Gość: (Z)DOLNYŚLĄZAK IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 01:09 !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alisssa Re: LEPSZA ŚWIDICA NIŻ OKOLICA 26.09.03, 11:50 Nie byłabym tego taka pewna:D Odpowiedz Link Zgłoś
ion-tichy Re: LEPSZA ŚWIDICA NIŻ OKOLICA 29.09.03, 07:31 a ja myślę, że ... vibovit jest lepszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: LEPSZA ŚWIDICA NIŻ OKOLICA 29.09.03, 20:55 ion-tichy napisał: > a ja myślę, że ... vibovit jest lepszy.... z Tym musze sie zgodzić :D Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon Re: LEPSZA ŚWIDICA NIŻ OKOLICA 30.09.03, 09:08 Ale się rozgadaliście... Mnie tam okolica też się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: LEPSZA ŚWIDICA NIŻ OKOLICA 14.05.04, 18:23 Gość portalu: (Z)DOLNYŚLĄZAK napisał(a): > !!! (Z)Dolnyslazak napisal:"Lepsza Swidnica niz okolica" A, ja pomyslalem coz to za roznica Wszak wiedza to dobrze wszyscy na ulicy Niema Swidnicy bez okolicy fredrus Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb ŚWIDNICA PIEKNA OKOLICA 01.06.04, 03:58 Swidnica, Swidnica piekna okolica! Gdyby nie Warszawa, bylaby Stolica! Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: ŚWIDNICA PIEKNA OKOLICA 11.06.04, 22:24 noo widze ze pokolenie Świdnickich wierszokletów nam rośnie:)) szkoda tylko ze tak rzadko wyrażają swą opinie na tym forum pozdrówka pa Odpowiedz Link Zgłoś
e-mail Re: LEPSZA ŚWIDICA NIŻ OKOLICA 01.10.04, 18:50 nie, no proszę Cię... Świdnica do dno kompletne. Nie chcę nikogo urażać, bo w każdym mieście są ludzie bardziej i mniej 'normalni'. Świdnica ma jednak wyjątkowo wysoki odsetek pógłówków. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś