Dodaj do ulubionych

autokomis w Świdnicy

08.08.09, 00:05
Jakie macie opinie o komisie Autozawiszów?
Chciałem kupic u nich Renault i dowiedziec sie o naprawach w tym
samochodzie. Znajomemu powiedzieli w komisie, ze były naprawione zderzaki (przedni i tylni) i prawy reflektor, a sprzedajacy mówił, że tylko zderzak !
Na mój post w tej sprawie nie odpowiedzieli do dziś.
Jakie dobre autokomisy polecacie w Świdnicy
Obserwuj wątek
    • lucky.luck.klodzko Re: autokomis w Świdnicy 09.08.09, 11:40
      Daj sobie lepiej na wstrzymanie z tym komisem, gość go prowadzący to totalny
      ściemniacz. wpisz w google nazwę komisu i dowiesz się paru rzeczy o nim
      • toya7476 Re: autokomis w Świdnicy 21.08.09, 14:51
        To nie jest totalny ściemniacz, to jest superściemniacz!
    • lucky.luck.klodzko Re: autokomis w Świdnicy 09.08.09, 11:42
      www.uwagi.pl/articles/view/9858/Motoryzacja/Autokomisy/Auto-Zawiszow-S.C.-/-Auto-Zawiszow-Kompl
      • ewelinaz25 Re: autokomis w Świdnicy 09.08.09, 22:17
        polecam autokomis na Działkowej 5, zakupiliśmy w tym komisie już piąte auto
        • korba.77 Re: autokomis w Świdnicy 11.08.09, 11:41
          Dzieki za uwagi. Sprawdzilem ich ogłoszenia w necie i widac że sciemniają:
          Ten renault (nr rej.DSW 33L6)w ogłoszeniach GRATKI z 13 czerwca ma przebieg 136 tys. km i jest nieuszkodzony, moto.gratka.pl/tresc/renault-megane-1-9-dci-105-km-z-10606394.html
          a na ALLEGRO z 12 sierpnia sprzedający Witek podaje przebieg 132 tys km i daje go w dziale uszkodzone. I jeszcze podaje telefon kontaktowy do komisu! moto.allegro.pl/item706454171_megane_1_9_dci_102_km_3_miesiace_gwarancji.html
    • toya7476 Re: autokomis w Świdnicy 21.08.09, 14:49
      Jak już szukasz dobrych autokomisów, to spróbuj w komisach przy salonach
      samochodowych- takie są najpewniejsze. Polecam komis przy salonie FIATA. Kiedyś
      korzystałem z ich usług, bardzo uczciwie podeszli do sprawy. Na komis przy ul.
      Działkowej radzę uważać. Pozdrawiam.
    • jestem-na-tak Re: autokomis w Świdnicy 30.12.16, 21:02
      Tylko nie w komisie na rogu Szarych Szeregów i Przemysłowej - to oszuści i naciągacze, a jeśli już to sprawdzić auto u kogoś innego niż polecają w okolicy, kupiłem u nich auto, i miała być rękojmia, a po zapłaceniu trudno czegokolwiek było wyegzekwować i kosztowało mnie auto kilka tysięcy więcej niż się okazało, lepiej się uczyć na cudzych błędach gdzie indziej, byle nie w komisie w Świdnicy.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka