Dodaj do ulubionych

Prezent marzeń

21.12.11, 17:34
trafił Wam się taki??? przynajmniej raz w życiu ???? a może więcej razy???Taki, o którym pamiętacie do dziś, ba czujecie radość na samo o nim wspomnienie.A może jeszcze na niego czekacie,jeszcze jest w sferze marzeń.
Czemu pytam??cóż bo ze mną jest tak,że wolę dawać niż dostawać,ze uwielbiam spełniać cudze marzenia , no nie do końca cudze bo miśka(najbardziej),dzieci i wnuczki.Wtedy gdy widzę radość w ich oczach...mam prezent swoich marzeń.
Tak do końca altruistką nie jestem bo dla mnie najlepszy prezent to książka a że duuuużo czytałam to i nalatać się muszą,żeby dobrze trafić.
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: Prezent marzeń 21.12.11, 17:46
      kolejka, parowozik z wagonikami(wiek między 3 a 5 lat) . Tak ja kochałem, że zakopałem w ogródku żeby sie rozrosła ...i zapomniałem gdzie. sad
      • wrzosowapolana Re: Prezent marzeń 21.12.11, 19:11
        Wszystko przed Tobą - kop dalej. Będzie jak znalazł dla wnuczka smile
        • sagittarius954 Re: Prezent marzeń 22.12.11, 07:15
          Już dawno nie kopię , mam wnuczkę i za wnuczkiem nie tęsknię , absolutnie .smile
          • wrzosowapolana Re: Prezent marzeń 22.12.11, 11:05
            Wnuczki to się z tęsknoty nie biorą, zapomniałeś? ;P wink
            • natla Re: Prezent marzeń 22.12.11, 11:44
              Też lubię dawać i widzieć radość w oczach odarowanego. A trafić z dobrym prezentem, to wielka sztuka.
              W tym roku załatwiałam dużo wcześniej prezenty pod choinkę. Dla 7 osób, więc umówiliśmy się na małe kwoty. Są to więc drobnostki dopasowane do osoby. Przede mną znowu to wew. drżenie.....utrafiłam, czy nie. big_grin
              A wiecie co ja bym chciała dostać w tym roku? MISIA. Tak, takiego zwykłego misia przytulankę. Chyba dziecinieję big_grin
              • wrzosowapolana Re: Prezent marzeń 22.12.11, 20:43
                Tia....wink...nie skądże, to całkiem normalne - wszyscy marzą misiu big_grin
            • sagittarius954 Re: Prezent marzeń 22.12.11, 11:53
              Zależy jaki typ tęsknoty mamy na myśli suspicioussuspicioussuspicious ...ale Ty zbereźnica jesteś , starego dziadka w pieluchy byś wpuściła???big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              • eurytka Re: Prezent marzeń 22.12.11, 13:18
                Sagi nie przechwalaj się!
                Dziadkiem nie jesteś, wnuka nie maszbig_grin
                • misia007 Re: Prezent marzeń 22.12.11, 17:59
                  Jak nie jest,ma wnuczkę.
                  • wrzosowapolana Re: Prezent marzeń 22.12.11, 20:46
                    Dziurawce się nie liczą. Znaczy dziadka nie czynią, a jedynie babcię big_grin
              • wrzosowapolana Re: Prezent marzeń 22.12.11, 20:45
                Co mi tam, wpuściłabym, ale już/jeszcze pieluch nie noszę wink
    • wrzosowapolana Re: Prezent marzeń 21.12.11, 19:13
      Chciałabym dostać takie pastylki (smak obojętny) na siłę: jestem słaba, zmęczona, biorę cukiereczka i pełny power! Słyszeliście coś może o czymś takim? wink
      • misia007 Re: Prezent marzeń 21.12.11, 19:18
        Magnezu ci trzeba!!!!
      • poduszeczka Re: Prezent marzeń 21.12.11, 19:18
        Chcialabym dostac to....... i to.........i jeszcze tosmile))

Lubie dawac prezenty, ale najbardzie dostawac, no coz taka ze mnie zachlanna babasmile
        • amityr Re: Prezent marzeń 21.12.11, 19:57
          Rany ,jak ja się cieszyłem jak dostałem pierwsze łyżwy Junaki.Kosztowały zdaje się ojczyma 100 zł. To było sporo.
    • chris.w2 Re: Prezent marzeń 21.12.11, 21:58
      misia007 napisała:
      > trafił Wam się taki? przynajmniej raz w życiu? (...)

Tak. W 1988. Wowczas tego nie jeszcze docenialem. Teraz wiem, to byl prezent moich marzen.
      Na nastepne juz nie czekam, te ktore wymarze (realne), moge sobie spelnic.
      Jedyne marzenie na teraz, to zdrowym pozostac.
      • filip505 Re: Prezent marzeń 21.12.11, 22:13
        ....zdrowie tez w duzym stopniu zalezy od nas samych,
        z dwie godzinki ,z trzy dni w tyg,mocnej aktywnosci,
        wysilku fizycznego,ale tak zeby bylo duzo potu,no i
        optymizm,w zdrowym ciele zdrowy duch,i odwrotnie.
        .....co do prezentu marzen?????,to chyba takiego nie
        mialem i nie mam,moze roczna wyprawa dookola swiata
        w dobrym zdrowiu,ale czy za 11 lat bedzie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka