim IQ, percecji, zdolnosci ocennej, kulturze itp. Nie o mnie__O MNIE BYŁO PRZEZ 7 lat i dosyć. Teraz sobie robie tarapię antysemicką. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: :) 20.10.10, 21:48 andrzejg napisał: > a na kim mam budować,jak nie na forumowiczu własną piersią zasłaniącego PiS i j > ego prezesa? NA Snajperze? Proponuję, abyś raczej budował na "obrońcach krzyża" z Krakowskiego. Lepszego fundamentu (czy fundamentalizmu) nie znajdziesz. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: :) 20.10.10, 18:38 Miło się z tobą zgodzić, manny. O Andrzeju świadczy dobrze, ze trafnie określa typowego pisowca. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Matolku. 20.10.10, 23:17 Dzisiaj Helmuty znow obrzezanym wlatali 3:1 nie placzesz moj ty okaleczony. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________Arkana manipulowania Polakami__rozdz.1 21.10.10, 00:35 przeczytalam t_ete 20.10.10, 22:51 ze facet ma chorobe nowotworowa ; zostalo mu pare miesiecy zycia ... wyglada na to ze chcial by straznicy miejscy (czy policja ?) 'dobili' go w czasie calej akcji ; BŁAD LOG. - wymierzyłby broń w strażników na ulicy - myślac o chrobie i jak naszybszym skroceniu cierpień a nie czekalaby 4 dni aż otwarzą drzwi lokaliu PiS-u... mialam troche racji piszac o 'ostatniej misji' ostatniej ale NIE DLA NIEGO...zapomnialaś kto zginąl i na KIM WYKONANO ZALECENI Z TRYBUNY PANA SIKORSKIEGO JAK NALEZY WATAHĘ POtraktować? Jedni zegnaja sie ze swiatem czyniac dobro. Trzymaja sie zycia do ostatniej chwili, bywa ze staraja sie naprawic swoje bledy. ......właśnie że też ten CHOLERNY KACZOR GNOJAREK wysiadl z samolotu ......o ile wiem z tamtych sł. Putina znaczy...zwalnia tylko śmierć ....może wykonać chcial dobro jakim jest ocieplenie stosunków? Szczegolny sposob pozegnania ze swiatem wybral sobie ten czlek .........ten co sie pożegnal był nmaówiony ....był pelnym empatii niezanagazowanym politycznie społecznikiem...na polityce nie znal sie wcale i nie interesował .pomagal uczynić Polskę lepszą i b. solidarną A co do atmosfery ... masz racje oczywiscie ale ona 'usprawiedliwia' (prowokuje ?) takie zachowania w podobnym stopniu jak bieda usprawiedliwia (wymusza ?) pakowanie 18 osob do samochodu przewidzianego na kilka ; gratuluję przewrotki przebilaś prof. Grabowską u Pospieszalskiego Tzw. 'slabsze' glowy 'szajbowac' moga z kazdego powodu i bez powodu takze. Nawet w warunkach ktore inni okresliliby mianem raju. Pozalowania godna szopke n....dobra ilustracją dla RAJU jest przyjaciel Pana Prezydneta chwalony ostanio prze niego Pan Janusz... szajbuje az miło.....a ze nakręcili dziennikarze dla polityków wraz z politykami ednej opci wcale nie solidarnej ale slidarnej ze sobą to masz racje...tyl ze nazwalabym to nie szopką izraelskiej tradycji Nowego Testamentu ale raczej Grobem dla tego ktorzy chciał sieudac na grób Popieluszki w ROCZNICĘ MORDU jaki wykonali w tej SAMEJ ATMOSFERZE tacy sami....co stoja tam...... akrecili politycy, dziennikarze tez. Pomimo wszystko. wrazenie t_ete 20.10.10, 15:06 ze doszlo do jakiejs totalnej histerii ('nie zabijajcie nas !', porownanie smierci asystenta posla do smierci Popieluszki, zabojcy do Niewiadomskiego itd.) ... czy ludzie dostali jakiejs glupawki ? ......pisalem Ci Powyzej..to prezent dla ..........tych ktorzy o taki prezent jakby "jak napisac eufemistycznie.nagabywali delikatnie...a służby rozumialy wprost.. pamietam ze na procesie zabójców tłumaczyli "SAMOWOLKĘ" ______"ATMOSFERĄ JAKA WYTORZYŁ Urban i media____ przeciez sprawca czail sie przez 4 dni w hotelu, obserwowal biuro ; zgromadzil bron ... ; wczesniej - 'zamknal sie' jakis etap w jego zyciu ; rozstal sie z zona, ona sprzedala dom, on sie wymeldowal ... czlek 'bez adresu', bez miejsca w zyciu - i z jednym jedynym planem do wynonania ; mnie to wyglada na tzw. 'ostatnia misje' ; jestem przekonana ze facet ma problemy psychiczne i jesli sie okaze ze nie - bede mocno zaskoczona ... ............chyba nie bo czytalaś zapewne secnariusz programów przed emisją...nie udawaj! tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: :) 20.10.10, 18:39 andrzejg napisał: > manny-jestem napisał: > > > Haszu , takie własnie teksty dyskwalifikują Ciebie jako osobę wartą rozmo > wy jak > > równy z równym. > > a un ,tu na forum, tworzy wizerunek typowego PiSowca E tam nie przesadzaj, co ma wspolnego z PISEM belkot Hasza, Hasz pisze o samym sobie, o tym jak byl opluwany trzy lata przez PIQ a . Haszu ma cos nie tak pod sufitem, takze dawanie go za przyklad to naduzycie Andrzej i wiesz o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 powiem Ci szczerze, ze przywódce Tuska bym 20.10.10, 18:21 bym .........zgadniesz? Powiedział tak: (o wypowiedziach JK) "podszyte podejrzliwoscią a nawet nienawiścią" POSTARAJ SIE MacAnny pisać nie zapominajac ani o _______KONTEKSCIE____________________ ______ANI o ______KOLEJNOSCI czasowej akcja => ocena tej akcji!_ Tak jak Sokrates nakazal. Nawet pijac truciznę rOOndu czosnkowego jaki widzisz u mnie na obliczu Wody Szamba Niepolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 korekta jezd:Ci szczerze, ze przy__wódce Tuska bym 20.10.10, 18:24 mu chlusnął aperitifem w kaprawe oczka. KOREKRA nr 2< "literówka POwód "kręgi szyjne" dotyczy ______________trOOnd________hasz trOOndowaty za sprawą piczej zarazy i osracyzmu Scana Pana PS Odpowieesz mi jak RÓWNY Z RÓWNYM? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: szczególnie końcowy fragment 20.10.10, 18:18 manny-jestem napisał: > To że Kaczyński przesadził nie tłumaczy sku...synstwa drugiej strony które widz > ę. Nie przesadzil,jak zwykle zmanipulowano to co naprawde powiedzial. patrząc z bokukokos26 11423171 Obserwuję scenę polityczną i media. Widzę postępującą degrengoladę w obu tych obs Najnowsze Polityka Boisko Wspomnienia Kultura 20.10.2010 15:344 Współcześni profesorowie Frankensteini Już wczoraj zaraz po morderczym ataku na biuro poselskie PiS w Łodzi było wiadomo, że żadnego bicia się w pierś nie będzie, podobnie jak nie dojdzie do ogólnonarodowego katharsis. Gdyby tak wycisnąć przez wyżymaczkę sączony przez polityków i dziennikarzy przekaz to ostałaby się jedna diagnoza, której nikt nie jest i nie będzie w stanie podważyć. Nigdy nie doszłoby do próby wczorajszego mordu politycznego gdyby 18 czerwca 1949 roku w Warszawie nie przyszedł na świat Jarosław Kaczyński. Oczywiście nie załatwiłoby to całościowo wszystkich dzisiejszych kłopotów i pozostałaby wówczas jeszcze połowa problemu, gdyż jak wiemy ciąża była mnoga. Głupio to wyartykułować, ale wychodzi na to, że do pełni szczęścia brakowało nam w latach głębokiego stalinizmu tego, aby mama Jarosława nie wyszła za mąż za jego ojca, albo ten zginął wcześniej bohatersko w powstaniu warszawskim. No cóż, przeżył. Wczoraj, kiedy jeszcze sprawa była świeża i nie wiadomo było do końca ile ofiar pochłonął zamach w Łodzi, przed kamerami wystąpił z oświadczeniem Jarosław Kaczyński. Śmierć śmiercią, krew krwią, ale skoro już prezes przemówił to należało wyłowić z tych słów coś, co można będzie sprytnie zmanipulować i posłać pod strzechy. [b]Słowa Kaczyńskiego mówiące, że każde słowa nawiązujące do rozpętanej przez PO i media kampanii nienawiści będą nawoływaniem do kolejnej zbrodni, szybko podchwycił Leszek Miller, Stefan Niesiołowski i cały „kwiat dziennikarstwa”. „Prezes zakazuje krytyki opozycji z PiS na czele” zakrzyknięto z oburzeniem. Salon24 musi być traktowany za ważne miejsce politycznej dysputy gdyż i tu zameldował się redaktor Ernest Skalski ze swoim autorskim przekładem słów Kaczyńskiego: „No i kuriozum; od tej pory każde słowo przeciw PIS ma być wezwaniem do morderstwa. Czyli mamy w polityce i kampanii wyborczej stronę, której nie wolno krytykować!”.[/b] Wszyscy ci „zawodowi tłumacze” doskonale wiedzę, że Jarosławowi Kaczyńskiemu chodziło o to, aby nikt nie chciał go patroszyć, unicestwiać jeszcze w tym roku, delegalizować jego „antypaństwowej partii” żywcem przypominającej KPP i życzyć mu zniknięcia z polityki poprzez zawieszenie na kołku demokracji, według nawoływań profesora Króla, Michnika, Mazowieckich juniora i seniora czy Palikota. Z Jarosławem Kaczyńskim problem polega na tym, że jest on jednym z najwybitniejszych polityków ostatniego dwudziestolecia i pech chciał, że miał on odwagę wystąpić przeciwko establishmentowi, jaki ukształtował się według scenariusza zatwierdzonego przy okrągłym stole. Dlatego też nigdy nie spocznie zespół politycznych i medialnych „profesorów Frankensteinów”, którzy inteligentnego człowieka z wybitnymi zdolnościami i normalnymi ludzkimi cechami i odczuciami będą nadal przedstawiać, jako monstrum zszyte z kawałków trupich ciał niepotrafiące odnaleźć się w dzisiejszej nowoczesnej rzeczywistości, przed którym należy uciekać, panicznie się go bać lub zaatakować i unicestwić. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: szczególnie końcowy fragment 20.10.10, 18:22 mi nie o to chodziło. Przeszłość to jedna sprawa, a przyszłość to inna Pytałem się Ciebie o zdanie o zachowanie się wrogo nastawionych do siebie formacji? Która stonuje, a która dalej będzie wojowac? A. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: szczególnie końcowy fragment 20.10.10, 18:23 Najbardziej wojują kaczofoby. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: szczególnie końcowy fragment 20.10.10, 18:30 Migasz się od odpowiedzi. Widziałem dziś w TVN24 Kamińskiego (tak,tak,tego z PiSu) .Tego odpowiedzialnego za PR Ze strony PiSu będzie permanentny atak,podczas gdy PO się wyciszy. Masz inne zdanie? A. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: szczególnie końcowy fragment 20.10.10, 18:37 Kaczofoby zrobiły swoje wczoraj. Jeśli chodzi i przyszłość to pewnie masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: szczególnie końcowy fragment 20.10.10, 21:51 manny-jestem napisał: > Kaczofoby zrobiły swoje wczoraj. Jeśli chodzi i przyszłość to pewnie masz rację > . Bzdura. Okazuje sie, ze celem byl polityk, niekoniecznie Kaczynski. No i, jak mial powiedziec, mial za maly pistolecik na Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Gini kto Cię nauczył coduBBCbełkotem Hasza? 20.10.10, 22:53 E tam nie przesadzaj, co ma wspolnego z PISEM belkot Hasza, Hasz pisze o samym sobie, o tym jak byl opluwany trzy lata przez PIQ a . Haszu ma cos nie tak pod sufitem, takze dawanie go za przyklad to naduzycie Andrzej i wiesz o tym. Marek Gizmajer Bylem pod pałacem dziś ok. 11 rano. Modliło się kilkanaście osób, miały ze dwa krzyże, było kilkanaście narodowych flag. Przeciwko nim kilkudziesięciu strażników i policjantów uzbrojonych w pałki i gaz. Policja stała lub spacerowała, straż próbowała usuwać ludzi modlących się. Zwykły humanizm nakazuje stanąć w obronie słabszych. Wymalowana dziennikarka z Polsatu wygadywała same kłamstwa do kamery. Obok głośno pracowała maszyna do zmywania chodnika. Prawie armatka wodna… Zrobiłem to samo co robili Polacy w stanie wojennym. Ułożyłem na chodniku pierwszy krzyż z kwiatów. Dla Polski walczył dziad i ojciec. Teraz moja kolej. Jacek Bałemba SDB, Ojczyzna tonie Wczoraj na Krakowskim Przedmieściu przypomniałem sobie sceny z filmu Titanic Jamesa Camerona. Statek już tonie. Muzycy grają wzruszającą melodię, którą my w Polsce śpiewamy do słów „Być bliżej Ciebie chcę, o Boże mój”. Kończą. Jeden z nich dystyngowanie mówi: „Panowie, to był zaszczyt grać z wami tego wieczoru”. Dzisiaj Ojczyzna tonie. Mówię: „Panowie i Panie, to był zaszczyt modlić się z wami tego wieczoru i wszystkie wieczory w ostatnich tygodniach”. Z rozważań dnia 17 września 2010 r. - - * Leming. Człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co usłyszy w telewizji, albo przeczyta w Internecie i przyjmuje to wszystko bez żadnego zastanowienia; uważa się przy tym za mądrego. Głupek. Jednym z podstawowych źródeł zdobywania wiedzy leminga jest portal gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: szczególnie końcowy fragment 21.10.10, 00:42 polazrski napisał: > manny-jestem napisał: > > > Kaczofoby zrobiły swoje wczoraj. Jeśli chodzi i przyszłość to pewnie masz > rację > > . > > Bzdura. Okazuje sie, ze celem byl polityk, niekoniecznie Kaczynski. No i, jak m > ial powiedziec, mial za maly pistolecik na Kaczynskiego. > Taa , obojetnie jaki polityk, ale tak przez przypadek usadowil sie pod siedziba PIS i krzyczal, ze nienawidzi Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ale jesteś Manyzamany?..taki szujowaty!Wyjasnie Ci 20.10.10, 18:14 kjeśli zechcesz gadać szczerze jak Polak z Polakiem po 13 XII 10981 .Nie partyjnie jak TEN TU: No i kuriozum; od tej pory każde słowo przeciw PIS ma być wezwaniem do morderstwa. Czyli mamy w polityce i kampanii wyborczej stronę, której nie wolno krytykować ! pomysl,pomyśl Manny Dzieki za link. Jak myslisz. Która ze stron walnie się w pierś i wyciszy...przynajmniej na jakiś czas? Odpowiedz Link Zgłoś